Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מגבר יד 2 מחבר בפורום ורציתי לקבל חוות דעת,

המגבר היפוניקס זאוס דגם ZX4400.

4 ערוצים 50X4 RMS בארבע אום, אני מתכוון להגביר איתו בגישור סאב, ורמקולים אחוריים.

מבקשים עליו 650 ש"ח, האם שווה לקחת אותו?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הבנתי זה בעצם מה שרציתי לשאול. תודה על התשובה.

עוד שאלה בHU שלי יש 3 יציאות RCA אחת לרמקולים קידמיים,שניה לרמקולים אחוריים או סאב ושלישית לצ'נג'ר.

אני מתכוון במגבר אחד להגביר אקיטיבית את הקומפוננט הקידמי (4 ערוצים) ובמגבר השני סאב ורמקולים אחוריים. איך אני מחבר את הכול זה לHU?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

תרשו לי לחלוק עליכם :)

המגבר הזה לא כל כך טוב, איכותי אי אפשר לקרוא לו בשום מובן של המילה (אלא אם כן הרפרנס שלך הוא V12).

הוא לא שווה את הכסף, לפחות לא כחדש, די חלש, מניסיון עם המונובלוקים- לא עומדים בהצהרות.

המגבר הזה ספציפית במחיר סביר, הייתי מחפש JBL או פיניקס גולד או סוליד אודיו, או סאנדאון 50.4 באותו מחיר שיהיו יותר חזקים (חלקם) וכנראה שגם יותר איכותיים (חלקם), אם לא תמצא, והוא מתאים לשימושים שלך (עושה רושים שכן) אז זו לא תהיה טעות לרכוש אותו, תמורה סבירה ל- 650 שקל, ואתה כנראה לא תצטרך יותר מזה עם הסאב הזה והקומפוננט הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
הבנתי זה בעצם מה שרציתי לשאול. תודה על התשובה.

עוד שאלה בHU שלי יש 3 יציאות RCA אחת לרמקולים קידמיים, שניה לרמקולים אחוריים או סאב ושלישית לצ'נג'ר.

אני מתכוון במגבר אחד להגביר אקיטיבית את הקומפוננט הקידמי (4 ערוצים) ובמגבר השני סאב ורמקולים אחוריים. איך אני מחבר את הכול זה לHU?

אין לך אפשרות לחבר אקטיבי כי אין לך קרוס אקטיבי ברדיו.

אם היה לך קרוס אקטיבי ברדיו היצאה של הרמקולים האחורים הופכים להיות יציאה למידים בלבד והיצאה של הרמקולים הקידמים הופכים ליצאה לטוויטרים.(סאב נשאר סאב)

ואם אתה רוצה לעבור לאקטיבי תצטרך לוותר את הסט האחורי או שתחבר גם אותו באותה צורה אם מפצלים.

תגיע למפגש צפון אני יראה לך איך זה מחובר ואיך זה עובד.

פורסם

מדובר בהגברה אקטיבית עם הוספת קרוס לכול אלמנט, כבר היה דיון על זה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=350655

דרך אגב הייתי במפגש האחרון לפני שבועיים, היית שם?

פורסם

כן אבל זה לא ממש אקטיבי אתה עדין מוגבל בחיתוכים קבועים, חוץ מיזה יהיה לך רק שליטה על הווליום של טוויטרים והמידים בניפרד זה הכל.

בשביל זה אתה צריך להשקיע עוד מגבר חיווט קרוסים יצאה לך פה 1000 ש"ח אם לא יותר כמו כלום.

לא עדיף תמכור את שני הסטים של הקומפוננט ותוסיף כבר את ה-1000 ש"ח האלה ותביא סט טוב.

יהיה לך תוצאה טובה הרבה יותר מלעבור לאקטיבי אם סטים פשוטים כאלה שחוץ מרעש באוזנים לא עושים כלום.

ובקשר למפגש כן הייתי אבל קצת עסוק שם אם כיוונים לאנשים ושמיע של מערכות משודרגות.

פורסם

אבל זה עדין לא יתן לא כלום להביא עוד מגבר, לעביר סט כזה לאקטיבי, לא חבל על הכסף הזה ועל בזבוז הזמן, ולא להתקדם לשום מקום, לא עדיף לשקיע בסט קומפוננט נורמלי ולקפוץ כמה רמות קדימה?

pashok שאלה לי אלך למה אתה מצפה מהסאונד שלך? מה אתה מצפה לשמע?

פורסם

אני רוצה לשמוע איכות, לשמוע כול צליל בנפרד, להרגיש כול באס קטן. דרך אגב אני שומע את כול סוגי המוזיקה.

• תוכן חדש...