Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות רכב מסחרי בגודל סיטרויאן ברלינגו או רנו קנגו

ורציתי לדעת במה לבחור (יותר אמין )

הילוכים אוטומט\רגיל

שנת 2006+

מה האמינות שלהם גיר\מנוע

נוחות

איזה נפח מנוע יותר ממולץ

הרכב יסע הרבה וכושר העמסה גבוה

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

מבחינת גודל הם אותו הדבר אני היתי מעדיף את הברלינגו על הקנגו מהסיבה שהיא יותר נוחה לי וגם מבחינת נוחות בתוך הרכב (תאי איחסון מדפים וכול זה) וגם מבחינת המנוע יש לברלינגו גירסא מיוחדת של 2.0 HDI שזה באמת אוטו חזק ומהיר מעיף הונדה סיויק

פורסם

ברלינגו שמעיף הונדה סיויק - אחלה סיבה לקנות רכב.

עד עכשיו השתמשתי בעבודה בברלינגו 2010 מנוע 1600 טורבו דיזל 7 מקומות( לא היה צורך ב7 מקומות כלל).

היא עברה ב11 חודש שהייתה איתי 55 אלף קילומטר, היא הייתה רוב הזמן בשטח כורכר וחול קשה שלא מתאים כלל לרכב, יחסית לחיים הקשים שהיא עברה היא הראתה אמינות יוצאת דופן, לא היו כלל תקלות אבל היו נזקים שנגמרו עקב תנאי השטח, כמו חיישן egr שנשבר ובית פילטר אוויר שנשאר גם כן, היא די נוחה ולא חזקה אבל סחבה יפה מאוד עם עגלה מחוברת אליה.

מאידך היה לי את הקנגו כרכב חלופי לכמה שבועות ואני מקלל כל רגע שהייתי איתה, מנוע עצל(אוטומט ובנזין), לא נוחה בכלל והרגשתי חוסר בטחון במהירות גבוהה.

לדעתי ברלינגו עדיפה בכל פרמטר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מבחינת הנוחות אני חושב בדיוק ההיפך - קנגו משמעותית יותר נוחה (מניסין של 3 שנים עם קנגו DCI 2007 ושנה עם ברלינגו HDI 2010).

בזמנו ביצעתי נסיעת מבחן על ברלינגו 7 מקומות ולא אהבתי .

בקנגו הישיבה יותר גבוהה, המושב תומך יותר, מנוע יותר שקט, המרווח בין ההילוכים יותר מוצלח.

לגבי האמינות אני לא יכול להגיד שאחת עדיפה על אחרת.

בכל מיקרה, גיר אוטומטי ומנוע בנזין יש רק לקנגו.

ומה שחשוב ביותר, זה מצב הרכב, אופן השימוש של הבעלים הקודמים, קילומטראז' וסדירות הטיפולים.

המחירים בריצפה, ולא קשורים למחירון של יצחק לוי (נמכרים 20-30% מתחית למחירון, גם כאשר מדובר ברכב שמור).

קנגו דיזל מומלץ משנת 2006-2007 עם 80 כ"ס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...