Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבאמת קראתי המון המון בפורום הזה ואחרי שקיבלתי כלכך הרבה עצות מאנשים שלא נראה לי כלכך מבינים אני פונה אל המומחים שבניכם ולאלה שבאמת מבינים במה מדובר.

אני מעוניין להחליף את הרכב שברשותי יש לי כרגע יונדאי אטוס אוטומט 98.

אני באמת לא מתחבר לרכב הזה,הוא לא מתאים לי,לא נוח לי וממש אין לי את תענוג הנסיעה איתו ואני בנאדם שחולה הגה.

הוא הרכב השני שלי אחרי פונטו 95 ידני ובאמת שחיפשתי אותו הרבה זמן והוא היה מן "חלום"-מצאתי והתאכזבתי...

אני סטודנט שלומד באשקלון וגר 30 דקות נסיעה מהעיר,כל הנסיעות שלי הן רק בעיר ולמכללה באשקלון ואפילו את זה האטוס לא יכל לספק לי בצורה שאני רוצה... באמת שהרכב הוא רכב טוב אבל לא בשבילי...

ולעניין-אני מחפש רכב שישרת אותי ויגרום לי הנאה מהנסיעה,אני אוהב תאוצה,כוח וכיף מהנהיגה.

אני מחפש רכב חסכוני בדלק(סטודנט כבר אמרתי),אמין וקטן... אין לי טעם ברכב משפחתי רוב הנסיעות הם ללא נלווים

קראתי המון המון המלצות על רכבים ואני באמת לא יודע על מה ללכת...

חשבתי אולי על היונדאי גטס GLF ועל השברולט אוואו אבל שמעתי ביקורות לא משהו..יש המון קטנים וישנים שלא מלהיבים אותי כלכך..אני מחפש גם משהו חדיש קצת ולא גרוטאה...

ד"א התקציב עומד על 15,000-25,000 אלף...

אשמח לכמה שיותר עצות והמלצות.

תודה,

שי

פורסם

בתקציב שלך נכנסת ספייס 2003-2004 ועוד יישאר עודף ליישור קו.

הצרה היא למצוא אחת במצב טוב, שטופלה כל השנים ולא הוזנחה והיא לא בעלת ק"מ היסטרי - רובן היו בהשכרה ולכן בשנותיהם הראשונות עבדו קשה ובכמויות וצברו ק"מ מכובד לאללה.

פורסם

אתה צודק,שמתי לב באמת,לאחר חיפוש מעמיק באתרי המכירות רכב כל הרכבים האלה עם ק"מ 180 אלף +...

לא שווה בכלל ללכת על השברולט או על היונדאי גטס GLF?

פורסם

רק מסוף 2005, תחילת 2006 גטס עברה למנוע משופר עם צריכת דלק חסכונית יותר (אם כי עדיין רחוקה מלהיות אידיאלית לרכב כזה). ולגטס מהשנים האלה לא נראה לי שיש לך תקציב...

ה GLF למיטב ידיעתי מכילה רק כרית אויר אחת (לנהג), ללא ABS - לא הייתי עולה עם דבר כזה על הכביש. אני נמצא פחות או יותר באותה הדילמה כמוך כעת.

פורסם

הבנתי, אז הGLF ירדה סופית מהפרק בגלל חוסר הבטיחות הטוטאלי שבה...

רוב ההמלצות הן באמת לא להתקרב ליונדאי גטס בגלל תצרוכת הדלק שלהן.

פיאט פונטו?הייתה לי אחת כזו לפני שנה שנת 95 ידנית,אבל ביקרתי במוסכים הרבה איתה... כל חודש משהו חדש..והיא הייתה נוסעת רק בעיר...מה שכן היא באמת הייתה חסכונית..

גם קשה למצא פונטו היא ק"מ נמוך על כולן חרשו כבר...

פורסם
הבנתי, אז הGLF ירדה סופית מהפרק בגלל חוסר הבטיחות הטוטאלי שבה...

רוב ההמלצות הן באמת לא להתקרב ליונדאי גטס בגלל תצרוכת הדלק שלהן.

פיאט פונטו?הייתה לי אחת כזו לפני שנה שנת 95 ידנית,אבל ביקרתי במוסכים הרבה איתה... כל חודש משהו חדש..והיא הייתה נוסעת רק בעיר...מה שכן היא באמת הייתה חסכונית..

גם קשה למצא פונטו היא ק"מ נמוך על כולן חרשו כבר...

בטח שהיא תבקר במוסכים. הרכב כבר בן 15 וסיים כבר את חייו. זה שבמדינת ישראל הרכב שווה 7000 ש"ח ולא 2000 ש"ח זאת תוצאה של מיסים גבוהים. בכל מדינה מתוקנת רכב כזה היה כבר מזמן הולך למגרש פירוק.

פורסם

פיאסטה צורה חדשה מ 2003 ואילך

אופל קורסה 2002-2004

דייהטסו YRV? הרכבים של דייהטסו אמינים מאוד באופן כללי (אין לי ידע ספיציפי אבל דייהטסו מאוד פופולרית ביפן יחד עם ניסאן, טויוטה והונדה...), נראה שתוכל לאפשר לעצמך YRV משנים 2002-2003.

פיג'ו 206 - לא הייתי מתקרב לצרפתייה אוטומטית (גירים בעיתיים) אז קח בחשבון רק ידנית

קליאו B - שוב רק ידנית

סיטרואן C3 - שוב רק ידנית :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אתה רוצה רק אוטומט או גם ידני?

וגם מה ההגדרה שלך ל"הנאה בנהיגה" ולתאוצה? כי בלי להעליב, יחסית לאטוס האוטומטית, גם אופניים מאיצים מהר...

מה שנכון נכון,האטוס האוטומטית ממש איטית.את עניין האופניים לא בדקתי אבל נראה לי שאתה צודק.

הנאה בנהיגה הכוונה שלי שאני אוכל להגיע איתה ל90-110 (מחוץ לעיר) קמ"ש ולהנות מהנסיעה ולא כמו באטוס שאני מגיע ל80-90 קמ"ש היא מתחננת שאוריד את הרגל מהגז...

ונראה לי שאני בכיוון של ידני יותר גם מבחינת ההנאה בנהיגה וגם בחיסכון בדלק...

פורסם

יש הרבה אופציות , כמו שכבר רשמו לך... בעיקרון הצרפתיות הידניות טובות מאוד, למרות שאני אישית לא אוהב.

יש הפולקסווגן פולו 1.4 16V , אני אישית ממש נהנתי לנהוג בו

• תוכן חדש...