Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hertz DCX690 VS GTO938 JBL

broshm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, רציתי לדעת מה דעתכם ההבדל בין הרמקולים האלה:

Hertz DCX690

VS

JBL GTO938

1. מי יותר איכותי? איזה מהם מתאים לאיזה סגנון מוזיקה?

2. המגבר שלי הוא JBL GTO 75.4 - האם רמקולים מסוימים מתאימים יותר למגברים מסוימים? אם כן, איזה מאלו מתאים יותר למגבר שלי?

השיקול בגדול הוא האם לקנות את ה-HERTZ האלה ב-150 שקל (יד שניה)

או

לקנות את ה-JBL ב-350 ש"ח (חדש מהחנות).

תודה רבה.

Bimmer

פורסם

ה JBL איכותיים יותר, ההרץ נצילים יותר (יישמעו חזק יותר על אותה ההגברה).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ה 6X9 הכי איכותי שניתן לקנות במחיר זול זה טמפו או פולס, עוברים באיכותם גם רמקולים שעולים כפול.

יש עניין של טעם אישי ויש עניין של רמה של רמקול. דע להבדיל ביניהם במקרים שצריך :)

פורסם
תודה :)

האמת על ה JBL האלה המליצו לי פה בפורום כי אמרו לי שהוא ישמע הכי טוב עם המגבר שלי JBL GTO 75.4

למה הוא יישמע הכי טוב? כי על שניהם כתוב JBL ? אולי גם הקומפוננט מסדרת GTO יישמע יותר טוב מפוקאל אוטופיה על אותו מגבר?

רמקול ברמה גבוהה יותר, יישמע טוב יותר. אתה יכול להתחבר לאופי הסאונד של ה JBL יותר מאשר למורל, אך לאחר שמיעה ממושכת מספיק אתה תדע לעמוד על הבדלי האיכות מבחינת רמת פרוט ונקיון צליל בין שני הרמקולים.

ד""א, למה אחוריים?

פורסם

כי קיבלתי את הרכב עם מגש מחורר (6x9) והחלטתי שיהיה הרבה פחות כאב ראש לקנות 6x9 ולהתקין אותם מאשר לחפש מגש אחורי מפירוק.

מה גם שזה יעלה כפול.

כמו שאתה רואה אני לא מדבר על שיא האיכות כי אני לא רוצה להעפיל על ה DOTEC MKII 6.5 שיש מקדימה.

Bimmer

פורסם

יהיה יותר פשוט ויותר זול פשוט לרפד את המגש בבד או להתקין סתם רמקולים, גם אם מקולקלים, או להתקין רק גרילים בלי רמקול, וכך תוכל להשקיע במשהו שייקח אותך יותר קדימה מבחינת איכות הסאונד.

פורסם

יש לי סתם גרילים מאחור כדי שלא יהיו פשוט חורים.

בקשר לשלב אחד קדימה, כמו שאמרתי אני לא חובב סאונד גדול ולכן הסיבה היחידה שאני בכלל רוצה רמקולים אחורה זה שיהיה לי FILL נורמלי - כרגע שומעים הכל רק מקדימה וזה יוצר תחושה מאוד מוזרה ברכב.

בעקבות העובדה שאני מחפש רק FILL טוב שישלים את ה-DOTEC, אני לא רוצה משהו יותר מדי איכות (ויקר) ומצד שני גם לא זבל.

לכן החלטתי ללכת על 6x9 (שכן החורים כבר קיימים) אך לא באיכות מטורפת.

אשמח לשמוע את דעתך.

Bimmer

• תוכן חדש...