Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך פליקס - חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפרטים נוספים על מוסך פליקס וחוות דעת נוספות לחץ כאן

לכל בעלי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה

הסיפור הבא עשויי לעניין אתכם

בת דודתי מחזיקה ברשותה גולף 2003 מנוע 1600, והייתה רגילה לטפל במכוניתה במוסך פליקס.

יום בהיר אחד, מתניעה היא את מכוניתה ולפתע מופיעה בגאון נורת מנוע צהובה בלב לוח השעונים.

חיש מהר ממהרת אל מוסך פליקס להבין את פשר התקלה.

במוסך מתבקשת היא להשאיר את מכוניתה ולאחר מכן מעדכנים אותה שהייתה תקלה והיא תוקנה.

היא מתבקשת לשלשל לכיסם 600 ש"ח והיא עושה זאת באהבה, שהרי היא לא כל כך רגילה לשלם סכומים

נמוכים כאלו, שמחה וטובת לב יוצאת היא מהמוסך ולאחר כיומיים שוב מפציעה לה הנורה ללא התרעה מוקדמת.

ממהרת להגיע שוב למוסך פליקס להבין את פשר הנורה החוצפנית, גם הפעם כצפוי, נתבקשה להשאיר את מכוניתה,

אך הפעם נתבקשה לשלם כ-2500 ש"ח יען כי מצויה תקלה נוספת אשר נבצר ממנה להבין את פישרה.

בלית ברירה ניפרדה מ- 2500 מרשרשים נוספים בתקוה שהפעם תהיה לה מנוחה מהנורה הסוררת.

ניחשתם נכון, יומיים נוספים והנורה שוב מזכירה לה שהיא שם. את הדרך לפליקס המכונית כבר יודעת והפעם

מצפה לה הפתעה שאפילו לא הייתם חולמים עליה... 12000 ש"ח טיבין ותקילין להחלפת גיר.

מיואשת ותשושה פונה אליי בת דודתי, אובדת עצות ולא יודעת אם כדאי להשקיע כשליש מערך הרכב מבלי אפילו לדעת

אם גם הפעם הנורה הסוררת תישקוט.

אני הוריתי לה להוציא מייד את המכונית מפני שכל ההתנהלות של המוסך נראית לי חשודה מאד ובטח ניצלו שם את תמימותה

וארנקה הפתוח לרווחה, להפקת רווחים קלים על גבה.

לקחתי את המכונית לבחור נחמד בשם ירון שהיה מאבחן תקלות בצ'מפיון ופתח מוסך עצמאי, והוא לאחר איבחון קצר קבע

שמדובר בשני חיישני גיר שסיימו את חייהם וצריך להחליפם.

תיקון קצר בין פחות משעה ו-750 ש"ח הפיחו רוח חיים מחודשים בגולף, ומאז (טפו,טפו) הגולף מתנייעת בדרכים בגאווה.

לתשומת ליבכם

אשמח לשמוע תגובה מפליקס למרות שמפוסטים קודמים הבנתי שתגובה ממוסך פליקס לא תהיה...

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמי שטיפל במוסך זה מס' שנים לא מבוטל - אני קצת מתפלא, כי הנסיון שלי שם היה דווקא טוב.

לדעתי, הבעייה מתחילה היכן שיש תקלה (לא "סטנדרטית"), ואז לעיתים יש טעות בדיאגנוזה + החלפת חלקים (אם האבחון לא נכון, לא בטוח שהחלפת החלקים נכונה מקצועית ולכן לא תפתור את הבעיה) + כשלא הולך - שיטת "מצליח"...

אני הייתי חוזר לפליקס עם פירוט התיקונים (שפתרו את הבעיה), ומבקש הסבר !

alfa 156 2.5.

פורסם

פליקס ומעלליו, לא חידשת לנו כלום הרבה אכלו אותה במוסך הזה.

יש את מוסך רון 500 מ' מפליקס.

(לחולגי אתה אף פעם לא תדע מה הכניסו לך בפליקס)

פורסם
כמי שטיפל במוסך זה מס' שנים לא מבוטל - אני קצת מתפלא, כי הנסיון שלי שם היה דווקא טוב.

לדעתי, הבעייה מתחילה היכן שיש תקלה (לא "סטנדרטית"), ואז לעיתים יש טעות בדיאגנוזה + החלפת חלקים (אם האבחון לא נכון, לא בטוח שהחלפת החלקים נכונה מקצועית ולכן לא תפתור את הבעיה) + כשלא הולך - שיטת "מצליח"...

אני הייתי חוזר לפליקס עם פירוט התיקונים (שפתרו את הבעיה), ומבקש הסבר !

שיטת "מצליח" היא לא בדיוק השיטה שמוסך מכובד צריך להתנהל בה,

מה גם שמוסך אחר, קטן בהרבה הצליח לאבחן ולתקן כלאחר יד תקלה שהם היו צריכם לאבחן בהליכה לאחור.

התנצחות והסברים זה לא בדיוק הסגנון שלי, מה גם שהתשובות שאני צפוי לקבל ברורות לי מראש.

פורסם

אתה חושב שהפתעת אותי ?

ממש לא !

וזה אמור לגבי כל מוסך שמשתעשע עם לקוחותיו ולאו דוקא פליקס.

תפקחו עיניים , בכל מקום .

יש קלות בלתי נסבלת , לבער את הנגע הזה קשה מאוד , כי זו אפידמיה שפשטה בחברה הישראלית בכל התחומים.

בכל פעם שמישהו מספר לי בהתרגשות על עלילות מוסכו אני ממש ממש לא מתרגש .

אם כבר הזהרת השלם את המשימה ופרסם את שמו של ירון כתובתו והטלפון שלו .

פורסם
שיטת "מצליח" היא לא בדיוק השיטה שמוסך מכובד צריך להתנהל בה,

מה גם שמוסך אחר, קטן בהרבה הצליח לאבחן ולתקן כלאחר יד תקלה שהם היו צריכם לאבחן בהליכה לאחור.

התנצחות והסברים זה לא בדיוק הסגנון שלי, מה גם שהתשובות שאני צפוי לקבל ברורות לי מראש.

ברור כשמש, ש"שיטת מצליח" אינה דרך לפתרון תקלות, והיא מעידה בוודאות כמעט, על חוסר האונים של בעל המקצוע (המוסך).

שם המשחק הוא מקצועיות/מקצוענות, ואין שום קשר לגודלו של העסק.

אם המשל הוא בן אדם שהולך לרופא, אף אחד לא היה נסמך על רופא כזה (לו ידע שהוא כזה...)

ל-d300 - אתה כותב מנסיון אישי, או ממה ששמעת ? מה ה"מקרה שלך", אם תוכל לספר בבקשה?

alfa 156 2.5.

פורסם
ברור כשמש, ש"שיטת מצליח" אינה דרך לפתרון תקלות, והיא מעידה בוודאות כמעט, על חוסר האונים של בעל המקצוע (המוסך).

אם המשל הוא בן אדם שהולך לרופא, אף אחד לא היה נסמך על רופא כזה (לו ידע שהוא כזה...)

ל-d300 - אתה כותב מנסיון אישי, או ממה ששמעת ? מה ה"מקרה שלך", אם תוכל לספר בבקשה?

אין ספק שמקצוענות היא אבן יסוד ונדבך מרכזי בענף.

לגבי שם המשחק אני חולק עליך , השם המתאים הוא "תחמנות" ..

שילוב נבון בין תחמנות למקצוענות מוליד אמפריות .

פורסם

אתה לא צריך את המקרה האישי שלי תפתח שרשורים בפורום, הכל גלוי.

פורסם
אתה לא צריך את המקרה האישי שלי תפתח שרשורים בפורום, הכל גלוי.

אין צורך בשרשורים , השיטה אינה משתנה , אלא רק משתכללת .

ללא השיטה אין זכות קיום והתרחבות , לצער כולנו .

פורסם

מה ששניכם אומרים, בעצם, שכולם בענף הזה רמאים (באיזושהי מידה) ?

כנראה ששניכם נכוויתם כה קשה, שאין לכם אמון באף אחד בתחום.

מעניין מה יגידו בעלי מקצוע.

alfa 156 2.5.

פורסם
מה ששניכם אומרים, בעצם, שכולם בענף הזה רמאים (באיזושהי מידה) ?

כנראה ששניכם נכוויתם כה קשה, שאין לכם אמון באף אחד בתחום.

מעניין מה יגידו בעלי מקצוע.

לא ולא , את זה אתה אמרת , אני מעולם לא ניכוויתי ממוסכים כי מראש אני מכין את עצמי לפני שאני ניגש אליהם , בעיקר יודע מה אני רוצה שיעשו לי.

כשאיני יודע ובטוח אני שואל ,פעם את חבריי המומחים וכיום באינטרנט ,בדרך כלל עונים ועוזרים .

עקרונית , יש לפקוח עין , ולברר היטב לפני ביצוע עבודה , המקרה הזה שמסופר כאן בשרשור דורש החזרת הכסף ללקוח בלי לצייץ אפילו .

כדאי גם לפרסם פרטיו של המכונאי שפתר את הבעיה , כדי שאחרים יקראו וינצלו זאת לטובתם .

פורסם

לפני כשנה וחצי הייתה לי גם בעיה בחיישני הגיר אבל במרצדס 280 אספנות ופניתי לחברה והם גם טעו בבדיקה ועשו לי טיפול גיר גדול והחלפת מחשב גיר בעלות של כמה אלפי שקלים טובים וגם המתנה מורטת עצבים עד שהחלקים יגיעו מגרמניה ואחרי כל זה הבעיה נשארה וגם כאן ניסו לגלגל את הבעיה. בגלל שזה רכב אספנות בן 33 ושלוש שנים אז זה לא רק הבעיה הזאת, בקיצור לקחתי משם את האוטו למוסך וותיק שמתעסק עם מרצדסים בת"א ובעלות של 700 ש"ח הוחלפו החיישנים והרכב חזר לחיים (ובדיקה שנעשתה למחשב הישן הוא נמצא תקין)

פניתי לחברה עם ממצאי הבדיקה שנעשתה למחשב גיר שנמצא תקין ועם החשבונית על החלפת החיישנים ודרשתי את כספי חזרה והם עשו לי פרצופים ואמרו לי ניתן לך תשובה במהלך הימים הקרובים, ואז הבנתי שכן תתחיל ההתמרחות ופניתי באותו יום לעו"ד שיטפל בנושא והוא הכין לי כתב תביעה שילמתי לו 2000 ש"ח והגענו לבית המשפט (אני מקצר כדי להגיע לתכלית) בסופו של דבר החברה חוייבה להחזיר לי את כל כספי +הוצאות משפט +שכ"ט עו"ד כולל ריבית והצמדה וגם יש לי מחשב חדש לגיר וטיפול שלא שילמתי עלייהם שקל

למסקנה : אם בעל מקצוע טעה באבחנה וגבה כספים והבעיה לא נפתרה הוא סופג את הכל ואני מציע לך להגיד לדודה שלך שתפנה לבית משפט והיא תקבל את כל מה שהיא שילמה , ורק בגלל כאילו מקרים קמו עמותות שונות שמטפלות בבעיות כאילו כמו האגודה לזכויות הצרכן איגוד המוסכים וכ"ו

• תוכן חדש...