Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכתוב בכותרת,המכונית של דודתי למכירה.

הרכב משנת 2002,יד ראשונה פרטית,עבר 62,000 ק"מ בלבד ומטופל במוסך מורשה פיג'ו (צמרת),ספר טיפולים מלא וחתום

וננהג ע"י זוג פנסיונרים(דודתי ובעלה),בעל כל התוספות כולל חישוקי מגנזיום.

עבר היום טיפול 60,000 כולל החלפה של כל השמנים הנדרשים לטיפול זה,וללא תאונות.

המחיר הנדרש עקב הנתונים שהוזכרו הינו 45,000 ש"ח אם כי ,תיתכן גמישות של אלפייה או שתיים לקונה הרציני,שידע להעריך את מה שיקבל (רכב אמין להרבה שנים).לכן רציניים בלבד מתבקשים לפנות למוכרים (אני יודע אישית,שאין שום עז בעייתית ברכב ומוסך מורשה ומכון בדיקה יכולים בהחלט להעיד על כך)

דודתי מתגוררת בקרית ביאליק לאלו,שיהיו מעוניינים לראות את הרכב בתיאום עמה מראש ורצוי בשעות הבוקר (ועד 14).

לפרטים (החל ממחר בבוקר) : 04-8742850 ,0502174021 (לבקש את עליזה /נפתלי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב עדיין אקטואלי ובנוסף עבר שיפוץ ראש מנוע במוסך מורשה צמרת בחיפה עקב נזילה מאטם הראש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...