Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו יוצאים כבר כמעט 8 חודשים. לא מרבים לקנות מתנות אחד לשניה.

חוץ מכמה דובים ובושם בכל התקופה לא קניתי לה מי יודע מה, וזה אומר שאני צריך קצת להשקיע יותר (אבל לא יותר מדי)ביומולדת.

יש לציין שהיא לא קנתה לי כלום מעולם (זה אומר משהו? :roll:).

בכל מקרה, התקציב לא צנוע אך לא מטורף, מקסימום 400 ש"ח.

מעט רקע על הבחורה - סטודנטית, תהיה בת 23, די מפונקת, אוהבת תכשיטים ובשמים וכל מה שקשור לטיפוח וזה, כמו רוב הבחורות - נמשכת לדברים נוצצים, זו הסיבה שחשבתי ללכת בכיוון של תכשיט ולסגור עניין אבל רציתי להיוועץ בכם קודם.

אז מה אתם אומרים?

תודה למגיבים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אחלה שעון מנצנץ אתה יכול לקנות, ובעודף פרחים, בלונים וקצת קבוקים.

רציתי אבל היא כבר הספיקה לקנות את השעון זהב המנצנץ כבר לפני כמה שבועות...

ספא זה לא ממש הקטע שלה, כמובן שזה יכול להיות נחמד אך אני חושש שהיא תעדיף מתנה מוחשית יותר.

עוד פתרונים והצעות?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

טיסה בשמי הארץ, בלילה, נניח מעל מפרץ חיפה

(אני עצמי מהדרום בכלל, אז החלפתי את "מפרץ חיפה", ב"אורות של ירושלים והכנסת" וכ'. תתאים גם אתה מה שנראה לך מתאים)

בקבוק יין למטוס, "לחיים אהובה והמון מזל טוב", נשיקה קלה והיא נשענת עלייך ומתלהבת מהנוף.

אני לא יורד עלייך חס וחלילה וחס, אבל נראה לי שאתה יוצא עם סוג של פרינססה (בינינו, כל הנשים קצת כאלה לא? :wink:) שפשוט תאהב את הרעיון הזה.

שיהיה במזל טוב.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אם אתה שואל אותי אז אתה הולך רחוק מאוד, אני לא מכיר את חברה שלך אבל בדרך כלל הדברים הפשוטים עושים את העבודה טוב יותר מהכל, תכנן איזה פיקניק באיזה חוף ים מבודד או חורשה בשעות הערב, תביא איתך TAKEAWAY מאיזו מסעדה טובה עם בקבוק יין, ורד אחד בודד, מוסיקה מתאימה, אפשר להוסיך כמתנה איזה בושם או זוג עגילים יפים(בד"כ לא עולים יותר מדי), וזהו.. משם כבר איך שהערב יתפתח,תזרמו הלאה.

בהצלחה.

פורסם

הייתי ממליץ לך לבדוק בלאלין או סבון של פעם לגבי חבילה יפה

אם אתה מקציב לעצמך 300 ש"ח אתה יכול להכין אחלה מתנה עם כל מיני תחליבים וקרמים שיש שם.

Confidence In Motion

פורסם
לדרמן. ממיס אותן.

אבל רק אם זה מגי עם הCASE הקטנטן ששמים על החגורה !

ועכשיו ברצינות :

מומלץ סינמה ב VIP , גם יחסית זול ככה שלא תפתח רמות של ציפיות לשנה הבאה וגם כיף !

וכן אל תשכח ורד אחד , הן מתות על זה !8)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
וכן אל תשכח ורד אחד , הן מתות על זה !

אולי הבחורות בישראל מתות על זה, אבל אם תביא ורד אחד לבחורה אירופאית (או רוסיה),

היא תביא לך שתי כאפות לפנים ותשאל איפה ה-11 הנותרים. ע"ע הביטוי "תריסר ורדים".

ד"א, אני לא מבין את הקיבעון על ורדים, זה רק מראה על שטחיות וחוסר הבנה. לך תבחר

פרחים נורמליים בחנות, כאלה שגם עולים פחות, גם נראים יותר טוב וגם שורדים יותר זמן.

בנוסף יש שם טיסה בכדור פורח ב990 ש"ח באתר בהצעדה

990 שקל נשמע יקר. אחותי עשתה טיסה כזאת לפני כשנה במחיר נמוך יותר למיטב זכרוני.

מה גם שהתקציב שהוגדר פה נמוך משמעותית.

פורסם
אנחנו יוצאים כבר כמעט 8 חודשים. לא מרבים לקנות מתנות אחד לשניה.

חוץ מכמה דובים ובושם בכל התקופה לא קניתי לה מי יודע מה, וזה אומר שאני צריך קצת להשקיע יותר (אבל לא יותר מדי)ביומולדת.

יש לציין שהיא לא קנתה לי כלום מעולם (זה אומר משהו? :roll:).

(אל תגידו שלא השקעתי).

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא צריכה להיות פה הדדיות מסויימת?

של תבינו אותי לא נכון, אני מאוד אוהב לחזר אחרי הבחורה ומתנות זו אחלה שיטה לחזר (בתנאי שהיא לא השיטה היחידה), אבל בעל הטופיק לא מגזים פה?

שמונה חודשים זה לא הרבה זמן, אולי רק עם מבלים אחד השני כל יום במהלך התקופה.

אני מאמין ש-400 ש"ח זה יותר מדי למקרה הזה ועם יד הלב, לא מדובר פה באקט של קמצנות או בתחרות הוצאת הכסף.

• תוכן חדש...