Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי רכב יחסית חדש, שנת 2009, עם צבע מטאלי.

לפניי כשבוע שטפתי את הרכב וגיליתי שבכל החלק האחורי נשארו נקודות לבנות, שגם לאחר שיפשופים חזקים לא ירדו.

מה גם שהלכלוכים לא ירדו לאחר שטיפה שנייה (השתמשתי בשניהם בנוזל שטיפה לרכב של קארפלן + מטלית מיקרופיבר)

ייתכן וחניתי ליד אתר בנייה לפניי כשבועיים וכנראה משם הנקודות, אבל אני לא בטוח בזאת.

אנא מכם, אם אפשר בבקשה, הייתי שמח לקבל תשובות מקצועיות להסרת הלכלוך ללא פגיעה בצבע ובברק שלו.

התקציב שלי לא מוגבל.

תודה

פורסם

תודה לצדיק שענה לשאלתי .

לגביי הפוליש, לאחר חיפושים רבים בפורום גם אני הגעתי למסקנה שפוליש יוריד את הליכלוך, אבל אז גם מצאתי כמה פירסומים

שטענו שהפוליש (העדין במקרה של הצבע המטאלי שלי) בכל זאת לא יהיה מומלץ לרכב חדש עם צבע מטאלי ולכה.

לצערי לא מצאתי תמימות דעים בנוגע לנושא הזה, לכן פירסמתי את שאלתי.

האם אין לי ברירה ולהסתכן בפגיעה מועטה בצבע לטובת הורדת הליכלוך המעצבן הזה? האם מישהו מכיר אפשרות אחרת?

אולי פלסטלינה יכולה לעזור במקרה הנ"ל?

פורסם

מהנסיון שלי, פוליש מאוד עדין לא יגרום נזק לצבע.

אני משתמש במשחזר צבע מסוג T CUT של Car Plan כבר המון שנים על רכבים שונים.

עובד מצויין.

• תוכן חדש...