Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחתוך לך אותו עם חותך מקצועי חינם בחיפה.

עוד מעט החותך מגיע אלי...הזמנתי מאייביי

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

Black Joker אל תדאג, אנחנו איתך לאורך כל הדרך. תקנה את האייפון ואנחנו נטפל בשאר.

החותך סים הזה זה אחד הדברים המגניבים. כמה עלה לך באיביי ?

$9.23 בדיל אקסטרים:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41275

ואפילו בחור ישראלי עשה עליו סרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=zZqBuLfy24c

Stay Dirty

פורסם

לא הבנתי,

עשיתי למכשיר שלי (אייפון 4) ריסטור דרך אייטונס במצב DFU (משהו כזה לא זוכר) -

המכשיר לא ננעל, חזר להיות בדיוק כמו שהיה עם כל המספרי טלפון שירים הודעות מיילים ואפילו תמונות.

* המכשיר לא פרוץ

שאלה, אם אני אפרוץ אותו, בעצם הוא ינעל שאני אעשה ריסטור ? מה ההבדל ?

פורסם

הכוונה לננעל הוא לאם המכשיר היה נעול למפעילה אחרת (לדוגמא קנית מכשיר של AT&T שאי אפשר לפתוח לסים פרי באמת והשתמשת בפריצה כדי להשתמש בסים ישראלי) - אחרי RESTORE - תימחק הפריצה והמכשיר יהיה נעול לסים הישראלי שלך.

שאר המידע אכן מגובה באייטיונס וישוחזר במקרה של RESTORE.

ITUNES עושה גיבויים דיפרנציאבילים לפלאפון ומרוב המצבים (כולל קנייה של מכשיר חדש שמחליף ישן) - אפשר ברגע לשפוך את כל המידע חזרה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני חושב ש Z4 3.0si סתם מבהיל אותך, יש לי גם אייפון וכל מה שצריך זה קצת ראש על הכתפיים. ועכשיו לשאלות שלך.

1. לגבי המיקרו סים - ניתן ללכת לחנויות סלולר ושם יחתכו לך את הסים, זו אופציה ראשונה. אופציה שניה ואני מקווה שאני לא מטעה, הספק שלך (סלקום, אורנג' וכו') יכול להחליף לך את הסים למיקרו סים, אל תשכח שהם מוכרים את האייפון 4 אז מן הסתם הם חייבים מיקרו סים.

2. אין דבר כזה שידרוג אוטומטי, הקושחות שאתה מתקין על המכשיר הן חינמיות. גרסא 4.2 עדיין לא יצאה אז כנראה מה שמותקן עליו זו גרסא 4.1.

3. לגבי הנעילה ל AT&T, ז"א שאתה צריך UNLOCK ע"י תוכנה שנקראת ULTRASNOW. בגרסא 4.1 של אייפון 4 גרסאת המודם היא 02.10.04 (תסתכל בטבלאות כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history). בלינק הזה תוכל לראות ש ULTRASNOW עדיין לא תומכת בגרסאת BASEBAND 02.10.04. מה שכן, ה DEV TEAM, הקבוצה שמפתחת את ULTRASNOW הודיעו שיש פריצה ל 02.10.04 והם ישחררו אותה בקרוב, לא ידוע מתי.

יש לך אסמכתא לזה ? אני עוקב חזק אחריהם בטוויטר ואין כלום בעניין.

אגב: גם אני קניתי אייפון 4 מארה"ב ב-650 דולר, הוא יושב במגירה ומחכה. אני לא דואג...פריצה תהיה.

אסף היקר: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170510621285&ssPageName=STRK:MEWNX:IT כולל משלוח 7.86$

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לאחר שיחה עם סלקום, האחרונה דורשת לא פחות מ-150 ש"ח עבור מיקרו סים !(מותר להוסיף עוד כמה "!"?:)).

150 ש"ח תשלום ראשון אתה מתכוון.

לזה תוסיף כמה עשרות שקלים לחודש על "דמי שימוש בדור השלישי" (הם יתנו לך כמובן רק מיקרוסים דור 3), לכל החיים, ואולי גם יגבו את זה מהעיזבון שלך אחרי שתמות.

לחתוך לבד (או בחנות פרטית) הרבה יותר יעיל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תשמ'ע אני מעדיף ללכת למוהל מקצועי ! לא סומך על הסינים ועלייך.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על ההצעה, אבל אני לא מהאיזור.

אם הייתי מחיפה, הייתי ניגש אלייך, כי תמיד כייף להכיר אנשים נחמדים :)

150 ש"ח תשלום ראשון אתה מתכוון.

לזה תוסיף כמה עשרות שקלים לחודש על "דמי שימוש בדור השלישי" (הם יתנו לך כמובן רק מיקרוסים דור 3), לכל החיים, ואולי גם יגבו את זה מהעיזבון שלך אחרי שתמות.

לחתוך לבד (או בחנות פרטית) הרבה יותר יעיל.

הבחורה בשירות לקוחות, טענה כי זהו תשלום חד פעמי, אבל במידה ותגיד לי שהיא טעתה, אני לא אהיה מופתע.

פורסם

היא לא טעתה, היא הטעתה. יש הבדל.

היא כנראה מניחה אוטומטית שהסים שבידיך הוא כבר סים דור שלישי (USIM), ולכן אתה כבר מחוייב בתשלום על כלום, סליחה, התכוונתי דמי מנוי ברשת הדור השלישי.

יש קטע כזה של נציגי השירות שהם אוטומטית מניחים שאתה לקוח דור שלישי למרות שאתה לא.

סטטיסטית בערך חצי מהקווים בארץ הם דור שלישי, כנראה שמאלו שלא הרבה הם קווים שבשימוש נמוך מאוד ולכן ההנחה הזו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...