Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי 24 שעות להחליט אם אני מעוניין באייפון או לא.

לא רציתי לרשום דחוף בנושא, אך באמת שזו החלטה של 24 שעות ואפילו פחות.

בקצרה,

אייפון 4 32 ג'יגה ב-700 דולר.

3 בעיות אפשריות:

1. יש לי סים דור שני ואני מבין שהאייפון הנ"ל משתמש ב- Micro Sim. איך ניתן לפתור את הבעיה?

2. המוכר טוען שהוא חושב שמדובר בגרסא 4.1 ו-4.2 זה שדרוג אוטומוטי - קריטי ?

3. המכשיר נעול ל-AT&T.

הבעיה הראשונה הכי מדאיגה אותי ואשמח לשמוע על פתרון אפשרי.

נ.ב

לא, אין בארה"ב SIMFREE ואין לי שום אופציה אחרת.

האדם שאני נעזר בו, הספיק לבקר כבר בשלוש חנויות, כאשר רק האחרונה בכלל מאפשרת לרכוש מכשיר ללא התחייבות.

כל כך הרבה טופיקים על אייפון ועדיין אשמח להתייחסות,

תודה מראש.

פורסם

סכין יפאני, יש לך?

http://www.ihackintosh.com/2010/04/convert-mini-sim-in-to-micro-sim-for-ipad-3g-yourself/

לגבי הנעילה למפעיל - קודם כל אתה צריך ג'יילברייק ואת זה למיטב הבנתי יש עבור גרסה 4.1. אל תשדרג לגרסה הבאה בשום אופן ללא התייעצות עם מומחי פריצת אייפון - שלא תצטער.

לגבי פתיחת הנעילת מפעיל - זה תלוי ב-BaseBand, לא יודע מה הסטטוס הנוכחי של זה. אבל אני חושב שאפשר להיות אופטימי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סכין יש לי, אך גם ידיים שמאליות :).

כל הזמן הייתי בטוח שהמושג JAIL BREAK הוא למעשה שם יפה לפריצה. ז"א שצריך לפרוץ את האייפון סה"כ פעם אחת ולא יותר.

פורסם

כול פעם שיוצאת קוסחה חדש+אפשרויות ותוספים חדשים תצטרך לבצע פריצה.

בעוד מספר ימים יוצאת קוסחה חדשה וכנראה שאין לה עדיין פריצה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, אתה מתכוון לקושחה.

כרגע יש Jailbreak לקושחה 4.1 אבל אין Unlock, מה שפותח את האייפון לכל הרשתות.

בעוד מספר ימים תצא קושחה 4.2 וכמה ימים אחריה אמור לצאת Unlock.

Stay Dirty

פורסם

מיקרו סים זה מה שמדאיג אותך?

ומה לגבי העובדה שהאייפון שלך יפעל לעד עם תוכנה הפועלת ברקע (תוכנת הפריצה), מחסלת את הסוללה ועשויה לפגוע בתפקוד של אפליקציות אחרות. מה לגבי העובדה שלחיצת מקש לא נכון בחיבור המכשיר למחשב תשאיר אותך עם מכשיר נעול? והעובדה שלא ניתן לעדכן גרסת קושחה(שזה אחד הדברים החשובים במכשיר כמו האייפון) בלי לקרוא ערמות של דפי פורום, הנכתבו על ידי ילדים (מוכשרים יותר או פחות), הנתונים לחסדיהם של פורצי התוכנות (dev team וכו), וגם אז אחרי שהשקעת שעות, יתכן שתשאר עם מכשיר נעול ?

גם הפרציות עצמן, שהן סך הכל תוכנות, לא חפות מבאגים וצריך לעדכן אותן. הזמן שתשקיע במעקב אחרי הדברים האלה שווה הרבה יותר מההפרש במחיר שלכאורה תחסוך. למה לכאורה?

זה היה המקרה אצלי- קניתי את המכשיר בארה"ב לפני שהגיע לארץ כמובן, 850 דולר (אחרי מיסים משלוח וכדומה). שילמתי כל חודש כ450 שח והיו לי את כל הבעיות המוזכרות למעלה, לא עדכנתי את המכשיר שנה וחצי כי שעדכנתי לראשונה הוא ננעל לחצי שנה עד שהפורצים הוציאו את הפריצה החדשה (נגיד יש גרסת קושחה 4.1 שיש לה פריצה מיד אפל יוציאו 4.1.01 שכל תכליתה לנעול את המודם מחדש, הפורצים מצדם שלא רוצים להשקיע יותר מדי (חיים מתרומות) יוציאו פריצה חדשה מספר חודשים לאחר מכן שיצא 4.2 למשל, זה המצב היום) . כיום, אייפון 4 32 ג'יגה מחברת פלאפון. 250 שח לחודש, הכל בלי הגבלה (חוץ משיחות 450 דקות). בקיצור, זה מפתה, אבל עשה לעצמך טובה ואל תקנה אייפון שאינו סים פרי.

פורסם

אני לא מוכן להתחייב לאחת החברות, כיוון שהיקף השיחות שלי לא משתלם ביחס למחיר של אף חבילה.

2500 ש"ח בחו"ל לעומת 4000 ש"ח בארץ (דרך אגב, זה גם 32?) זה לא סתם הבדל של כמה מאות שקלים, לצערי.

פורסם

Z4 הגזמת לגמרי. דבר ראשון, הפריצה זה לא 5 יחידות מתמטיקה. כולה ללחוץ על כפתור קטן בתוכנה במחשב, ואז לעשות עוד משהו קטן במכשיר עצמו, וזהו.

בקשר לעדכון באייטונס, צריך להיות ממש מוכשר כדי לעדכן גרסא בטעות. אייטונס בפירוש מראה לך שיש עדכון, אתה יכול לבטל את זה או לזרום.

ולא צריך לקחת את זה כעול. הפריצה זה דבר טוב ומבורך, ובלי קשר לפתיחה של המודם, היא נותנת לך מליון אפשרויות חדשות, ועוד לא דיברתי על זה שאתה יכול להתקין את כל האפליקציות בחינם.

פשוט צריך להתעדכן פעם בכמה ימים באחד הפורומים ולראות איך זה מתקדם.

אני אישית מפרסם פה כל פעם בפורום, ברגע שיוצאת פריצה חדשה.

papa_carlos, ריסטור זה מה שנועל את המכשיר. זה מוחק בעצם את הפריצה, והמכשיר לא מזהה את הסים שבפנים, והוא נשאר נעול עד שתאקטב אותו בעזרת הפריצה. אבל שוב כמו שאמרתי, צריך להיות גאון גדול בשביל לעדכן גרסא בטעות.

Stay Dirty

פורסם

אני חושב ש Z4 3.0si סתם מבהיל אותך, יש לי גם אייפון וכל מה שצריך זה קצת ראש על הכתפיים. ועכשיו לשאלות שלך.

1. לגבי המיקרו סים - ניתן ללכת לחנויות סלולר ושם יחתכו לך את הסים, זו אופציה ראשונה. אופציה שניה ואני מקווה שאני לא מטעה, הספק שלך (סלקום, אורנג' וכו') יכול להחליף לך את הסים למיקרו סים, אל תשכח שהם מוכרים את האייפון 4 אז מן הסתם הם חייבים מיקרו סים.

2. אין דבר כזה שידרוג אוטומטי, הקושחות שאתה מתקין על המכשיר הן חינמיות. גרסא 4.2 עדיין לא יצאה אז כנראה מה שמותקן עליו זו גרסא 4.1.

3. לגבי הנעילה ל AT&T, ז"א שאתה צריך UNLOCK ע"י תוכנה שנקראת ULTRASNOW. בגרסא 4.1 של אייפון 4 גרסאת המודם היא 02.10.04 (תסתכל בטבלאות כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history). בלינק הזה תוכל לראות ש ULTRASNOW עדיין לא תומכת בגרסאת BASEBAND 02.10.04. מה שכן, ה DEV TEAM, הקבוצה שמפתחת את ULTRASNOW הודיעו שיש פריצה ל 02.10.04 והם ישחררו אותה בקרוב, לא ידוע מתי.

פורסם

ריסטור נועל בחזרה את המכשיר, בדרך כלל מי שמשדרג בטעות עושה "שינמוך" של הגרסה אך את המודם אי אפשר לשנמך. כלומר, יהיה לך יופי של אייפוד, כי שיחות לא ניתן לבצע מהמכשיר.

אני לא מפחיד אף אחד ואין לי אינטרס. אני מדבר מניסיון.

"פריצה היא דבר מבורך". כן, גם פריצה לבנק היא מבורכת. קוראים לזה גניבה. (לא מדובר על ה"פריצה" עצמה, כיוון שהיא סך הכל עוד תוכנה המבצעת מניפוציה על המודם שהוא חלק מהחומרה שהיא קניינך. אלא על הורדת אפליקציות "מפוצחות" במקום לשלם עליהן)

פורסם

לאחר שיחה עם סלקום, האחרונה דורשת לא פחות מ-150 ש"ח עבור מיקרו סים !(מותר להוסיף עוד כמה "!"?:)).

Z4 הצליח להפחיד אותי טיפה, אבל הצלחתם להרגיע אותי, אז תודה גדולה על כך.

Z4,

אני יודע שאין לך כוונות רעות ואני מבין אותך, אבל תסתכל על זה מהצד שלי: אין אפילו היבט אחד כדאי עבורי בארץ.

סוף סוף, אחרי שרציתי את האייפון מאז הדור הראשון, אולי בקרוב יהיה לי אחד :).

• תוכן חדש...