Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר מדוע אין ביקוש לטויוטה קורולה שנת 2000 באיזור ב"ש ?

האם באיזורים אחרים בארץ יש ביקוש ?

פירסמתי עם מחיר הנמוך מהמחירון, פירסמתי ללא מחיר, כבר חודשיים-שלושה,

רוצים לשלם חצי מחיר ויש ממש מעט טלפונים - אולי אחד בשבוע.

הרכב במצב מכאני מצוין, ללא פגיעות שלדה, קילומטראז' טיפה גבוה, אבל לא מטורף.

זאת לא מודעת מכירה - אני באמת מנסה להבין מה קורה פה?

איך יש כזה פער בין המחירון למציאות?

תודה מראש

פורסם

ניסית מודעת חלון באזורים הומים?

אני מכרתי בחיפה קורולה 1998 תוך שעתיים באמצעות מודעת חלון במחירון פחות 1000 ש"ח (אבל לפני טיפול שנתי ועוד כמה פיצ'יפקעס, כך שאני מרוצה מהמחיר שקיבלתי). נסה להציב את הרכב בקניון או אוניברסיטה או חניון של בית חולים או משהו כזה עם מודעת חלון. אלה מקומות שבהם נקבצים אנשים מסביבה יותר רחבה ויש סיכוי שיימצא הקונה.

בחיפה יש עוד שיטה - יש כמה רחובות שבהם נהוג להעמיד בסופי השבוע מכוניות המוצעות למכירה. בדוק אם יש מקום כזה בב"ש. בחיפה הדבר מקובל בעיקר בסופי שבוע, שכן באמצע השבוע המשטרה אוכפת לעתים סעיף בחוק האוסר העמדה בדרך של רכב המוצע למכירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך סבלנות , שוק המכוניות בישראל נמצא בהצפה, הליסינג פוגע קשות במוכרים הפרטיים, הרכב ימכר בקלות גדולה יותר באיזור המרכז במיוחד כשמדובר בקורולה מהדגם המוצלח כמו שלך.

פורסם
דגם הקורולה הנ"ל אינו סחיר יחסית בכל חלקי הארץ.

גם אם הדגם הנ"ל אינו סחיר, לרדת מהמחירון (יד2) מבערך 33 אחרי הורדות למחיר 20 זה סביר/הגיוני ?

(המחירון 37, קילומטרז 220000 - הורדת 1000 ש"ח,

הייתה פגיעה מאחור ללא שילדה - הורדת 3000 ש"ח,

חוץ מזה יד שניה, טסט לשנה ומטופלת במוסך מורשה)

פורסם

מחירון 37 על רכב שנת 2000 זה מה שלא הגיוני.

מה כן הגיוני? תרים טלפון למוכרים אחרים ותראה כמה הם רוצים = מחיר בשוק של הרכב.

אבל כאחד שחיפש לאחרונה שלא אוהב סתם להתקשר ולהציק, מודעה בלי מחיר לא קיבלה שום התייחסות.

:wink:
פורסם

יש לנו במפשפחה טיוטה קורולה 99 (במצב מצויין,גם חיצונית) היא חונה באזור של מוסד אקדמי וכל חודש-חודשיים שואלים אותנו אם אנחנו מוכרים, ממה שאני רואה הרכב מאוד סחיר.

פורסם

לעניות דעתי, אם הייתי מחפש רכב, אני חושב שלא הייתי הולך דווקא על זה עם התאונה ועם ה220 אלף ק"מ.

מה שהכי הפריע לי זה הקילומטראז' הגבוה יחסית,התאונה פחות משמעותית אם אין פגיעה בשילדה.

הפיתרון כאמור הוא להוריד במחיר/לבצע טרייד אין ולנסות לקבל כמה שיותר.

ואגב, עוד שאלה: האם היד הראשונה היא פרטית?

איתי

פורסם

הקילומטרז' גבוה מדי, הופך את הרכב ללא סחיר.

ברגע שרואים ק"מ שמתחיל ב2, נגמר הסיפור.

הדגם שאחרי מתיחת הפנים (2001-2002) הרבה יותר מבוקש, (וגם הדגם אחרי מתיחת הפנים של הדור הבא : 2005-2007).

ההורים שלי מכרו את ה"בהמה" הזו (GLI 2001) עם ק"מ נמוך בסכום מטורף של 7.5 מעל המחירון בזמנו.

מי היתה היד הראשונה דרך אגב? פרטית?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

"בזמנו" - כנראה שהזמנים השתנו,

גם אני מנסה למכור כעת אונסיס 2002 במצב מצוין עם ק"מ סביר וספר טיפולים, יד שנייה ולמרות זאת אין מתעניינים. 

פורסם

מה שעומד מול עיני הקונים הוא האלטרנטיבות.

לדעתי בקילומטראז' המדובר והפגיעה מאחור המחיר הריאלי הוא משהו באיזור 20-25 אלף ש"ח.

לא מתאים לך? תמשיך לנסוע ברכב...

אני לא הייתי משלם 33 על רכב שאני לקנות דומים לו באותו גיל בלי פגיעות ועם קילומטראז' נמוך יותר בהרבה פחות.

דוגמא? תסתכל על העצע הלאנסרים והלאנטיסים ביד 2.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הק"מ מרתיע אנשים ,וגם התאונה כנראה לא עוזרת.

אני יכול להעיד על עצמי שלא הייתי מתקשר למודעה של רכב עם 220K, ורוב האנשים חושבים כמוני.

רוצה לזרז את המכירה? תחתוך במחיר. במחיר הנכון לכל רכב ימצא קונה.

V5

• תוכן חדש...