Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהזוי זה המחירון שיש על טויוטה.

לי יש טויוטה סטארלט 92 והמחירון שלה לפי יד 2 הוא 7800,קילומטראג 180 אלף, אני מציע אותה ב-5.5 ואין אף אחד שרוצה לקנות, אולי יש 1 או 2 שמתקשרים ומנסים לקנות אותה ב- 3.5-4 ובתכלס, בצדק.

מי ירצה לקנות טרנטה שנת 92 בלי כלום, כשאפשר לקנות סיטרואן קסרה שנת 2000, מצויידת, ב-1000 שקל יותר?(לפי המחירון)

או לחילופין, מי המשוגע שיקנה את הרכב שלך במחירון(37 אלף) כשאפשר לקנות פיג'ו 03, עם 120 אלף קילומטר פחות, באותו מחיר? או פיאט 05-06 עם קילומטראג' נמוך?

פורסם

לא חסרים אנשים שלא מחפשים הרפתקאות עם תוצרת צרפתית ואיטלקית. לא סתם המחירים נמוכים, אין מתנות חינם בחיים האלה.

את ההפרש אתה תוציא במוסך ותחטוף בירידת ערך נוספת.

"בזמנו" - כנראה שהזמנים השתנו,

גם אני מנסה למכור כעת אונסיס 2002 במצב מצוין עם ק"מ סביר וספר טיפולים, יד שנייה ולמרות זאת אין מתעניינים.

מה הקשר? אם היית קצת מתמצא היית יודע שאוונסיס זה רכב שאין לו שוק. זה ידוע.

תתכונן לרדת חזק במחירון

רכבי "מנהלים" / משפחתיות גדולות אין להן ביקוש כיד 2 שבכלל מתקרב לקומפקטיות.

גם פאסאט/ מזדה 6 / סובארו B4/מונדיאו וכל שאר החברות בקטגוריה סובלות מביקוש נמוך ונמכרות מתחת למחירון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא חסרים אנשים שלא מחפשים הרפתקאות עם תוצרת צרפתית ואיטלקית. לא סתם המחירים נמוכים, אין מתנות חינם בחיים האלה.

תתכונן לרדת חזק במחירון

גם פאסאט/ מזדה 6 / סובארו B4/מונדיאו וכל שאר החברות בקטגוריה סובלות מביקוש נמוך ונמכרות מתחת למחירון.

כבר היה לי את הויכוח הזה לא מזמן,אני לא יודע על מה המושג "לא סתם המחירים נמוכים" נשען, אבל בטוח שלא על המציאות.

אבל בנתיים אני חושב שאמשיך לקנות רכבים צרפתיים "חרא שנכנס כול יומיים למוסך", או סטיגמה מטופשת אחרת, במחירי בדיחה יחסית לשוק

פורסם
גם אם הדגם הנ"ל אינו סחיר, לרדת מהמחירון (יד2) מבערך 33 אחרי הורדות למחיר 20 זה סביר/הגיוני ?

(המחירון 37, קילומטרז 220000 - הורדת 1000 ש"ח,

הייתה פגיעה מאחור ללא שילדה - הורדת 3000 ש"ח,

חוץ מזה יד שניה, טסט לשנה ומטופלת במוסך מורשה)

זה משנה אם זה הגיוני או לא ? זה מה שמוכנים לשלם על האוטו ,

נ.ב

תגיד תודה שנותנים לך 16 אלף , האוטו עם קילומטרז של דיזל ותאונה , אם היה לו סמל צרפתי מקדימה האוטו היה נמכר בפחות מעשיריה

פורסם

אולי הטעות הגדולה שלך וגם של עוד אחד שראיתי שהגיב היא שאתם מסתכלים על מחירון יד 2!הוא לא תואם ברוב המקרים למחירון של לוי יצחק.לדוגמא שבוע שעבר מכרתי את ההונדה הצ'בק שלי שפרסמתי אותה ביד 2 ושם המחיר מחירון היה 22 אלף ש"ח לעומת מחירון לוי יצחק ששם המחירון היה 19,500 ש"ח שזה הבדל משמעותי!תבדוק מחירון של לוי יצחק ותתגמש לפי השיקולים שלך ולפי הנתונים של האוטו אם באמת אתה רוצה למכור אותה.

בהצלחה

פורסם

תתכונן לרדת חזק במחירון

אייל - תשיג את השתיים האלה יד ראשונה או שניה פרטית במצב טוב , מתחת ל .. :roll:

מעבר לכך - כל רכב לגופו , רכבים שמורים עם ק"מ נמוך - נחטפים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תתכונן לרדת חזק במחירון

יחסית למי שטעמו אנין, ההיצמדות שלך לאגדה העירונית בדבר עליונותה של הטויוטה על כל מה מגיע מאיטליה או צרפת, מעט מוזרה.

פורסם
גם אם הדגם הנ"ל אינו סחיר, לרדת מהמחירון (יד2) מבערך 33 אחרי הורדות למחיר 20 זה סביר/הגיוני ?

(המחירון 37, קילומטרז 220000 - הורדת 1000 ש"ח,

הייתה פגיעה מאחור ללא שילדה - הורדת 3000 ש"ח,

חוץ מזה יד שניה, טסט לשנה ומטופלת במוסך מורשה)

המחיר הזוי לחלוטין. לשם השוואה: מאזה לנטיס 1.6 שנת 2000 עולה בסביבות 22 אלף - 24.5 אלף - מחיר הרבה יותר הגיוני, למכונית לא פחות טובה, ואולי אפילו יותר סחירה. 37K? מחיר מוטרף על משהו בן עשר שנים או יותר על הכביש.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
זה משנה אם זה הגיוני או לא ? זה מה שמוכנים לשלם על האוטו ,

נ.ב

תגיד תודה שנותנים לך 16 אלף , האוטו עם קילומטרז של דיזל ותאונה , אם היה לו סמל צרפתי מקדימה האוטו היה נמכר בפחות מעשיריה

קילומטראז' של דיזל? שטויות אתה מדבר. 220K על כמעט 11 שנים זה אומר 20K בשנה - בהחלט סביר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
יחסית למי שטעמו אנין, ההיצמדות שלך לאגדה העירונית בדבר עליונותה של הטויוטה על כל מה מגיע מאיטליה או צרפת, מעט מוזרה.

מר רועי 5,

תפריד בין זה שאני מכיר היטב את השוק ומה לעשות -יש ביקוש עצום לקורולות משנתונים מסויימים, לבין זה שאני לא חושב שהרכב הזה שווה את המחירון הגבוה הזה.

מצד שני אני גם לא חושב שלרוב הציבור יש צורך או רצון לחפש הרפתקאות ,לכן כנראה שהתשובה הנכונה לצרכנים חסרי יומרות שלא מחפשים הרפתקאות הם רכבים כמו :מזדה לנטיס/3 כי שם המחיר יותר שפוי ואין יותר מדי אלמנט של הימור.

אז כן, יש לקורולה (ואמרתי קורולה, לא טויוטה) עליונות מבחינת סחירות, אתה לא יכול להכחיש זאת.

בקשר לק"מ, נכון ש220K זה ק"מ מעל הממוצע (הממוצע זה 18K לשנה) ואם זה היה רכב בן שנתיים שלוש היה נמכר בלי בעיות, אבל יש בעיה פסיכולוגית עם ק"מ גבוה ולכן רכב עם מעל 150K ק"מ יהיה קשה למכור אותו, מה עוד שבשוק יש רכבים כאלה שנוסעים ק"מ אפסי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצד אחד,לכל סיר יש מכסה.אני מכרתי בזמנו מיצובישי לנסר 92 יד 6 עם ק"מ קרוב לשלך (188,000) בחצי מחיר.(אבל שלי עברה תאונה לא קלה,שהגיעה עד לנק' ריתום המתלה).

אל תשכח דבר משמעותי- הק"מ זה לא רק מנוע,זה עוד הרבה מכלולים (יתכן והגיר האוטומטי ישבוק פתאום חיים,רדיאטור יתפוצץ,מצב המשולשים אינו ידוע ועוד.

בנוסף,שים לב מה קורה באתר יד -2 -אנשים,שיש להם רכב יד ראשונה ביד מורידים בממוצע בין 5,000 ל-10,000 כדי למכור ויש כאלו שהם פרטיים יד ראשונה וספר טיפולים בחברה (מצב עדיף בהרבה על שלך).

אם המחירון הוא 37,000 תתחיל מלבקש 33,000 ותדגיש,שאתה גמיש(ככל שאתה מוכן לזה).

לדעתי כל סכום מכירה,שיהיה גבוה מעל 30,000 יהיה רווח נקי אבל אם אתה שואל אותי הרכב לא שווה מעל 25,000.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מחירון 37 על רכב שנת 2000 זה מה שלא הגיוני.

מה כן הגיוני? תרים טלפון למוכרים אחרים ותראה כמה הם רוצים = מחיר בשוק של הרכב.

אבל כאחד שחיפש לאחרונה שלא אוהב סתם להתקשר ולהציק, מודעה בלי מחיר לא קיבלה שום התייחסות.

פשוט מאוד, עוד לא הגעת למחיר השוק.

אפילו אחרי ההורדות, 34 לרכב כזה זה ממש שחיטה.

וביננו, גם אתה לא היית שם סכום כזה על כזה רכב עם אותם הנתונים.

במחיר הנכון, הוא ילך תוך יום.

פורסם

זה רק מוכיח שכוחות השוק עובדים ושהמחירון של חלק מהמכוניות הוא הזוי לחלוטין.

דוגמאות נוספות לרכבים עם מחירון הזוי: גולף וסיויק.

מישהו יכול להסביר לי איך סיוויק 2007 ו-2008 נמכרות במעל 90K?????

• תוכן חדש...