Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי אופל אסטרה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחי מתכוון לקנות רכב "חדש", מצאה חן בעיניו אופל אסטרה מודל 2007 יד שניה, עם 33 אלף ק"מ עם גג פנורמי, רכב מפנק.

משיטוט בפורום הבנתי שהרכב אינו נופל באיכותו וביצועיו מהגולף ודומותיהן. מה שכן בעייתי זה העובדה שלא נמכרו הרבה רכבים כאלה בארץ ולכן יש בעיית חלפים וניסיון בטיפול, וכתוצאה מכך הטיפולים מוגבלים למוסכי UMI (לא שבשנתון כזה הייתי חושב שלקחת רכב למוסך בפינה זו החלטה נכונה). לגבי סחירות גם בעייתי לכאורה אבל פחות כי הרעיון הוא להישאר עם הרכב כמה שנים טובות. בנוסף הרעיון הוא שהרכב ישמש זוג צעיר עם ילד בן שנה וכמובן שיבואו עוד ילדים בהמשך.

השאלות שלי הן כאלה:

1. אני זקוק לתשובה מבוססת כמובן מבעלי אסטרה אומ מוסכניקים לגבי עלויות טיפול ואחזקה וכן לגבי צריכת דלק. האם הטיפולים באמת שוחטים את הכיס? מה העלויות השנתיות של אחזקת רכב, טסט, ביטוח, טיפולים שוטפים ותקלות מצויות/אפשריות?

2. המוכר דורש מחירון שעומד על סך של 70 אלף שקלים בלוי יצחק, מצד שני ביד שניה המחיר עומד על 62 אלף שקלים.

א. האם לשלם על רכב כזה מחירון לוי יצחק - 70 אלף שקל?

ב. האם מחירון יד שניה באמת משקף את המחירים של האסטרה בשוק?

ג. השאלה הזו תשמע אולי קצת מטומטמת אבל- מה המינימום שצריך להוריד מהמחירון ולא להיחשב כפראייר בעסקה כזו?

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

ברשותי הייתה בזמנו אסטרה 1.8 2005 במשך 4 שנים, חשוב לציין קודם כל שהרכב מאוד מפנק , 6 כריות אוויר , ESP ומחשב דרך .

לאסטרה מספר לא גדול של אקסמפלרים בארץ ביחס לגולף (לך תבין את עמישראל) , אבל כמות הרכבים שנמכרו פה הייתה סבירה ביותר .

עלויות הטיפול בו קצת יותר גבוהות ביחס ליפנומטיות אחרות אך יותר זולות משל הגולף MK5 (בנוסף החזקתי גולף תקופה קצרה) , אך בסה"כ מדובר ברכב אמין מאוד שמלבד טיפולים שוטפים לא הייתה לי ולו בעיה אחת .

המחירון ביד 2 משקף במידה מסויימת את המצב בשוק אך חשוב לציין שהם משכללים את דרישות מוכרי הרכב באתר כחלק מהמחירון , לצערי לא עקבתי אחרי הרכב כבר תקופה ואני מאמין שמישהו שמבין במחירון קצת יותר ממני יענה לך באופן טוב יותר.

אין מינימום להורדה , מדובר ברכב מצויין - אם מצאת אקסמפלר טוב , תעשה לעצמך טובה ותקפוץ על המציאה , מהניסיון האישי שלי - פראייר לא תצא . :wink:

שלום לכולם!

אחי מתכוון לקנות רכב "חדש", מצאה חן בעיניו אופל אסטרה מודל 2007 יד שניה, עם 33 אלף ק"מ עם גג פנורמי, רכב מפנק.

משיטוט בפורום הבנתי שהרכב אינו נופל באיכותו וביצועיו מהגולף ודומותיהן. מה שכן בעייתי זה העובדה שלא נמכרו הרבה רכבים כאלה בארץ ולכן יש בעיית חלפים וניסיון בטיפול, וכתוצאה מכך הטיפולים מוגבלים למוסכי UMI (לא שבשנתון כזה הייתי חושב שלקחת רכב למוסך בפינה זו החלטה נכונה). לגבי סחירות גם בעייתי לכאורה אבל פחות כי הרעיון הוא להישאר עם הרכב כמה שנים טובות. בנוסף הרעיון הוא שהרכב ישמש זוג צעיר עם ילד בן שנה וכמובן שיבואו עוד ילדים בהמשך.

השאלות שלי הן כאלה:

1. אני זקוק לתשובה מבוססת כמובן מבעלי אסטרה אומ מוסכניקים לגבי עלויות טיפול ואחזקה וכן לגבי צריכת דלק. האם הטיפולים באמת שוחטים את הכיס? מה העלויות השנתיות של אחזקת רכב, טסט, ביטוח, טיפולים שוטפים ותקלות מצויות/אפשריות?

2. המוכר דורש מחירון שעומד על סך של 70 אלף שקלים בלוי יצחק, מצד שני ביד שניה המחיר עומד על 62 אלף שקלים.

א. האם לשלם על רכב כזה מחירון לוי יצחק - 70 אלף שקל?

ב. האם מחירון יד שניה באמת משקף את המחירים של האסטרה בשוק?

ג. השאלה הזו תשמע אולי קצת מטומטמת אבל- מה המינימום שצריך להוריד מהמחירון ולא להיחשב כפראייר בעסקה כזו?

תודה מראש לכל העונים.

הבוז לך.

• תוכן חדש...