Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש בנושא ומיעוט תגובות.

האם מישהו התנסה כאן עם מגבר ניפון 4 ערוצים?

נראה טוב על הנייר - מגבר קטן מימדים מבית טוב (יבוא של ניפון) - מחיר זול יחסית (כ-800 ש"ח) והספקים מכובדים 4*75.

פורסם

גם אני ניתקלתי במגבר הזה באחד מחנויות אביזרי הרכב, המוכר טען כי מדובר "במגבר דיגיטלי" , אני לא מכיר את רמת הבנתו בתחום ,אבל ! יש סיכוי שמדובר בכאן בסוג של מגבר class D אם באמת המוכר הזה יש לו מושג ירוק על מה הוא מדבר.

(אגב אחלה מחיר 800 ש"ח לי הוא הציע אותו ביותר מ1200 ש"ח )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

ברור שזה מגבר מדבקה, ליבואן קוראים NIPPON, למגבר קוראים NIPPON וממש במקרה לשניהם יש את אותו לוגו.

מצד שני זה לא אומר שצריך לפסול אותו אוטומטית. צריך לראות מאיזה בית הוא בא, תכנון, רכיבים וכו' כדי לאמוד על טיבו האמיתי של המגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לכולם ובמיוחד ליוסי ששפך קצת אור על טיבו של המגבר.

זה לא מגבר קלאס D - חשבתי ככה גם כן לאור גודלו הקטן יחסית.

הבעיה אצלי היא בגודל פיזי ואני חישפתי מגבר קטן.

בינתיים מצאתי משהו של פיוניר ב-$170 שהוא קלאס D בוופרסטוק, עדיין מחשב לי מה עדיף.

פורסם

שמעתי את המגבר הזה מגביר סאב 10" של הייפוניקס וקומפוננט של דוטק אוביישן - לא רע בכלל.

אני חייב לציין שהופתעתי (הכל יחסי כמובן) לטובה לאחר ששמעתי אותו מגביר את הסטאפ הנ"ל.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תוכן חדש...