Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אבי בגיל 60 החליט לעשות רישיון בשעה טובה, יש לנו 2 מכונויות בבית והחלטנו לרכוש רכב "שק אגרוף" לנהג החדש (במיוחד לאחר שאבי כבר שרט את המאזדה החדשה בת יומיים, כן כן, היו הרבה דמעות אתמול:cry:)

בכל אופן הרכב ישמש לתקופה של עד חצי שנה עד שאבי ישתפשף(במלוא המובנים) בנהיגה,

האוטו ישמש לנסיעה יומיומית וקצרה לעבודה, ז"א 4 נסיועת ביום של 20 דקות כל אחת,

הדרישות:

1.אמינות

2.אוטומט

3.עד 6,000 ש"ח

צריכת דלק לא משנה, הרכב יסע 20 קילומטרים ביום (הכותרת לא נכונה)

האופציות שראיתי הן

1.לאנסר ישנה 93, מצאתי ביד 2 אחת מיד ראשונה שעברה 200K, על פניו יד ראשונה נראה לי טוב, אם הרכב שרד את הנהג 20 שנה אז הנהג כנראה שומר על הרכב

2.דיאטסו שרייד?

3.להשקיע 6500 על יונדאי אקסנט שנת 96?

4.מהחיפוש בפורום מצאתי שפורד פייסטה מומלצת, אך לא מצאתי אחת בתקציב

תודה רבה לכולם! :)

פורסם

האם עדיף לאנסר 200 ק"מ 92

או סובארו DL שעברה 300 ק"מ 93

אלטרנטור חדש גיר לפני חצי שנה?

או להשקיע 6500 בסופר לאנסר?

האם סופר לאנסר תקלקל פחות מלאנסר?

פורסם
לפי דעתי, רכב בסכום כזה יהפוך אתכם ל"שק האגרוף"

אבל זאת דעתי בלבד.

ודרך אגב, סתם מתוך התעניינות, מה גורם למישהו להוציא רשיון בגיל כזה מאוחר?

מה שגורם לשכנה שלי בת 90, לגלות פתאום שהיא יהודיה, ולערוך לעצמה בת מצווה כי, "חבל לי להפסיד את החוויה ומעולם לא ערכו לי בת מצווה"

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

חפש קרייזלר ניאון שנת 95-96. יש לחבר שלי שנת 95 עם 200K ק"מ פלוס, האוטו נוסע מעולה אוכל דלק 1 ל 9 בתוך העיר עם מזגן, תמצא אחת במצב נחמד וקח בלי לחשוב הרבה. במחירים האלו על יפנית או קוריאנית אתה תקבל בעיקר צרות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

רכב שק יגרוף מעניין יכול להיות דווקא סובארו לאגאסי 1.6 - מודל 93-94.

רכב אמין, מרווח, זול לאחזקה, תצרוכת דלק סבירה.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

לנו יש גם נאון יד שניה עם 102 אלף,הוא מגלה אמינות טובה,אבל אם תקרא דעות עליו תקבל בעיקר שהוא רכב לא אמין,יכול להיות שאצלנו הנסועה השנתית נמוכה לכן הוא לא מתקלקל.

מה שכן הבלמים לא הכי טובים באוטו,ואנשים שיש להם את רכב גם אומרים,אין הרבה כאלה מכוניות לכן,חלקים זה קצת בעיה.

אני הייתי הולך על רכב שהוא יותר פופלרי בשוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחזק הסויפט, קטנה לחנייה, חסכונית בדלק, אמינה יחסית וגם זולה לתיקון ויש חלפים בשפע.

גם הגיר האוטומט שלה נחשב אמין יחסית לאוטומטיות ישנות אחרות, גם לי הייתה שק איגרוף כזו ואני ממליץ.

פורסם

במידה ואתם מעוניינים יש לי מיצובישי לאנסר שנת 93 הדגם המפואר עם גיר אוטומט, הרכב שמור מבפנים והרכב במצב מכני טוב מאוד, מגיע עם 4 ח.חשמל ומזגן שעובד מעולה, הרכב עבר 206,000 ק"מ ונוסע מצוין, אני מבקש 5K הטסט לעוד שנה עד

11/2011

צריכת דלק בדוקה: 1/14-15 מחוץ לעיר, 1/10 בתוך העיר.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תוכן חדש...