Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב מנוע לטרנספורטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, הוא לא אספנות. אבל מאחר ויש לי מספיק רכבי אספנות וכאן נמצאים התותחים הכי כבדים, אני מרשה לעצמי...

אני מנסה למצא מחשב מנוע לטרנספורטר 2.5 בנזין, חופר את כל העולם ולא מוצא. מנסיון עבר אני זוכר שמספרי החלפים של פולקסוואגן הם בלאגן וכאב ראש לא קטן...בקיצור, יש מספר חלק, והוא לא מופיע בשום מקום שחיפשתי.

השאלה היא האם מישהו מתותחי ה vag מכיר אתר שמפרט בצורה סבירה ושפויה את מספרי החלק של מחשבי המנוע האלה, האם יש מספרים מקבילים בבוש, סימנס, פולקסוואגן וכו (או בקיצור, האם יש מספרים אחרים שתחתם אפשר לחפש) והאם מחשב אחר שמתאים לאותו מנוע באותן שנים אבל עם מספר חלק אחר יכול להתאים.

ואם מישהו ממש רוצה להיות סופר נחמד ולעזור אז מספר החלק הוא 023997022....והוא פשוט לא מופיע בשום מקום!!

תודה על כל עזרה

איתן

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

את האתר הגרמני מצאתי, אבל 350 יורו למחשב וזה במידה ואני עושה אקסצ'יינג' נשמע לי קצת מופרז, האתר השני יצא לי בג'יבריש מוחלט, אני עוד אנסה למצא איך אפשר לקרא אותו.

בלי קשר, השאלה שלי יותר עקרונית איך מוצאים (אם בכלל ) את מספרי החלקים המקבילים. קודם כל האם ב וואג כל מחשב מתאים למנוע ספציפי (מצאתי מחשבים למנוע 2.5 בנזין מהשנים הללו אבל משום מה המספר היה שונה. האם זה יכול להתאים?) וחוץ מזה, האם לחלק מסוים יהיה מספר שונה בווג, בבוש, ובסימנס ואם כן איפה מוצאים פירוט של ההקבלה הזו. מאחר ובוואג אני לא מבין הרבה לצערי, השאלה היא באופן עקרוני איך עולם חיפוש החלפים שלהם בנוי.

שוב תודה

איתן

פורסם

דבר עם "ברוך חלפים " רחוב המוסכים צ'ק פוסט חיפה,

הבן אדם תותח על, מאמין שתימצא אצלו פיתרון .

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם
בלי קשר, השאלה שלי יותר עקרונית איך מוצאים (אם בכלל ) את מספרי החלקים המקבילים. קודם כל האם ב וואג כל מחשב מתאים למנוע ספציפי (מצאתי מחשבים למנוע 2.5 בנזין מהשנים הללו אבל משום מה המספר היה שונה. האם זה יכול להתאים?) וחוץ מזה, האם לחלק מסוים יהיה מספר שונה בווג, בבוש, ובסימנס ואם כן איפה מוצאים פירוט של ההקבלה הזו. מאחר ובוואג אני לא מבין הרבה לצערי, השאלה היא באופן עקרוני איך עולם חיפוש החלפים שלהם בנוי.

שוב תודה

איתן

אכן לחלקי חשמל כמו מחשבים, מפלגים וכו' יש מס' של ואג ומס' של יצרן החלק.

לפעמים ליצרן החלק יש כמה מספרים שמתאימים.

אולי ב-ETKA יש פירוט, אוכל לבדוק לך רק היום מאוחר.

אם אתה רוצה משומש חפש באתרים של חובבי הדגם, או תראה כמה תוצאות יש באיביי גרמניה:

http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=Vw+T4+motorSteuerger%C3%A4t&_sacat=0&_dmpt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&_odkw=Vw+T4+Steuerger%C3%A4t&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

מילת המפתח היא Motorsteuergerät.

• תוכן חדש...