Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חומרי אטימה מסוג זה אינם מומלצים כתיקון קבוע. הם מיועדים לטיפול בדליפות מים באטם ראש המנוע ופועלים על עיקרון של חומר מתכתי המתקשה בטמפרטורה גבוהה. הסכנה היא שהחומר יסתום מעברי מים קטנים במנוע ויגרום להתחממות.

מצד שני, נסעת ברכב כבר 50K אחרי ששמו את החומר והכל תקין.

נראה לי שלא עברו 50K=50000 קילומטר מאז שהכניסו לו את החומר מכיוון שעבר רק שבוע ימים מאז פתיחת האשכול.

כנראה הבחור התבלבל והתכוון ל-5K.

איזה כייף לי :)

פורסם

בוא נעשה חושבת דרך איפה יכולים לעלם מים? מים בשמן אין, החוצה גם לא נוזל. המים נישרפים? מים יכולים להגיע לתא שריפות דרך הבלוק?. עם יהיה לי תמונה ברורה בראש איך נראת המערכת קירור בתוך המנוע אני מאמין שאני יפסיק לשאול כלכך הרבה שאלות.

כמובן שאני ינסה למצוא את השם של החברה כדי לדעת איפה הוא ניסה לסתום חור

מרק ואולי יש לי דלקן ואני פסיכופט שלא יורד מההגה =) אבל אתה צודק בסך הכל 50 קילומטרים זאת אומרת 5K

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

את זה לא ידעתי =) מרק בכל אופן יש לך ראיון מאיפה הם יכולים ללכת? או לפנות אותי למקום בו אנשים יתעסקו עם זה ויוכלו להגיד לי בדיוק להן הם נעלמים?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

בשביל למצוא בצורה רצינית לאן מים נעלמים צריך לעשות בדיקת לחץ - מכניסים לחץ אוויר למערכת שמניעה את הנוזל בעוצמה ורואים מאיפה הוא נוזל.

כל מוסך אמור לבצע לך בדיקה כזאת.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה לזו שאצלך, לא ידעתי לאן נעלמים לי המים באוטו. בסוף גיליתי שיש איזה משהו בחיבור של הסעפת למנוע (בצד כזה) ומשם נוזל לי על הבלוק מנוע והמים מתהדים מהחום של המנוע ולכן לא ראיתי נזילה.

בכל אופן, שמתי את התוסף הזה למים וזה סתם לי את הנזילה. לאחרונה שמתי לב שזה חזר אני רואה מים אבל זה לא קריטי בכלל לעומת מה שהיה.

והחומר הזה לא יסתום לך את החור אם עברת רק 50 קמ'. אצלי הוא נסתם רק אחרי כמה אלפים.

פורסם
את זה לא ידעתי =) מרק בכל אופן יש לך ראיון מאיפה הם יכולים ללכת? או לפנות אותי למקום בו אנשים יתעסקו עם זה ויוכלו להגיד לי בדיוק להן הם נעלמים?

לשם בדיקה מהיכן הנזילה אני ממליץ לך לקפוץ לחבר הפורום מוסך רון שהינו מומחה לרכבי קונצרן VAG.

איזה כייף לי :)

פורסם

VAG בדיוק הוציאו את רובר מהקונצרן.

בכל מקרה רון גם מתעסק עם יצרנים אחרים ככה ששווה לבדוק איתו אם הוא יכול לעזור.

בכל מקרה שתמצא מכונאי טוב לרובר תודיע לי גם, כי אני בזמנו מצאתי רק מכונאים יקרים.

פורסם
הצלחת לבלבל אותי ...

1000 קילומטר=1K

50 קילומטר= X

מכאן נובע ש-

X=0.05K

עוד מעט יתברר שהוא התכוון ל km ונסע רק 50 קילומטר.

בכל מקרה רצוי לבדוק היטב כיצד נעלמים המים. רצוי במוסך שונה מזה שביצע את השיפוץ.

פורסם
בשביל למצוא בצורה רצינית לאן מים נעלמים צריך לעשות בדיקת לחץ - מכניסים לחץ אוויר למערכת שמניעה את הנוזל בעוצמה ורואים מאיפה הוא נוזל.

כל מוסך אמור לבצע לך בדיקה כזאת.

אלא אם הנזילה בפקק, שאל התושבת שלו מחברים את מערכת לחץ האויר...

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...