Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי שיפוץ ראש במוסך מסויים שאני לא יעלה את שמו פה. ואחרי השיפוץ המים אפסיקו לעלם ואחרי כמה ימים אתחילו עוד פעם לעלם

אחרי בדיקה שעשיתי גיליתי שעכשיו המים פורצים לשמן. השאלה חוץ מהראש יש עוד דרך שהנוזל קירור יכול להגיע לשמן? שהם אני

יגיע למוסך לדרוש את האחריות לתיקון הוא לא יגיד שצריך להחליף עוד משהו?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

אינני מכיר את הרכב שברשותך לכן לא אוכל לציין את מיקום הקולר ברכבך. אצלי ברכב הקולר מחובר לבלוק המנוע ומצידו השני מותקן מסנן השמן.

תבדוק האם מתחברים שני צינורות מים לבית מסנן השמן אצלך ברכב.

במחשבה נוספת בדרך כלל שמן מנוע עובר למערכת הקירור כאשר נפרץ הקולר ברכבי גולף דור 4.

A17-0031.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

אבנתי אני אבדוק מחר בבוקר. שמעתי שיש גם מצב שזה יכול להיות בית טרמוסטט(דרך אגב שאוחלף בשיפוץ ראש), או בלוק מנוע סדוק. יש לך עוד ראיונות איפה יכולה להיות פריצה?

פורסם

לא חראם לעשות ראש מנוע ברובר על פארש, עצה שלי בקטע הזה תתעסק עם מקצוענים שמכירים את האוטו כי הדרך לכיס קצרה והפעם סכומי עתק. ברובר אין דרכים לקומבינות תעשה דברים כאלה האוטו יעמוד לך ויחזיר לך עם ריבית בחזקת 100.

צריך לדעת לעשות ראש האם שמו אטם מחוזק של פרילנדר?

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אבנתי אני אבדוק מחר בבוקר. שמעתי שיש גם מצב שזה יכול להיות בית טרמוסטט(דרך אגב שאוחלף בשיפוץ ראש), או בלוק מנוע סדוק. יש לך עוד ראיונות איפה יכולה להיות פריצה?

בית תרמוסטט - לא.

סדק בבלוק המנוע - בהחלט יתכן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמוס אני לא רוצה לעלות את השם של המוסך, אבל בוא נגיד ככה שאף פעם לא היו תלונות על המקום וגם לא לי. וכן מן הסתם אי אפשר גם לרכוש את האטם המקורי של רובר, כי קיים רק את התחליפי המחוזק של לנדרובר.

קומפי - איך שכתבתה "בהחלט יתכן" ישאר ניהיה לי לא נוח עם המכנסיים :lol: . זה בעצם הכי גרוע שעכשיו יכול לקרות לי, בדרך כלל משפצים בלוקים? או שזהו זה מנוע לפח?

פורסם

Kompy צודק .

זוהי אפשרות סבירה מאוד שאכן קיים סדק בבלוק , במקרה כזה אל תתפתה לשום טיפול /שיפוץ קסמים של הבלוק , אלא רק החלפה !

עצה שלי היא שתיגש למוסך אחר לצורך חוות דעת נוספת .

בהצלחה , ועדכן .

עמנואל .

פורסם

אני עומד מול אותה בעיה של פריצת מים לשמן.

לצערי התברר שהבעיה אצלי היא תותב\סליב\שרוול סדוק.

בגלל המחיר הגבוה מאוד של תותב+בוכנה (1800+ לאחת!!) אני מחפש עכשיו מנוע מפירוק או מיבוא

איך שלא תסתובב התחת שלך מאחורה, שמור עליו..

פורסם

עדכון, יום ראשון עשיתי בדיקה לשמן ומתברר שנפלא טעות באבחנה הקודמת שלי ואין מים בשמן.

אבל עדיין נעלמיים מים, וזה מאוד תלוי בצורת הנהיגה שלי, אם אני נוהג רגוע אז נעלם בארך 200 מיליליטר ל200 ק"מ. לצערי הייתי צריך לגשת למוסך לבדיקה. בעל המוסך פתח מכסה מנוע בדק שאין נזילות ויזואלית,

פתח פקק של המיכל עיבוי בדק ויזואלית, לקח את הפקק להנשהו עשה בדיקה, והביא תוסף מוסיים על הבקבוקון הופיע סמל של חברה מוכרת (לא זוכר את שמה W גדול כזה) אוסיף את התוסף למיכל מילה עוד נוזל קירור מעל הFULL ואמר "זה חומר פעיל, אם יש חור במנוע אז זה אמור לסתום אותו, ותמשיך לעקוב אחרי הנוזל קירור" ואמר שאני לא חייב לו כלום, ויצאתי לדרכי.

נסעתי איזה 10 K רגוע, ואז אתחלתי לשתולל לשם בדיקה עם נעלם הנוזל. ואחרי כ40 K התברר שלא נעלם כלום.

עכשיו זה נחמד והכל שזה פתר לי את הבעיה. אבל השאלה עם הוא מנסה למשוך זמן בישביל שהאחריות לשיפוץ תחלוף ואז אני אצתרך לחזור ולשלם כסף על עוד שיפוץ?

פורסם

חומרי אטימה מסוג זה אינם מומלצים כתיקון קבוע. הם מיועדים לטיפול בדליפות מים באטם ראש המנוע ופועלים על עיקרון של חומר מתכתי המתקשה בטמפרטורה גבוהה. הסכנה היא שהחומר יסתום מעברי מים קטנים במנוע ויגרום להתחממות.

מצד שני, נסעת ברכב כבר 50K אחרי ששמו את החומר והכל תקין.

פורסם

שימוש בתוסף הוא מדבקה לגלגל עד שנגיע לפאנצ'ר מאכר.

ואני מדבר על תוספים מהסוג הזה של עזרה ראשונה.

זה שזה החזיק קצת אומר שיש לך קצת מזל. (יותר נכון למוסך)

פורסם

זה לא מה ששאלתי, יותר מעניין אותי איך עכשיו אני יכול לדרוש תיקון? איך אני יכול להוכיח שהחור הוא בראש או באטם שלו?

• תוכן חדש...