Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נהג חדש וסיימתי את תקופת המלווה,יש לי כרגע 20K פנויים בצד שאני יכול לקנות איתם רכב

מכוון שרכב זה לא רק לקנות ולנסוע זה גם אחזקה ומעבר אני מחפש רכב שיענה על הדרישות הבאות :

א.שיהיה דיי בטיחותי בכל זאת נהג חדש...- לא כזה קריטי אבל

ב.אמין שיראה מוסך כמה שפחות

ג.בבקשה ממכם לא את המכוניות עם הצורות של הענתיקה של פעם :)

ד.מאוד,מאוד,מאוד חסכוני בדלק,כמה שיותר מבחינתי דיזל גז מה שלא תרצו,ורצוי לא ידני זה דיי מרגיז אותי חחח

תודה רבה מראש :) !

פורסם
ג.בבקשה ממכם לא את המכוניות עם הצורות של הענתיקה של פעם :)

בסכום המוקצה תוכל לקנות רק את "הענתיקות של פעם" (כמובן, השאלה היא למה אתה קורא ענתיקה. אני מניח שאתה צעיר ולכן גם רכב בן 8 ייראה לך עתיק).

ועקרונית, אם אינך יכול לממן את אחזקת הרכב אל תכנס להרפתקה, חכה עד שתהיה לך הכנסה יציבה ומספקת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זאת לא הבעיה,יש לי תקציב של הרבה יותר אם אני אבקש עזרה מההורים זה לא העניין...

תציע נראה מקסימום לא,לא קרה כלום :)

פורסם

יש כאן תסירה בהודעות שלך - תחילה אתה מגדיר תקציב של 20K ומבקש רכב חסכוני ביותר בהוצאות שוטפות, עכשיר אתה מדבר על עזרה מההורים.

ד"א - יש לך תקציב ל"יישור קו" (לפחות 5K). יש לך תקציב לאחזקה שוטפת (רישוי, ביטוח, דלק, טיפולים ותיקונים - לפחות 15K בשנה וסביר שיותר)?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתכון להפסד כספי עצום - תרכוש רכב, תשקיע בו (כמעט מובטח שיהיו תיקונים), וכעבור חצי שנה תמכור אותו? עדיף להשתמש ברכב של אבא\אמא ובמקרה הצורך במוניות.

פורסם

זה ממש לא ככה,נסיעות לבית הספר שנמצא ממש רחוק ממני,לחסוך את כל האוטובוסים ושאר הסיוטים על מנת לנוע ממקום למקום

חוץ מזה כמה הפסד יצא לי כבר מרכב של 20 אלף....

פורסם

עניין של מזל. יכול להיות סתם הוצאות שוטפות, אבל ברכב בגילאים האלה יכול גם ליות תיקונים בכמה אלפים או השבתת הרכב והפסד כל הכסף.

פורסם

sperial - הבחור ביקש עצה לרכב, ובמקום זה אתה מטיף לו ומשכנע אותו למה לא כדאי לו לקנות רכב, הוא לא שאל אם כדאי או לא כדאי, הוא ביקש המלצה לאיזה רכב לקנות, אז צריך לתת לו תשובה בהתאם.

ולעניין.

הרכבים ברשימה הם לפי סדר העדיפויות שלי.

בתקציב שלך תוכל לרכוש פגו 306 אוטומאטית שנת 2002, מדובר ברכב מצויין לדעתי, מתאים לצעירים, אמין, עלויות אחזקה נמוכות יחסית והוא גם נחשב כבטיחותי יחסית (4 כריות אוויר. צריכת דלק סבירה.

אופציה נוספת, לחפש פולו שמורה מנוע 1400 באזור שנת 2000, רכב דיי אמין, עלויות אחזקה נמוכות, צריכת דלק טובה משל הפגו.

אופציה נוספת היא לחפש פיאט פונטו, רכב שאני אישית פחות מתחבר אליו, אבל נחשב כאמין וזול לאחזקה.

אם תמצא רכב שמור, לא תצטרך להשקיע 5 אלך שח ליישור קו, לכל היותר 1000 שח, שזה מקסימום טיפול + בלמים.

אם אתה מגלה בבדיקה ליקויים משמעותיים יותר תוריד למוכר במחיר, וכך לא תפסיד ותעשה קנייה חכמה.

הרכבים האלו הם בעיקרון אמינים ולא עושים צרות, אבל חשוב שתזכור שלכל רכב יש תקלות מידי פעם, גם לרכב שעולה 300 אלף שח. צריכים מזל עם רכב.

בכל מקרה, תקלות ברכבים שציינתי גם אם יהיו, לא יהיו יקרות יחסית.

בהצלחה ותתחדש!

פורסם

קשה לתת לו המלצה ולהתעלם מההצהרות הלא כל כך מחוברות למציאות של הבחור.

אם הכיוון הוא רכב לזמן קצר (חצי שנה זה זמן קצר) אז כדאי להתמקד ברכבים קצת יותר סחירים מ306 אוטומטית. גם ככה תאבד לא מעט כסף על העברות הבעלות האלו, אז עדיף שלפחות תקנה מכונית שקל למכור ובמחיר טוב. פונטו אוטומטית עדיפה משמעותית מהבחינה הזאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני אומר פולו

בנוסף יש לך את מוסך רון שהוא מוסך מעולה לרכב שלך (:

ולא תצתרך להשקיע 5 אלף שקל אם תעשה קנייה חכמה ותבדוק הכל ברכב ולא תתפשר על כלום ותבקש קבלות ותמצא בן אדם מבוגר שהחזיק ברכב ותחזק אותו מכאנית ולא צעיר כמוך שלא פתח מכסה מנוע בכלל אבל שם לה מגנזיום ומערכת .

ואחרי הכל גם לקחת לבדיקה

ואם כל זה תעשה נכון אתה תגיע למינימום הוצאות שאחרי קניית רכב , אל תמהר לוקח זמן למצוא דברים טובים ובקיצור תחפש בפורום מדריכים לקניית רכב משומש יש מיליון כאלה .

בהצלחה .

פורסם

לאחר בירור מאוד מעמיק שעשיתי,הגעתי למסקנה שהפולו הוא רכב שעושה דיי הרבה בעיות ודורש המון תיקונים (יקרים מאוד יש לציין) אחרי שהוא עובר הרבה קילומטארז'....

• תוכן חדש...