Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פ'גו 106 XR 1994 בעיית אור רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור רוורס לא נדלק לי למרות שהחלפתי נורות ,

אשמח לקבל פרטים לגבי מיקום הפיוז האחראי או חיישן כלשהו ...

בתודה מראש ויום טוב!

פורסם

אין לי תמונה אבל אני אנסה לתאר את המיקום: תפתח מכסה מנוע ותסתכל על המנוע עצמו. טיפונת ימינה ממנו, על תיבת ההילוכים, ישנו חישן מוברג ומה שאתה בעצם תראה זה קונקטור עם 2 חוטים.

פורסם

שוב תודה , נאמר ומצאתי את הקונקטור מה אני אמור לעשות לו ? לפתוח ? לנקות? ... לבדוק שאין קורוזייה..

והאם יכול להיות שינזל שמן מהתיבה ?

פורסם

אוקיי הבעייה סודרה ככה : הקונקטור של היוניט רוורס היה מחובר לחיישן למדה לאחר החלפה ע"י חשמלאי עכשיו האור מאחור תקין בהכנסת הילוך ונוצר מצב חדש שבו אני מחבר את הלמדה לקונקטור שלו ( 3 חוטים ? ) והמנוע לא עובד עגול (מקרטע) וסוחב פחות.

הקונקטור האדום מהלמדה נשאר מחובר וכשאני מחבר את הקונקטור הלבן לחיישן למדה נוצרת התקלה הנ"ל.

מה יכולה להיות הבעיה ? אולי הלמדה תקין\לא תקין ? אולי יש עוד דברים שתוכל לכוון אותי?

מה ההשפעה של למדה לא תקין על רכב זה משנת 94 שלא נזקק לבדיקת זיהום אויר ?

• תוכן חדש...