Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 2001\2002 מול ניסאן אלמרה 2001\2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט לגבי קניית רכב. התקציב הוא עד 30 אלף, במידה והרכב ממש מציאה אפשר להגיע עד 35 אלף.

חשבתי על שתי מכוניות, אסטרה 1.6 (אוטומט או ידני) משנתונים 2001, 2002, 2003 או אלמרה 1.8 משנתונים 2001, 2002 (אוטומט).

אשמח לקבל המלצות לגבי הרכבים, מה עדיף, מה מומלץ וכו'... בקיצור, מה אתם הייתם בוחרים.

פורסם

הייתי בוחר באלמרה ללא היסוס.

רכב אמין מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ידוע לי שהאלמרה רכב אמין בצורה יוצאת דופן.

מה לגבי האסטרה? הייתה לי אופל קורסה שנת 98 שנמכרה לפני כמה ימים, הרכב עבר הרבה והיה אמין בצורה יוצאת דופן.. אז מבחינתי נשארתי עם טעם טוב מאופל.

פורסם

תקרא קצת על מוסכים של UMI והמותג אופל - אני נתקלתי בהרבה חוות דעת שליליות. לא שניסן כאן נפלו טוב יותר - קרסו ידועים לשמצה בכל האמור לשירות.

האסטרה דווקא רכב שידוע כמוצלח מאוד אבל אם נתון האמינות הוא זה שקובע כאן הייתי הולך על האלמרה.

האלמרה תהיה יותר גדולה ומרווחת, מבחינת נוחות אני רק יכול להאמין שהאופל אמורה להיות קצת יותר טובה אבל מהנסיון שיש לי עם אלמרות, הרכב נוח מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...