Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתכונן לקנות קיט קסנון ל307 בתחילת השבוע,

הציעו לי את הקיט הבא:

4827588538_a1fefaea3d.jpg

4827588562_4708213110.jpg

4827588568_1be35d19b0.jpg

המחיר בהחלט סביר, רציתי לדעת על איכות וטיב המוצר.

כמו כן הגוון הוא 5000K.

לא ראיתי את המוצר מותקן ברכב ובגלל זה אני פונה אליכם אני לא רוצה להתאכזב אחרי התקנה ולגלות שהאורות שלי בצבע כחול מפוזר ולא איכותי.

תודה רבה,

רועי.

פורסם

לגבי חברת המוצר אני לא רואה שם וגם לא ממש מבין בחברות (חוץ מהמוכרות גרמניות) כך שזה בעיה להגיד שזה איכותי או שלא.

לגבי הגוון היה לחבר שלי גוון 4700K וזה היה די צהבהב רק יותר חזק מאיר.

לגבי 5000K אני מאמין שזה יהיה אולי כמה אחוזים בודדים יותר לכוון הלבן,לגבי שוטרים אני לא מאמין שזה ימשוך (אם זה גם מה שמעניין אותך)

למרות שכל הקיט הזה לא חוקי!

Scan Speak

פורסם

יכול להיות ש-Komplettsatz זה השם של החברה ?

וזה בדיוק הגוון שאני מחפש, מה שלא ימשוך אלי צרות מיותרות.

וידוע לי שזה לא חוקי, אני אעשה מאמץ פעם בשנה לפני הטסט ואוריד את המערכת.

רועי.

פורסם

האם הפנסים ברכב שלך תומכים בהתקנה של קסנון? האם יש לך מתז מים כדי לנקות את הפנסים? אם התשובה היא לא, המשמעות היא שאתה עובר על החוק, האמת שאין לי בעיה עם החוק כמו עם נהגים שפשוט לא איכפת להם מהנהג שמגיע מולם והם מסנוורים אותו, עד לאיבוד ראייה זמני.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...