Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מפספסים את הפואנטה שלדעתי עומדת בשורש העניין.

ברור שאין להם שום אינטרס להמשיך ולהקפיץ מודעה על רכב שלא קיים. בטח לא כזה שיש לו נתונים מפתים במיוחד.

העובדה שאין בכלל רכב כזה והמודעה ממשיכה להיות מוקפצת באדיקות רק מוליכה לכוון הסיבה האמיתית לשפע המודעות ה"פיקטיביות" האלה.

ברור שמי (או מה) שמקפיץ את המודעות האלה לא קורא אותן אלא עושה את זה בצורה טכנית אוטומטית. הוא גם ממשיך ומקפיד לעשות את זה בסופי שבוע...

מאחר ואין מערכת הקפצה אוטומטית של מודעות ביד 2, לפחות במוצהר, אז כנראה שיש איזה בן אנוש שעושה את זה בלי ממש לבדוק איזה מודעות הוא מקפיץ.

כל ההשערות האלה הן כמובן פרי דמיוני הפרוע בלבד ואין בהן כל נסיון להאשים מישהו, חברה, אדם, רובוט או מתנדב מהחלל החיצון בהקפצה אוטומטית של מודעות ביד 2...

שיחזור.

פורסם

חברים, אני לא מכיר את סמדר ושאר החברות המפרסמות ביד 2 אבל יש לי ניסיון לא קטן במכירה וקנייה של רכבים דרך האתר ואני אנסה בכמה מילים לתאר את מה שקורה שם.

לפני שנה חיפשתי לרכוש רכב מסוג טויוטה רנקס 2006-2005 מנוע 1.6L עבור ידידה שלי וניתקלתי בתופעה שהמודעה של רכבים המוצעים למכירה קופצת כול יומים וגם המחיר מתעדכן כול יום יומים אבל כאשר אני מתקשר אף אחד לא עונה למה ? מודעות פיקטביות של אנשים פרטים הרוצים לעלות את ערך הרכב שלהם ?

שיחזור

פורסם

כן, ממש מנענו מהם להגיב

ברור להם שתפסו אותם עם המכנסיים למטה.

זה יכול היה לקרות לכל חברה אחרת בתחום כי כולם עובדים ככה.

השאלה היא איך הם יורדים מהעץ עכשיו.

שיחזור

פורסם

תגובה של חברה רצינית תבוא לאחר בדיקת הממצאים וקריאה נוספת של התגובות והתיייעצות עם גורמים רלוונטים לעניין.

אני אישית בכלל מתפלא שהם הגיבו בפורום וזה לזכותם.

חברים, אני לא מכיר את סמדר ושאר החברות המפרסמות ביד 2 אבל יש לי ניסיון לא קטן במכירה וקנייה של רכבים דרך האתר ואני אנסה בכמה מילים לתאר את מה שקורה שם.

לפני שנה חיפשתי לרכוש רכב מסוג טויוטה רנקס 2006-2005 מנוע 1.6L עבור ידידה שלי וניתקלתי בתופעה שהמודעה של רכבים המוצעים למכירה קופצת כול יומים וגם המחיר מתעדכן כול יום יומים אבל כאשר אני מתקשר אף אחד לא עונה למה ? מודעות פיקטביות של אנשים פרטים הרוצים לעלות את ערך הרכב שלהם ?

זה טריפה וזה נבלה.

צריכים יום לימודים ארוך מנכ"ל ועוזרים כדי לבדוק את המודעות האלה.

אין ספק חברה רצינית לעילא ועילא.

ובאמת זכות גדולה להגיב כאן לדרכים נלוזות של מסחר.

ועם סניגור כמוך באמת הם לא צריכים להגיב.

מקווה שהפעם התגובה שלך תהיה יותר תרבותית מאשר בפעם הקודמת.

שיחזור

פורסם

בינתיים גם לי יש עדכונים משלי, אבל אני אשמור אתכם במתח עד שתתקבל תגובה מסמדר מטרייד מוביל.

בינתיים, הנה הוראות לפעולה אפשרית של נציג החברה:

1. למחוק את כל המודעות של טרייד מוביל באתר YAD2.

2. להכנס לאתר טרייד מוביל ולבדוק מה המלאי הנוכחי.

3. להזין מודעות חדשות עם המלאי הנוכחי.

4. למחוק אותן כאשר הרכבים נמכרים.

פשרה מפא"יניקית.

שיחזור

פורסם

למרות שהד"ר צודק, אין טעם במאבק הזה. מה שניתן להשיג לכל היותר הוא הקטנה \ העלמה זמנית של התופעה השלילית הזו.

מודעות על מכוניות פיקטיביות הם תופעה נפוצה בהרבה מדינות, כולל למשל גרמניה.

הסוחרים ינסו כל דרך כדי להגביר את המכירות ולא ידוע לי על חוק שאוסר זאת.

הבנתי שניתן לודא בטלפון עם טרייד-מוביל , שזה עדיין פחות גרוע מאשר "צמיג ישיר" שמטלפנים אליו , מוודאים שיש במלאי, אבל כשמגיעים מתברר שאין במלאי.

יהודה

שיחזור

פורסם

yehuda-k אתה לא צריך לקבל את התופעה רק בגלל שאין חוק נגד מודעות פיקטיביות (לכאורה) .

לפני שבועיים ברווז שאל למה הוא לא מצליח למכור את האוטו , אני עניתי לו על סמך מודעות שראיתי ביד-2 ,

אז אולי הטעיתי אותו בגלל מודעות "לא מעודכנות" ?

שיחזור

פורסם

לא קראתי את כל האשכול, ובכל זאת אספר לכם שנתקלתי בזה גם אני לפני כחודש.

בקצרה:

חפשתי רכב מדגם מאד מסויים, וביד 2 הוא הופיע עם התאריך של אותו יום.

התקשרתי, השארתי פרטים, חזרו אלי, אמרו אין לנו כרגע את הרכב שאתה מחפש.

במשך שלושה ימים המודעה על אותו רכב מסויים הוקפצה ביד 2.

כל יום עשיתי טלפונים לטרייד מובייל, ואמרו לי, נבדוק, אין, יש משהו דומה, למה אתה רוצה דווקא את הדגם הזה, וכו' וכו'.

מכיון שמאד רציתי את הדגם הזה, תליתי תקוות שאולי בכל זאת מישהו שם לא מעודכן ויש רכב כזה במלאי - עובדה שהמודעה מוקפצת במשך כמה ימים.

הרחקתי נדוד והגעתי פיזית לאחד הסניפים, שם טענו שהיה רכב כזה והוא נמכר לפני שבוע. בסניף אחר אמר לי מנהל הסניף שכבר הרבה זמן לא היה להם במלאי את הדגם הזה.

שיחזור

פורסם
ד"ר,

עקבתי אחרי על השירשור הנוכחי מתחילתו וגם הבוקר (עוד לפני התקלה).

אני לא בא להצדיק, לרחם או להקל במה שעשו טרייד-מוביל. אני חושב שכרגע אתה ויתר הקוראים רוצים לראות "דם", התפלשות על הרצפה ובכי תמרורים של סליחות.

תקלות בתוכנה הן דבר אפשרי. תקלות תיכנות גם הן אפשריות. לפעמים מי שכתב את התוכנה ומכיר את נבכי נשמתה, כבר לא עובד בחברה המתפעלת וע"כ קשה יותר למצוא את הפתרון. זה לא אומר ששוקטים על השמרים ולא מחפשים פתרון. אולי לוקח יותר זמן, אבל סביר שפתרון מחפשים.

אפשר להגיד בואו נפסיק את פעולת התוכנה עד למציאת פתרון, אבל זה עדיין לא אומר שהמודעות יעלמו, הן פשוט ירדו מיקום ולאט לאט יעלמו.

אני הייתי נותן לטרייד-מוביל פסק זמן של שבועיים ע"מ לראות אם חל שינוי כלשהו ומה המגמה.

גם כך לדבריך, מאחרי הקלעים יש מי שבודק, וכנראה שהשיניים שלו מספיק חדות, אז פסק זמן של 10-14 יום לא ישנה.

אני מניח שבסופו של דבר טרייד-מוביל תמצא את הדרך ליישר ההדורים.

מאידך, אולי גם תמצא הפירצה המשפטית שתכשיר את השרץ, הרי ברור לך שגם זאת אופציה שיכולה להיבחן על-ידם, גם אם היא לא הכי מלבבת.

לפני שכולם קופצים, שהרי אני לא מאלה המוותרים בקלות אילו פגעו בי - לא אמרתי לוותר, אמרתי לתת פסק זמן ולעצור את הרצון ל"דם" עכשיו. להקיז דם אפשר גם בעוד שבועיים ואולי אז ההקזה גם תקבל מומנטום חיובי יותר אם לא יעשה דבר לתיקון.

לפעמים לא צריך התנצלות בריש גלי ואותיות קידוש לבנה, מספיק לראות תיקון המצב כדי לדעת שניצחת.

.

איזה תקלות??על מה אתה מדבר?

ומה הקשר לדם?אף אחד לא רוצה דם,רוצים הגינות ויושר!!!!!! זה הכול.

בנתיים לא נראה שזה הזיז בכלל למישהו בטריידמוביל,כי שיטת המודעות שלהם עדיין עובדת בפועל!.

פורסם

שלום לכולם,

כפי שהבטחנו, להלן תגובתנו לאחר בדיקת נושא המודעות באתר יד2:

מאגר כלי הרכב שלנו מנוהל כך שבד"כ כאשר נוסף רכב חדש למלאי אנו מעלים מודעה חדשה באתר יד2.

היות וברשותנו מלאי של מאות רכבים המשתנה מידי חודש, תחזוקת מודעות מלאי הרכב שלנו נעשית באמצעות כלי אוטומטי, אשר נבנה עבורינו ע"י חברה חיצונית והיא גם זו אשר מנהלת אותו עבורינו באופן שוטף. כלי זה מבצע, בין היתר, הקפצה אוטומטית של המודעות שלנו באתר יד2, על מנת שלא להיכנס לכל מודעה בנפרד ולהקפיצה לראשית הלוח. ההקפצה מיועדת למודעות שפורסמו באתר ועדיין אקטואליות.

הופעתן של מודעות שאינן אקטואליות בלוח, וכן הקפצתן, נובעות מתקלה במחיקתן - הכלי האוטומטי אינו מזהה את המודעות כלא אקטואליות ולכן מקפיץ גם אותן. ברצוננו להדגיש, כי הקפצת הודעת אלו נובעת מתקלה ומנוהל פנימי לא תקין ולא משיקול דעת או רצון לנהוג שלא כמקובל. עם זאת, אנו נושאים במלוא האחריות ופועלים לתיקונה של תקלה זו.

חברת טרייד מוביל הינה חברת הטרייד אין של יבואני הרכב הגדולה בישראל, המבצעת את הטרייד אין ל: חברת יוניון מוטורס יבואני טויוטה, לחברת יפנאוטו יבואנית סובארו, לחברת מכשירי תנועה יבואנית סוזוקי, קרייזלר, ג'יפ ודודג', ולחברת טלקאר יבואנית קיה דייהטסו וסאניאנג. ולכן מלאי הרכבים שלנו גדול ואיכותי.

כאמור התקלה היא באחריותנו ועל כך אנו מתנצלים מעומק הלב.

לסיום, אנחנו פה (בקארספורום) על מנת לשמוע מה חושבים עלינו, במידת הצורך לקבל ביקורת, והחשוב ביותר, לטפל בבעיות ולתת שרות לקהילת קארספורום ובכלל.

בכבוד רב

הנהלת טרייד מוביל בע"מ

שיחזור

פורסם

אז מה שאת אומרת זה שאתם מודים שטעיתם ומצטערים על כך, כל הכבוד לכם.

רק חסרה עוד התנצלות נוספת לפותח השרשור על כך שקיבל איומים מצד עורכי דין שלכם בגלל שחשף את ''התקלה'' הזאת.

שיחזור

פורסם

לדעתי אין טעם עכשיו להכנס לעוד ויכוחים מיותרים.

נשאר לנו רק לעקוב ולראות אם אכן אותה תקלה תוקנה,

או שעולם כמנהגו נוהג, והמודעות הלא מעודכנות ממשיכות

להופיע.

שיחזור

פורסם

מודה ועוזב - ירוחם, אבל פטור בלא כלום אי אפשר:

1. אני שמח שנימצא האשם, אבל היכן היה במשך חודשים ארוכים הגורם האנושי שאמור היה לפקח על הגולם? למה היה צריך רעש כזה כדי שהתקלה תאותר ותתוקן?

2. למה תגובתכם הראשונית הייתה לרוץ ולאיים בתביעות משפטיות? יכולתם לסיים את השרשור הזה כבר מזמן, עם התנצלות ועם טעם טוב בפה, אבל בחרתם בדרך אחרת.

3. אותה דרך שבחרתם - קרי פניה לעו"ד - מלמדת אותי (בצדק או שלא בצדק - אינני יודע) על דרככם בעסקים. צר לי אבל אני מעדיף לעשות עסקים עם בני אדם ולא עם עו"דים ולפיכך לא אמליץ בפני אף אחד ממכרי על החברה שלכם.

שיחזור

פורסם

לעולם לא תראו מודעה על רכב עם ק"מ גבוה, שחתומה עליה טרייד מוביל.

בדקתי עכשיו מול המלאי העדכני על רכב עם 80 אלף ק"מ, שנמצא באתר הרשמי - וכמה לא מפתיע, לא נמצא באתר.

אני מוכן לשים כסף ולראות שטרייד מוביל מקפיצה (באופן אוטומטי, בטעות, כמובן) רק מודעות "איכות".

עם זאת - אני נאלץ לקבל את דברי טרייד מוביל.

הלאה:

1. מתי יימחקו כל המודעות הלא רלוונטיות?

2. מי יפקח מעכשיו על כך שלא יהיו מודעות פיקטיביות? האם צריך לחזור מדי פעם לשרשור הנ"ל או לפתוח חדש בכל פעם ש"תשכחו" (לכאורה) ב"טעות" (לכאורה) לפקח על מחיקת המודעות? ברור לכם שלאנשים כאן יש זיכרון לטווח ארוך ואף אחד לא מתכוון להרפות.

3. מדוע קיבלתי איומים על כך שאני "משמיץ" כאשר בעצם בהודעה זו לקחתם אחריות על התופעה שעליה הצבעתי?

שיהיה ברור - הודעה זו הודפסה והיא חלק מתיק שנאלצתי להכין עם התגוננות משפטית לקראת תביעה מצדכם.

האם כך מגייסת טרייד מוביל לקוחות?

אני מתקשה להבין למה בכלל טרחתי להתקשר אליכם מלכתחילה, 3 פעמים בשלוש הזדמנויות רכישה שונות.

שיחזור

• תוכן חדש...