Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רון 215,

נתן, וייל, קשיש בן 70, הותקף בביתו ע"י 3 פוחזים - הפוחזים קיבלו פחות מ-6 חודשים.

גבר בן 49 היכה את בני משפחתו בהזדמנויות שונות לרבות בעיטות בכל חלקי גופה של ביתו בת ה-15 - קיבל 6 חודשי עבודות שירות.

צעיר בן 23 בעל עבר פלילי עשיר, תקף באכזריות רבה והפך אדם לנכה המאושפז בלוינשטיין - קיבל 30 חודשי מאסר ו-3,000 שקל פיצוי לנפגע (וגם זה ב-20 תשלומים).

שמואל דוטש ואחיו העלימו מיסים של 100 מליון שקל וכן הלבנת הון בסכום דומה - האחד קיבל 4 חודשי מאסר בפועל ואחיו קיבל 4 חודשי עבודות שירות.

תבחן את המקרים הנ"ל אילו היה מדובר בסבא/אחות/אח/אתה - האם דעתך נחה מהעונשים הנ"ל? אני מניח שלא, אבל לא אתה קובע.

טרייד-מוביל - אולי לא צדיקים גדולים, אבל הם כבר הודו שיש טעות/באג/תקלה. הם גם אמרו שהנושא יבדק. לא תמיד הפתרון שנראה לך כנכון מיידית, הוא גם נכון עסקית. יכול להיות שהציבור נפגע במידה מסויימת מהשתהות הפתרון ויכול להיות שהחברה לוקחת בחשבון שהנזק ימשך עוד זמן מה עד למציאת פתרון.

יכול גם להיות שיועציה המשפטיים בוחנים את ההיבטים המשפטיים להכשיר את השרץ וגם זאת דרך פתרון מקובלת עיסקית. יש כאלה שמפרסמים כוכביות, יש כאלה שכותבים בפונט 4, יש כאלה שמגבילים כמות במבצע ושאר המצאות השובות עין וגורמות לקורא להרים טלפון בין אם זה מכונית, או חבילת נופש.

לכן גם אמרתי, שנכון לתת להם פסק זמן ולראות כיצד הם מתמודדים עם פתרון הבעיה. האם יהיה פתרון כלשהו, או שישאר המצב בעינו. בפסק זמן הזה, לא נכון להמשיך "להצליף".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר שליט

למחוק את ההודעות הבעיתיות,זה ניתן לעשות בלחיצת כפתור,כנראה שטריידמוביל מתוך בחירה לא עושה זאת,זאת עובדה.

אני באמת שלא רוצה להתנצח איתך,אבל יש גבול לצדקנות הילדותית הזאת שלך!!!.

פורסם

הכל כתוב בתגובותי, גם מה שאתה חושב שצריך לעשות וגם מה שאתה חושב שלא נעשה.

הבנת הנקרא...

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
עמודים 11 ו- 12 שוחזרו גם הם, כל מי שלא מוצא פה את ההודעות שלו יכול למצוא אותם שם:

עמוד 11

עמוד 12

מי שרוצה שההודעה שלו תופיע כאן מוזמן להעתיק אותה משם לכאן.

תודה על כל ההשקעה!.

פורסם
טרייד-מוביל - אולי לא צדיקים גדולים, אבל הם כבר הודו שיש טעות/באג/תקלה. הם גם אמרו שהנושא יבדק. לא תמיד הפתרון שנראה לך כנכון מיידית, הוא גם נכון עסקית. יכול להיות שהציבור נפגע במידה מסויימת מהשתהות הפתרון ויכול להיות שהחברה לוקחת בחשבון שהנזק ימשך עוד זמן מה עד למציאת פתרון.

יכול גם להיות שיועציה המשפטיים בוחנים את ההיבטים המשפטיים להכשיר את השרץ וגם זאת דרך פתרון מקובלת עיסקית. יש כאלה שמפרסמים כוכביות, יש כאלה שכותבים בפונט 4, יש כאלה שמגבילים כמות במבצע ושאר המצאות השובות עין וגורמות לקורא להרים טלפון בין אם זה מכונית, או חבילת נופש.

לכן גם אמרתי, שנכון לתת להם פסק זמן ולראות כיצד הם מתמודדים עם פתרון הבעיה. האם יהיה פתרון כלשהו, או שישאר המצב בעינו. בפסק זמן הזה, לא נכון להמשיך "להצליף".

.

אמיר, להערכתי אילו היית מחפש רכב והטרייד היה מבטיח לך שמכונית חלומותיך ממתינה לך במגרש - רק תבוא ותיקח - ואיך שהיית מגיע למגרש (אחרי שיצאת מהעבודה ועזבת הכל) היית מתבשר ש"אחי אין לך מזל, בדיוק לפני 5 דקות הרכב נמכר אבל יש לנו משהו דומה להציע לך...", אני מבטיח לך שהגישה הסלחנית שלך הייתה מתפוגגת כלא הייתה.

אז נכון, לא מדובר במקרה אלימות מזעזע אלא רק בעוולה צרכנית, נו אז - צריך לעבור על זה לסדר היום ולקבל את זה "כי כך כולם עושים"?

פורסם

זה אגב, מה שקרה איתי :lol: כמות הזמן שהשקעתי בניסיון להשיג 2 פונטו ספייס שהיו שם (כביכול) הייתה היסטרית.

ככה זה כשאתה לחוץ לאוטו ומכונית עם נתונים טובים יושבת מחכה לך במגרש.

פורסם

נקווה שבסופו של דבר יבינו בטריד מוביל להנחות את אנשי המכירות שלהם שככ רוצים למכור

ואולי לכאורה הם (ולא החברה) יוזמים את הפרסומים הללו על מנת ליצור קשר עם לקוח פוטנציאלי

ולנסות למכור לו רכב עם נתונים דומים.

לא ניראה לי שהשירשור הזה יעזור מאחר וכשיעבור זעם וירגעו הרוחות לדעתי שום דבר לא ישתנה .

כי כמה אנשים אולי ראו את השירשור הזה , וכמה מאות אלפים לא ראו אותו....

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

טרייד אין , לא משנה איך קוראים להם- ממש לא טובים,שקרנים ומודעות פיקטיביות וכוי... נחרים אותם.

אבל כל שאר המגרשים ,קטנים וגדולים וסוחרים למיניהם שעושים בדיוק את אותו הדבר הם בסדר!

האחריות ברכישת רכב משומש או כל דבר אחר משומש היא על קונה קודם כל ואחר כך על מוכר.

ובככל שרשור מסוג זה נראה כמו ניסיון של מגרש כלשהוא לשפר את העיקף מכירות שלו ולא כמו תרומה לזולת.

פורסם
!

האחריות ברכישת רכב משומש או כל דבר אחר משומש היא על קונה קודם כל ואחר כך על מוכר.

ובככל שרשור מסוג זה נראה כמו ניסיון של מגרש כלשהוא לשפר את העיקף מכירות שלו ולא כמו תרומה לזולת.

יש היום חוק שקובע שסוחר רכב חייב לתת לך מידע מלא , אם לא הוא עובר עבירה פלילית.

גם הקונה לא צריך להיות בת יענה.

המשפט האחרון שלך הוא מבוסס על מידע שיש בידך, או אתה סתם מלכלך על חבר פורום שמעלה כאן בעיה צרכנית שטרם באה על פתרונה למרות ההתנצלות של טריידמוביל.

לוא אני במקומו הייתי דורש ממך התנצלות כאן ועכשיו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא ניראה לי שהשירשור הזה יעזור מאחר וכשיעבור זעם וירגעו הרוחות לדעתי שום דבר לא ישתנה .

זה לא עצומה בפייסבוק , כאן יש סיכוי שזה ישתנה

פורסם

יא באבא, אין לי שום מגרש. צא מהסרט.

מה שכן יש לי, זה המון אנרגיה וסבלנות. זאת הסיבה שאם מישהו חושב שהשרשור הזה יתמוסס לו, הוא טועה.

פורסם

אההההה עכשיו הכל ברור, יש לך מגרש רכבים שאתה מנסה לקדם ולפרסם :lol: :lol:

איך לא עליתי על זה קודם

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
יא באבא, אין לי שום מגרש. צא מהסרט.

דוקטור, דוקטור, יש לך לגאסי ידנית בשבילי? :lol:

בואו נאמר שאם אני צריך לבחור ממי לקנות אוטו משומש, מסמדר או מהדוקטור, הבחירה שלי לא תהייה קשה.

:turn-l:
  • תוכן חדש...