Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני מעוניינת לרכוש רכב ליסינג מניו קופל. מדובר בפורד פוקוס 2008 שעלתה לכביש באורטובר 2007.

הרכב היה בשימושי מן הרגע הראשון למשך שלוש שנים. הקילומטראז נמוך והרכב לא עבר תאונות מלבד החלפת טמבון וצביעת דלת בגלל מכה בתוך חניה.

עפי הסכם של ניו קופל עם מקום עבודתי אני רשאית לרכוש את הרכב בהנחה של 15%.

מספר שאלות :

1. האם כדאי לבצע בדיקה לרכב ע"מ לבדוק את מצבו המכני ?

2. יש לרכב טסט בעוד כשבועיים (כבר קבעו איתי מועד) אבל הרכב אני אמורה לקבל את הרכב החדש כבר מחרתיים והרכישה חייבת להתבצע (לפי ניו קופל) יום אחד לפני....האם אני יכולה להתמקח לגבי העברת הטסט על ידם ? או לפחות שיפחיתו את מחירו ממחיר הרכב?

3. הבנתי שהטיפולים מבוצעים במוסכים של ניו קופל האם אני יכולה לקבל את היסטוריית הטיפולים ?

4. יש בכלל אפשרות להתמקחות מבחינת מחיר או תיקון ליקויים קלים ?

5. בדקתי באתר שלהם והם נותנים למי שרוכש רכב מהם אחריות לשנה, לפי החוזה ששלחו לי אין כזה דבר מדוע והם גם כאן ניתן להתמקח ?

מצערת על כמות השאלות ואני מקווה שמנסיונכם אוכל ללמוד

תודה מראש

• תוכן חדש...