Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו TSI או יונדאי I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין שתי המכוניות הללו.

מצד אחד הפולו מובילה טכנולוגיה על פני ה I30 (גם במנוע וגם בתיבת הילוכים)

מצד שני הI30 מרווחת יותר וממה שראיתי בסוכניות יותר מאובזרת (חיבור USB, שליטה על הרדיו מההגה).

בנוסף, הI30 לדעתי יותר יפה, עם זאת אני יכול לחיות עם העיצוב של הפולו.

איזו מכונית כדאי לבחור לדעתכם? תודה.

פורסם

סקודה פביה מאובזרת יותר בדגמים המפוארים שמחירם דומה לשל הפולו אך הדגם שלפני מתיחת הפנים קיבל 4 כוכבים במבחן הריסוק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בפולו TSI יש גם שליטה על ההגה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
האם בקטגוריה של הסופרמיני יש אופציה טובה יותר מהפולו TSI?

כן ולא, תלוי איך מגדירים "טובה יותר" . מה שבטוח זה שהפולו היא אחת האופציות היקרות בקטגורית הסופרמיני - גם במחיר הראשוני וגם בעלויות האחזקה. בקשר ל "טכנולוגיה" של מערכת ההנעה זה כלשעצמו לא ממש משנה - מה שחשוב זה התוצאה בפועל - ביצועים (אכן לפולו ביצועים טובים מאוד), אמינות (אינה מוכחת עדיין) וחסכוניות (חסכונית מאוד על הנייר בפועל קצת פחות)

פורסם

כבעל פולו TSI, לא היה לי עוד רכב מהנה כזה, ממש טיל קטן. מומלץ. באשר לאמינות, תעזוב מדובר ברכב חדש. לך תהיה אמינות. מה יהיה הלאה, מה זה משנה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
כבעל פולו TSI, לא היה לי עוד רכב מהנה כזה, ממש טיל קטן. מומלץ. באשר לאמינות, תעזוב מדובר ברכב חדש. לך תהיה אמינות. מה יהיה הלאה, מה זה משנה.

מצטער, לא מקבל את זה במקרה של מנוע TSI חדש יחסית בעולם + צ'מפיון.

ה"הלאה" עליו אתה מדבר הוא קרוב מאוד, עוד שנתיים...וצ'מפיון לא בדיוק ידועים באחריות המעולה שלהם.

כמו כן, כבר צצו בעיות עם המנוע הזה על כמה פלטפורמות. הבנתי שצ'מפיון הצליחו לפתור זאת אבל לך תדע מה העתיד טומן לו...

לגבי ההתלבטות עצמה- שתי מכוניות מקטגוריות שונות. אתה צריך לענות לעצמך האם אתה מעוניין באחת המובילות בקטגורית הסופר מיני או האם אתה מעוניין במשפחתית קומפקטית שיש בולטות ממנה בקבוצתה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר, חבל שאתה טועה ומטעה בזה שאתה מתיחס לשמועות כעובדות. הרי אינך יכול להביא מאמר מבוסס, או כל חומר רציני אחר ביחס לאי אמינות המנועים האלה, המנועים הנ"ל פועלים כבר כ 5 שנים באירופה. אם מה שאתה אומר היה נכון, היינו שומעים וגם קוראים על כך, לא רק בפורומים.

ביחס לצ'מפיון, לא ראיתי שמוסכי צ'מפיון רקים מאדם, מיעוט בכייני בוכה ושוב קונה פולקסווגן ושוב פונים לצמפיון. כולל נהגי מוניות. כולם מזוכיסטים? בצ'מפיון אתה צריך להזמין תור כדי להתקבל למוסך, זה לא נובע מכך שלקוחות ברחו מהם. אני לקוח של צמפיון ירושלים כבר כ 10 שנים, נכון שלא הכל דבש, אבל בסך הכל בסדר. מבלי לפרט, יותר טוב ממוסכים מורשי יבואן אחרים אצלם בקרתי בעבר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
כספר, חבל שאתה טועה ומטעה בזה שאתה מתיחס לשמועות כעובדות. הרי אינך יכול להביא מאמר מבוסס, או כל חומר רציני אחר ביחס לאי אמינות המנועים האלה, המנועים הנ"ל פועלים כבר כ 5 שנים באירופה. אם מה שאתה אומר היה נכון, היינו שומעים וגם קוראים על כך, לא רק בפורומים.

ביחס לצ'מפיון, לא ראיתי שמוסכי צ'מפיון רקים מאדם, מיעוט בכייני בוכה ושוב קונה פולקסווגן ושוב פונים לצמפיון. כולל נהגי מוניות. כולם מזוכיסטים? בצ'מפיון אתה צריך להזמין תור כדי להתקבל למוסך, זה לא נובע מכך שלקוחות ברחו מהם. אני לקוח של צמפיון ירושלים כבר כ 10 שנים, נכון שלא הכל דבש, אבל בסך הכל בסדר. מבלי לפרט, יותר טוב ממוסכים מורשי יבואן אחרים אצלם בקרתי בעבר.

שמועות?

לפני מספר חודשים כאשר הגיעו האוקטביה והפולו 1.2TSI היתה כתבה בידיעות אחרונות על כך שיש בעיה עם המנועים האלו שגרמה לכיבוי מלא בעמידה ברמזור. צ'מפיון אפילו הודו בכך ואמרו שפתרו את הבעיה בפולו ובאוקטביה זה לקח יותר זמן. אז אין שמועות אלא עובדות בשטח כולל אישור של היבואן שהיתה בעיה במנוע 1.2TSI (לא מתייחס כרגע למנועי TSI אחרים שגם שם לא הכל דבש).

קרא קצת על רשת המוסכים של צ'מפיון בפורום הכללי והטכני, אני לא סתם ממציא.

זה שלקוחות עדיין מגיעים אליהם זה לא מעיד על טיב השירות או העבודה. מכיר את מושג לקוח שבוי?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כבעל יונדאי i30, אני יכול להגיד לך שהרכב מצוין, מאובזר, נוח, מרווח, מערכת מקורית טובה, בסה"כ אחלה.

אבל

הרכב משעמם.

שנותנים גז, יש שהות קטנה, צריכת דלק ממוצעת בלבד (1ל 10 בתוך חיפה)

בסה"כ מצוין למשפחה, אבל לחובב נהיגה, לא מרגש.

אני מוכר את שלי כרגע, 2008, 50,000 ק"מ.

אם אתה מעוניין...

היתה אלפא 147 2002 ידנית (120כ"ס)

מצאתי בראבו 2009, והפכתי אותה לאבארת'

פורסם
שמועות?

לפני מספר חודשים כאשר הגיעו האוקטביה והפולו 1.2TSI היתה כתבה בידיעות אחרונות על כך שיש בעיה עם המנועים האלו שגרמה לכיבוי מלא בעמידה ברמזור. צ'מפיון אפילו הודו בכך ואמרו שפתרו את הבעיה בפולו ובאוקטביה זה לקח יותר זמן. אז אין שמועות אלא עובדות בשטח כולל אישור של היבואן שהיתה בעיה במנוע 1.2TSI (לא מתייחס כרגע למנועי TSI אחרים שגם שם לא הכל דבש).

קרא קצת על רשת המוסכים של צ'מפיון בפורום הכללי והטכני, אני לא סתם ממציא.

זה שלקוחות עדיין מגיעים אליהם זה לא מעיד על טיב השירות או העבודה. מכיר את מושג לקוח שבוי?

אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם ה 1.4TSI? בחיים לא שמעתי על תקלה ב 1.2.

• תוכן חדש...