Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רוצה BMW בהנחה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא צוחקים בכלל.

קצת מפחדים. הנה, חסכתי לך וויאגרה!

תשמע, במה שאתה משתמש (כדורים, תכשירים וכ'ו) אתה לא חייב ל"המליץ" לאנשים אחרים שיכולים להסתדר טוב מאוד בלי :lol: .

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

האמת, לא צריך להאמין או לא להאמין ל"יודעי דבר המקורבים לעניין", הייתה על זה בזמנו כתבה גדולה בתקשורת.

קמור נותנת לעבריינים רכבים ללא תשלום על סמך "תקיעת כף" שיום יבוא והם יראו כסף ועל סימביוזה שכזאת, סבתא שלי הייתה אומרת "נו, שויין"!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבר קרוב עובד באגף השרות של קמור. מבחינתי הוא מספיק מקורב לענין.

לפי מה שהוא סיפר לי פעם, אף אחד לא נותן רכבים בחינם.

מה שכן, אף אחד לא שאול שאלות בקשר למקור המזומנים שהם האמצעי תשלום בעסקאות הנ"ל.

יתרה מכך, יש שני אנשי מכירות מיוחדים שמטפלים במגזר מיוחד זה.

הם מהווים ישות נפרדת ונמצאים שם על תקן "מחלקת הטרייד אין". מאין "אוטו דיל" של קמור. רק שאין להם מגרש.:wink:

אפילו הכניסה אליהם נפרדת והם לא יושבים באותה קומה עם אולם התצוגה ברחוב המסגר. 

פורסם

אני לא מבין מה כולם מתפלאים על כך שחברה כלשהי נותנת פריווילגיה לעבריינים.

הנזילות של עבריינים הרבה יותר גבוהה משל אזרח מן השורה, קמור "זיהו" את זה נכון ו"הסתערו" על המגזר הזה.

ועובדה שזה עובד כך כבר שנים וקמור לא ממש פשטה רגל..

אין סיבה שקמור או כל חברה אחרת תכנס לכיס של העבריינים ותתחיל לברר את מקורות הכסף, זו תפקידה של המשטרה.

אגב, מי אמר שיבואן מרצדס לא פועל כך ?

אני הייתי עד לשיחה של אבא של חבר שבדיוק בישרו לו הודעה משמחת הודות אחד מעסקיו הלא כשרים, הטלפון הבא שלו היה ישירות ליבואנית מרצדס, בוצעה הזמנה אונליין של מכונית, על כסף אפילו לא דובר בשיחה (לא שאני חושב שהוא קיבל אותה ללא תשלום).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תשמע, במה שאתה משתמש (כדורים, תכשירים וכ'ו) אתה לא חייב ל"המליץ" לאנשים אחרים שיכולים להסתדר טוב מאוד בלי :lol: .

:lol:

תיארתי לעצמי שהסרקזם יעבור לידך...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לגבי ב.מ.וו:

לפני מספר חודשים נערך שם יום מכירות מיוחד, חבר (אשכנזי לבן שאיננו סובל בכלל מחסרון כיס) ביקש ממני להתלוות אליו ולחוות דיעה.

הוא החנה את המכונית שלו מחוץ לאולם התצוגה שרח' המסגר ואני מניח שמי שהיה בפנים הבחין שהבחור נוסע ברכב שההגדרה "עממי" - ממש לא מתאימה לו.

היינו באולם התצוגה קרוב לשלושת ריבעי שעה שבמהלכן איש מאנשי המכירות לא טרח אפילו להשתין לכיוון שלנו, לקוחות פוטנציאלים מ"הפרופיל המתאים" הגיעו אחרינו וקיבלו שירות ואנחנו היינו שקופים.

נימאס לנו ופנינו ללכת, לפני כן פניתי אל מנהלת אולם התצוגה ואמרתי לה שלא קיבלנו שירות וחבל שהם מטפלים כך בלקוחות, באותו הרגע איש מכירות בשם ח', פשוט התחיל לצעוק עלי :shock:, "אתה לא רואה שאנחנו עסוקים" ועוד פנינים מהז'אנר.

זה היה רגע שהתפרצתי וממש צעקתי עליו - ואז קרה דבר מדהים: הבחור התחיל לדבר אלי בכבוד השמור לעברני צמרת, מנהלת האולם הזמינה אותנו אל החדר שלה, הזמינה שתיה, תיאמה נסיעת מבחן ליום שלם, אמריקה.

למה זה לא קרה מהרגע הראשון? אולי כי אנחנו לא ניראים כמו לקוחות טיפוסיים של המותג...

פורסם

גם אני בבהירים (לפחות בצבע העור). גיליתי שמנהלת האולם של MINI היא המקום לפנות אליו בכל הקשור ל- BMW וקבלת יחס נורמאלי ממי שאינו עבריין (אמיתי או צעצוע).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני דווקא נהנה להיות שקוף באולם הבמוו שברחוב המסגר ולהתישב ברכבים מבלי שישימו עליי לב ויפריעו. לאומת זאת בסוכנויות אחרות מיד קופצים עליי וכן מפריעים.

פורסם
ב.מ.וו. שחורה מזוהה עם אותה מגזר במדינות רבות.

רצוי ג'אנטים 22".

וחלונות שחורים.

מן הסתם אני מאמין שהתכוונת אלי אבל שיבושם לך... :wink: במקרה שלך יותר מתאים "מוות לקנאים" :twisted:

לגבי ב.מ.וו:

לפני מספר חודשים נערך שם יום מכירות מיוחד, חבר (אשכנזי לבן שאיננו סובל בכלל מחסרון כיס) ביקש ממני להתלוות אליו ולחוות דיעה.

הוא החנה את המכונית שלו מחוץ לאולם התצוגה שרח' המסגר ואני מניח שמי שהיה בפנים הבחין שהבחור נוסע ברכב שההגדרה "עממי" - ממש לא מתאימה לו.

היינו באולם התצוגה קרוב לשלושת ריבעי שעה שבמהלכן איש מאנשי המכירות לא טרח אפילו להשתין לכיוון שלנו, לקוחות פוטנציאלים מ"הפרופיל המתאים" הגיעו אחרינו וקיבלו שירות ואנחנו היינו שקופים.

נימאס לנו ופנינו ללכת, לפני כן פניתי אל מנהלת אולם התצוגה ואמרתי לה שלא קיבלנו שירות וחבל שהם מטפלים כך בלקוחות, באותו הרגע איש מכירות בשם ח', פשוט התחיל לצעוק עלי :shock:, "אתה לא רואה שאנחנו עסוקים" ועוד פנינים מהז'אנר.

זה היה רגע שהתפרצתי וממש צעקתי עליו - ואז קרה דבר מדהים: הבחור התחיל לדבר אלי בכבוד השמור לעברני צמרת, מנהלת האולם הזמינה אותנו אל החדר שלה, הזמינה שתיה, תיאמה נסיעת מבחן ליום שלם, אמריקה.

למה זה לא קרה מהרגע הראשון? אולי כי אנחנו לא ניראים כמו לקוחות טיפוסיים של המותג...

dorki, כשאני הגעתי עם חבר שבמקרה והוא היה ממוצא אשכנזי אומנם חצי אבל בכל זאת הוא אשכנזי (כן, יש לי גם כמה חברים שהם לא מזרחיים) קיבל את פנינו אותו סוכן ח' כביכול ושמו חנן, אשר הוא מכיר אותי והוא יודע שאני בא זה רק לעלות למעלה למשרדים ולהחליף אוטו. בכל מקרה הוא הסביר את כל מה שחבר שלי רצה לשמוע או לדעת, ואין פעם אחד כשאני הגעתי הוא לא קיבל את פניי כמו שצריך ככה שקשה לי להאמין, שהוא מתנהג ככה גם ללקוחות אחרים. אבל מצד אחד אני גם מכיר אנשים שבאים להסתכל על האוטו, ולא רוצים שאיש המכירות ישב להם על הראש ורק שהם מחליטים לרכוש הם ניגשים אליו ככה שיכול מאוד להיות שזה המצב שהבינו ממכם.

גם אני בבהירים (לפחות בצבע העור). גיליתי שמנהלת האולם של MINI היא המקום לפנות אליו בכל הקשור ל- BMW וקבלת יחס נורמאלי ממי שאינו עבריין (אמיתי או צעצוע).

מספיק עם רגשי הנחיתות האלה שחושבים, ש"דופקים אותכם" בגלל שאתם לא מ"המגזר" של קמור יש לכם סטיגמה שלקוחות של קמור הם בצבע עור כהה מקבלים יחס יותר טוב, אולי קצת תתבגרו ותבינו שזו מחשבה טיפשית.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

dorki, כשאני הגעתי עם חבר שבמקרה והוא היה ממוצא אשכנזי אומנם חצי אבל בכל זאת הוא אשכנזי (כן, יש לי גם כמה חברים שהם לא מזרחיים) קיבל את פנינו אותו סוכן ח' כביכול ושמו חנן, אשר הוא מכיר אותי והוא יודע שאני בא זה רק לעלות למעלה למשרדים ולהחליף אוטו.

ומה קורה כשהוא לא מכיר אותי ואני לא מגיע אל המשרדים כדי להחליף רכב?

תאמין, תאמין - סיפורים כאלה לא צומחים סתם כך.

פורסם

מה זה י.ל.?

יהודה לוי?

נינט מרוצה מ-X5?:lol::lol::lol:

אני בטוח שהיא כן שזה רכב מצוין בהיבטים רבים.

בכל מקרה חזרה לנושא מקורי של השרשור ולקשור אותו לדיון משעשע שהתפתח - דגמי סדרה 1 ודגמי 318 זה מכוניות לכוסיות ולפלפים.

:lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מן הסתם אני מאמין שהתכוונת אלי אבל שיבושם לך... :wink: במקרה שלך יותר מתאים "מוות לקנאים" :twisted:

dorki, כשאני הגעתי עם חבר שבמקרה והוא היה ממוצא אשכנזי אומנם חצי אבל בכל זאת הוא אשכנזי (כן, יש לי גם כמה חברים שהם לא מזרחיים) קיבל את פנינו אותו סוכן ח' כביכול ושמו חנן, אשר הוא מכיר אותי והוא יודע שאני בא זה רק לעלות למעלה למשרדים ולהחליף אוטו. בכל מקרה הוא הסביר את כל מה שחבר שלי רצה לשמוע או לדעת, ואין פעם אחד כשאני הגעתי הוא לא קיבל את פניי כמו שצריך ככה שקשה לי להאמין, שהוא מתנהג ככה גם ללקוחות אחרים. אבל מצד אחד אני גם מכיר אנשים שבאים להסתכל על האוטו, ולא רוצים שאיש המכירות ישב להם על הראש ורק שהם מחליטים לרכוש הם ניגשים אליו ככה שיכול מאוד להיות שזה המצב שהבינו ממכם.

מספיק עם רגשי הנחיתות האלה שחושבים, ש"דופקים אותכם" בגלל שאתם לא מ"המגזר" של קמור יש לכם סטיגמה שלקוחות של קמור הם בצבע עור כהה מקבלים יחס יותר טוב, אולי קצת תתבגרו ותבינו שזו מחשבה טיפשית.

זה שח' עושה לך כבוד, את זה כבר הבנו והפנמנו. זה שהוא גם עושה כבוד לחברים שלך, עוד יותר מעלה את ערכך, אין ספק. הבעיה מתעוררת כשנכנס מישהו שח' לא מכיר, למרות שגם לו כנראה צריך לעשות כבוד, לפחות לפי האוטו שהוא מחנה סמוך לחלון. ואתה בהחלט צודק, הנסיון לקשור את הענין למוצא כזה או אחר, אינו פחות מנלעג.

פורסם
חבר קרוב עובד באגף השרות של קמור. מבחינתי הוא מספיק מקורב לענין.

לפי מה שהוא סיפר לי פעם, אף אחד לא נותן רכבים בחינם.

בחינם לא.. אבל תשלם חצי עכשיו (שזה המס שקמור צריכה להעביר למדינה כדי לרשום את הרכב בארץ) ואת החצי השני (העלות של הרכב לקמור) מתי שיהיה לך נוח, באיזו פריסה שתרצה ואיך שתרצה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...