Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט של 140RMS מקדימה והיה לי מגבר Rockford R300-4 שמוציא 50RMS ליציאה

וסאב Rockford P2

החלפתי את המגבר ל Kicker zx650.4 ונהיו לי בעיות.

עם המגבר של הרוקפורד יכולתי להגביר עד 32 בערך ועם הקיקר מעל 22 כבר שומעים לא טוב

ושומעים אפילו יותר חלש מהרוקפורד בעוצמה הזאת.

וגם כשאני מחליף דיסק בצ'יננג'ר או מעביר שיר שומעים רעשים מוזרים ברמקולים שלא היו לי מקודם.

איך אפשר לסדר את זה? עכשיו יש לי גם כבל של 8 גייג' ואמרו לי להחליף ל 4

יכול להיות שזה יסדר את הבעיה של העוצה והכל?

פורסם

אלף כל אתה חייב להחליף חיווט ל-4 גייג מגברי הקיקר צריכים הרבה חשמל.

ב.אני לא יודע מאיפה ומי מי קנית את המגבר כנראה שהוא לא תקין אם כאלה תופעות.

אני יגיד לך למה יש לך את הדגם הקודם שלו KX650 ואני מאוד מרוצה. ואני עובד איתו על פחות מרבע גיין כי הוא מאוד חזק, וכדי לעבוד ברדיו על כל העוצמה, ולא שחצי מהעוצמה ברדיו תיהיה גבול הגברת הרמקולים, אי אפשר להגביר כמה שרוצים יש גבול לכל רמקול, לכן עושים שהגבול הרמקול יהיה על ידי מקסימום הווליום מהרדיו גם אם צריך לעבוד אם גיין כמעט סגור במגבר.

בגלל זה שאתה מגביר על 22 ושאתה מנסה להגביר עוד הרמקולי מתחיל לזייף.

קח בחשבון שאתה אם מגבר עכשיו שמוציא מעל מה שמוצהר והוא מעוד חזק ולכן שהיה לך את הרוקפורד שמוציא 50 RMS הייתה צריך לעבוד על פול ווליום במגבר כדי לשמוע עוצמה מהרמקולים.

במגבר הזה אתה לא צריך לעלות עד הסוף את הווליום במיוחד שאתה אם מגבר כו חזק אין צורך למגבר להתאמץ.

תנסה להשים את ווליום המגבר על רבע או קצת פחות מחצי ותעלה בווליום ברדיו עד הסוף אם טוב תוסיף עוד קצת ווליום מהמגבר.

ממתין לתגובה!

דרך הגב איזה רכיבים יש לך ואיך אתה חותך את הרמקולים?

פורסם

יש לי מערכת מובנית של B4 עם מנחת

ורמקולים Audiobahn

הורדתי את הגיינים קצת ושומעים טיפה יותר חזק וזה מגיע קצת ליותר ווליום במערכת עצמה לסביבות 26

אבל זה עדיין לא זה

הסאב עצמו דופק טוב יחסית לקומפוננט

ולפעמים קורה שכשיש יותר מדי באס מהסאב המערכת נכבית לכמה שניות וחוזרת

כאילו נפילה של החשמל או משהו כזה.

ובמגבר מאחורה הקומפוננט חתוך בסביבות ה 200 והסאב בסביבות ה 60 לפי מה שאני זוכר

פורסם

המערכת שלך מכוונת נורא, ככה לא מכוונים גיינים!

סגור גיינים במגבר עד הסוף שיהיה הכי חלש, לאחר מכן תגביר תגביר את הווליום בפאנל לפול ואז גש למגבר ותעלה את הגיין עד שאתה שומע את הקומפוננט מתחיל לחרחר תסגור טיפונת את הגיין ושם יהיה הפול ווליום שלך, זה שהמגבר על פול גיין ואתה לא יכול להגביר בפאנל לפול לא נותן שום דבר!

את הקומפוננט תחתוך על 80 ומשם תרד לאט לאט בהתאם למגבלות הקומפוננט שלך וכנל את הסאב!

דרך אגב, בספר הוראות של המגבר שלך רשום שצריך כבל 8GA אז אל תרוץ להחליף ל 4 סתם..

פורסם

עוד משהו

איך אני מכוון את החיתוכים?

כשאני מעלה או מוריד את החיתוכים מה אני אמור לשמוע? מה ההבדל?

ואני לא יכול להרוס את הרמקולים או משהו?

ועוד בעיה שאני כל הזמן שומע רעש של פססס מהרמקולים גם כשהווליום על 0 וכשמגבירים זה נהיה חזק יותר

וגם כשמעבירים שיר פתאום יש מין רעש מוזר כאילו מגיע מהמערכת של הדיסק עצמה.

פורסם

עוד משהו ששמתי לב עכשיו

שלפעמים קורה לא משנה באיזה ווליום שהטוויטרים (לפעמים זה רק אחד מהם) משמיעים צליל צרוד

פורסם

הגיין כמעט על ה 0 וזה קורה

ואין ממש הבדל בין אם הגיין נמוך לבין אם הוא גבוה

העוצמה המקסימלית לפני ששומעים כבר לא טוב נשארת אותו הדבר

ואין כמעט הבדל בין הROCKFORD שהוציא 50 RMS ליציאה

למה זה?

פורסם
קודם כל, לפני כוון גיינים לא שמים את המערכת ב "פול" אלה מעלים עד שמתחילים לשמוע "צרוד" "מלוכלך" במילים אחרות : קליפינג .

בדרך כלל 75%-85%

אתה טועה, המטרה הסופית היא שכאשר הHU על פול ווליום הרמקולים עדיין יוציאו צליל נקי, לכן כשהגיין סגור לגמרי (כלומר 0) מגבירים את הHU לפול ומשם מעלים את הגיין עד ששומעים קליפינג ומורידים טיפה בכדי להגיע לתוצאה נקיה.

• תוכן חדש...