Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבוע התקנתי מגבר ברכב של חברת BM, המגבר מגביר מורל טמפו ומורל מקסימו.

לאחר ההתקנה שמתי לב שבעת נסיעה כאשר המערכת דלוקה יש שריקה מכיוון האלטרנטור, אם אני מכבה את המערכת אין שריקה.

אתמול נסעתי משהו כמו שעה עם מערכת דלוקה ובווליום לא גבוהה בכלל וכשהגעתי ליעד (לב המפרץ) והתחלתי לחנות את הרכב המנוע נכבה :?. כשניסיתי להניע אותו הוא לא הניע ולא היה בכלל צליל כאילו הוא הולך להניע (סטרטר):shock:, למרות שהמנורות של הבדיקה לפני הנעה נדלקו ללא בעיה. כעבור משהו כמו דקה ניסיתי להניע שוב והרכב הניע בלי שום בעיה כאילו כלום לא קרה :-).

השאלה שלי מה לעזאזל קרה? האם האלטרנטור ימות יותר מהר ככה? והאם זה פוגע בעוד חלקים ברכב?

דרך אגב יש לי פיג'ו 205 שנת 97, והאלטרנטור הוחלף לפני שנה וגם המצבר.

תודה מראש (לא יודע אם זה קשור לפורום אודיו או טכני).

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

ומה לגבי השריקה מהאלטרנטור כאשר המערכת עובדת? זה גורם לעוד נזקים ברכב?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

האם נדלקה נורה אדומה בלוח שעונים לפני שנעצר האוטו?

האם ההגה כוח גם הוא הפסיק לעבוד? זייף אולי?

יש ריח מיוחד במכסה מנוע?

פורסם

1. יש נטיה למגברים פשוטים לפגוע בחשמל הרכב.

2. לגבי השריקה זה יכול להיות מהרבה סיבות (א)RCA פשוט (בדרך כלל זה הבעיה). (ב)נגרם מהתקנה לא נכונה. (ג)מהמגבר. (ד)מהרדיו דיסק (אני בספק אבל גם אפשרות).

פורסם

לא נדלקה שום מנורה מיוחדת הכול עבד כרגיל, אין לי הגה כוח (פיג'ו 205 :-)), ולא היה שום ריח מיוחד.

לגבי ההתקנה הישתמשתי בערכה של חברת BOSS כמו כן הוספתי כבל RCA של רוקפורד סיכוך כפול.

מה הם המקרים שאתם מכירים לדוגמא שההתקנה לא התבצעה כמו שצריך?

פורסם

אז כנראה שיש יש לך רדיו דיסק של פיוניר:-D תקן אותי אם אני טועה?

ברדיו דיסק של פיוניר יש בעיה אם לא מתקינים נכון את ה-RCA אז זה פוגע ביציאות הרדיו גם אם זה RCA איכותי.

איך מתקינים נכון?

פשוט מעוד מחברים את הפינים למגברים לפני שמחברים לרדיו דיסק, מדליקים את הרדיו דיסק כמה שניות לסריקה שידליק את המגברים ומכבים, לאחר מיכן מחברים את ה-RCA לרדיו כשהרדיו כבוי סוגרים ושלום על ישראל:lol:

פורסם

צר לי לבאס אותך אבל אתה טועה :lol: יש לי רדיו דיסק של סוני http://www.crutchfield.com/S-57Zi83hCg7T/p_158GT5416F/Sony-CXSGT5416F-Package.html.

בכול אופן הRCA מחובר טוב, מה עוד יכול לגרום לזה?

פורסם

יש בדיקה שאפשר לעשות.

תוציא את ה-RCA מהמגבר כשהרדיו דולק ותן גז ותראה אם יש לך עוד רעשים, אם אין רעשים הבעיה ב-RCA או במפצל שיש לך שם לא יודע מה יש לך שם, אם יש הבעיה במגבר.

פורסם

טוב תודה אני אנסה את זה ואחזור עם תשובה.

שבוע טוב לכולם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם שוב,

הובכן הרעשים לא נעלמו, סידרתי את החיווט מחדש, ווידאתי שהחוטי מתח נמצאים בצד השני מחוטי הRCA ועדיין יש רעשים.

החשד שלי הוא שהכבל RCA של רוקפורד שעלה לי 180 ש"ח גורם לרעשים מכיוון שלאחר שניתקתי אותו הרעשים נעלמו לכן אני לא יודע מה לעשות עכשיו. האם במקרה כזה מסנן רעשים שמתחבר לRCA יעזור? אם כן אז זנ נכון שהוא מוריד בצורה משמעותית מהאיכות של הסאונד?

פורסם

תנסה לחבר RCA מחבר שלך שהוא לא עושה רעשים,זה לא סיפור גדול ואז תהיה בטוח אם הוא עושה.

יש סיכוי שתוכל להחזיר אותו לחנות? או שכבר מאוחר מדי?

Scan Speak

פורסם

אצלך הבעיה נקרת שדה מגנתי . תנסה לקוון מחדש את המגברים עם פוטנציומטר של (GAIN) .

תוריד עוצמה במגבר עד הסוף ותירה עם נעלם רעש. עם לא אז צריך לפרוס כבל RCA דרך מקום אחר

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

DAN זה כבר מאוחר עברו יותר משבועיים, אני אנסה להוריד את הGAIN כמו שאלכס אמר.

דרך אגב אני לא מצליח להבין מה התפקיד של הGAIN במגבר?

• תוכן חדש...