Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
DAN זה כבר מאוחר עברו יותר משבועיים, אני אנסה להוריד את הGAIN כמו שאלכס אמר.

דרך אגב אני לא מצליח להבין מה התפקיד של הGAIN במגבר?

GAIN – עוצמה באיציה ממגבר

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם
אז כנראה שיש יש לך רדיו דיסק של פיוניר:-D תקן אותי אם אני טועה?

ברדיו דיסק של פיוניר יש בעיה אם לא מתקינים נכון את ה-RCA אז זה פוגע ביציאות הרדיו גם אם זה RCA איכותי.

איך מתקינים נכון?

פשוט מעוד מחברים את הפינים למגברים לפני שמחברים לרדיו דיסק, מדליקים את הרדיו דיסק כמה שניות לסריקה שידליק את המגברים ומכבים, לאחר מיכן מחברים את ה-RCA לרדיו כשהרדיו כבוי סוגרים ושלום על ישראל:lol:

אני מקווה שאתה לא רציני בנוגע לדברים שרשמת עכשיו... :shock:

כבר פעמיים התקנתי את המערכת הנוכחית הכוללת HU של פיוניר + מערכת אחרת ברכב עם HU של פיוניר.

ההתקנה הייתה פשוטה ורגילה לחלוטין וממש לא כללה את הפרוצדורה המסובכת הזו שרשמת כאן.

כמובן שלא היו בעיות של רעשים או כל בעיה אחרת בשמע.

פורסם

טוב אז הורדתי GAIN עד הסוף והרעש נחלש משמעותית אך עדיין קיים, בנוסף לזה עם אני מוריד אותו עד הסוף אני בעצם לא שומע את הרמקולים כלומר נוצר מצב שאני מבטל שני ערוצים במגבר :?.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

נו ברור. ה-GAIN קובע את העוצמה שהמגבר מגביר את הסיגנל שמגיע מהרדיו.

אם אתה מוריד GAIN עד הסוף הפעולה שוותערך להנמכת הוויליום ברדיו עד הסוף (מבחינת שמע ברמקולים).

פורסם
יכול להיות שזה קשור להארקה של הרדיו דיסק ברכב?

זה קשור בRCA . יש לך שדה מגנתי(הפרש פוטנציאלי) בכבל

תבדוק טוב מאוד את הרקה של המגבר או תשנה את מיקומה. גם הרקה של הרדיו דיסק לא טובה או הרקה שמגעיה ממצבר לבודי של הרכב.

אם עדיין יש לך בעיה אתה צריך לגשת למתקין לאבחון בעיה.

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

• תוכן חדש...