Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התערבות שהייתה לי עם אשתי.

באחד מימי חודש אוגוסט החמים הגענו להורים שלי להביא את הקטנה.

חניתי ליד הבית במקום מוצל וכיביתי את הרכב כי ידעתי שעד שאחזור יעברו בין 5 ל 10 דקות.

אשתי אמרה שזה לא שפוי להשאיר אותה ברכב בלי מזגן למרות שהמקום מוצל,

אני אמרתי שאני לא משארי את הרכב בניוטרל על 800 סל"ד ל 10 דקות ומפייח את המנוע.

ואז היא אמרה שאת הרוב הגדול של השריטות שלי ושל החברים שלי היא מכירה, אבל דבר כזה לא יעבור אפילו אצל הפורומיסט הכי מופרע, והציעה לשאול עוד כמה לא נורמלים כמוני יש.

אמרתי לה שהרוב פה זו חבורה של פריקים שבפקקים נשארים בהילוך ראשון כדי לנסוע בסל"ד גבוה ולא מעבירים לשני ב 20 קמ"ש, ולדעתי רובם ככולם יסכימו איתי. (או שלא :roll:)

ופה השאלה, אם זה לגמרי לא הגיוני לעשות מה שעשיתי? או שחלק משוכני הפורום היו משאירים את הרכב דולק בהילוך סרק עם מזגן דולק 10 דקות ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משאירים את הרכב דולק בהילוך סרק עם מזגן דולק 10 דקות ?

אולי יש לי חור בהשכלה אבל אני לא מבין מה לא בסדר פה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מפייח, לא מפייח,

!!!!!WHU GIVE A FUCK? It's Fuckin' August!

מה יותר חשוב לך, בריאות הרכב או בריאות אשתך?

מה גם שזה רכב מודרני ומוזרק רב נקודתי אני מניח, ולא קרבורטור שמפייח יותר.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

התערבות שהייתה לי עם אשתי.

באחד מימי חודש אוגוסט החמים הגענו להורים שלי להביא את הקטנה.

חניתי ליד הבית במקום מוצל וכיביתי את הרכב כי ידעתי שעד שאחזור יעברו בין 5 ל 10 דקות.

אשתי אמרה שזה לא שפוי להשאיר אותה ברכב בלי מזגן למרות שהמקום מוצל,

אני אמרתי שאני לא משארי את הרכב בניוטרל על 800 סל"ד ל 10 דקות ומפייח את המנוע.

ואז היא אמרה שאת הרוב הגדול של השריטות שלי ושל החברים שלי היא מכירה, אבל דבר כזה לא יעבור אפילו אצל הפורומיסט הכי מופרע, והציעה לשאול עוד כמה לא נורמלים כמוני יש.

אמרתי לה שהרוב פה זו חבורה של פריקים שבפקקים נשארים בהילוך ראשון כדי לנסוע בסל"ד גבוה ולא מעבירים לשני ב 20 קמ"ש, ולדעתי רובם ככולם יסכימו איתי. (או שלא :roll:)

ופה השאלה, אם זה לגמרי לא הגיוני לעשות מה שעשיתי? או שחלק משוכני הפורום היו משאירים את הרכב דולק בהילוך סרק עם מזגן דולק 10 דקות ?

הרוב משאיר דלוק,בעיקר אלו שאינם משלמים דלק ותחזוקה,או אלו שצמודים לוריד המדינה,או לוריד חברה מצליחה.

עמידה כזו הרבה יותר קלה מעמידה בפקקים.

שחרור חום מהמנוע יעיל פי כמה היום משנים עברו.

אני לא בעד בשל בזבוז אנרגיה,אך כעיקרון רוב הציבור נוהג כך.

פורסם

שהמנוע יהיה חזק, אני לא מחפש בעיות וצרות עם הבת זוג, מה גם שאני לא ייעז להשאיר אותה ברכב ללא מזגן. ככה שאני מעדיף מנוע מפוייח מאשר פרצוף עצבני ורגוז למשך כל היום:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אני באותה עמדה כמוך, אם הרכב דלוק נוסעים, אם עומדים ליותר מדקה פשוט מכבה אותו.

ואם חם לך, תסבול מהחום?

אם אני מחכה בערב, מכבה מנוע.

אם אני מחכה בצהריים \ בוקר ליום מ-10 דקות, אני משאיר דולק.

אם זה הרבה זמן, אני כבר מכבה את המנוע.

פורסם
מפייח, לא מפייח,

!!!!!WHU GIVE A FUCK? It's Fuckin' August!

מה יותר חשוב לך, בריאות הרכב או בריאות אשתך?

מה גם שזה רכב מודרני ומוזרק רב נקודתי אני מניח, ולא קרבורטור שמפייח יותר.

אם לעסוק בבריאות...כן ?

יותר בריא לגוך סביבת חום מאשר קור,שייך למעבר דם בצנרת הכלילית של הדם ,או ורידים ועורקים ראשיים,הם מזרימים דם טוב יותר בטמפרטורת הטבע.

זה שישנה הזעה בחום ויש לשתות זה נכון,אבל זו התנהגות טבעית של הגוף.

סבתא שלי לא נולדה עם מזגן בכירכרה שלה ושרדה הלואי עלינו.גם עשתה הרבה יותר מאיתנו במעשה וברוח.

פורסם

אני משאיר דלוק,

שכחתם נתון פשוט , הרכב שאנחנו כל כך אוהבים ומטפחים נועד כדי לשרת אותנו, ובחום של 2010 זה חלק מהשימושים ברכב ,

אולי אני גם יתחיל להחנות רחוק וללכת יותר ברגל כדי לחסוך בלאי לצמיגים ולשאר הרכיבים....

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

כן, גיסנו. עם כל הכבוד לאוטו צריך להיות סדר עדיפויות בחיים. זה חתיכת פח שמשרתת אותך ואת אשתך שתחיה.

זה אומר שאם היא צריכה לעבוד כדי שלאם ילדיך יהיה נוח - אין כאן שאלה בכלל.

דרך אגב. מה, המצב עם החמות עד כדי כך על הפנים שזוגתך אינה מכבדת אותה בנוכחות?

פורסם

הויכוח היה באוגוסט עכשיו אנחנו בסוף ספטמבר.

אני מבין שאת התקופה הזו בילית בעונש חודש בלי מחשב.

אשתך צודקת.

כל רכב כמעט שממתין היום בחניה זמנית המנוע עובד בגלל המיזוג ועל הדרך מזהם את הסביבה.

אני לפני שנים רבות השארתי את זוגתי ברכב לאיזה סידור. חוזר בא להניע לא מניע. אומר לה מה עשית?.

הדלקתי מזגן!!

הרכב היה פיאט דוקטו קומבי /לנוסעים והיה לו מערכת ונטות לקרר את כל חלל הרכב. נגמר המצבר.

מזל ידני דחיפה והניע.

מאז רוצה לא רוצה הרכב מונע המזגן עובד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני משאיר דלוק,

שכחתם נתון פשוט , הרכב שאנחנו כל כך אוהבים ומטפחים נועד כדי לשרת אותנו, ובחום של 2010 זה חלק מהשימושים ברכב ,

אולי אני גם יתחיל להחנות רחוק וללכת יותר ברגל כדי לחסוך בלאי לצמיגים ולשאר הרכיבים....

גם המיזוג אינו משרת אותך ואת בריאותך

http://new.ba-bamail.co.il/View.aspx?emailid=4550&memberid=747295

פורסם
ואם חם לך, תסבול מהחום?

אם אני מחכה בערב, מכבה מנוע.

אם אני מחכה בצהריים \ בוקר ליום מ-10 דקות, אני משאיר דולק.

אם זה הרבה זמן, אני כבר מכבה את המנוע.

למען הגילוי הנאות השעה הייתה בערך 18:30 בערב וכמו שכתבתי הרכב חנה במקום מוצל. לא 39 מעלות בצל של אילת (כולה פ"ת), אבל לח ומגעיל בחוץ (בכל זאת גוש דן) , לא משהו שחשבתי ששווה להשאיר בשבילו מנוע דולק.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
דרך אגב. מה, המצב עם החמות עד כדי כך על הפנים שזוגתך אינה מכבדת אותה בנוכחות?

המצב מצויין, סתם יום קשה בעבודה ורצון לקבל 10 דקות של שקט לפני שהבנות מגיעות הבייתה.

• תוכן חדש...