Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מאזדה 3 אקטיב 2008. המוסכים המורשים של מאזדה ממליצים על שמן מנוע 5w-30 של דלק מוטורס וציינו שבמידה ואני מוכן להשקיע קצת יותר הם ממליצים על מוטורקראפט 5w-30. באתר האינטרנט של דלקול - היבואנים של מוטורקראפט, מזכירים את השמן הזה ומציינים שהוא מתאים לכל סוגי המאזדה החדשות, אך הוא חצי סינטטי. לאחר שיטוט קצר בפורום ובאתרים אינטרנט שונים הבנתי שיש שני סוגים של מוטורקראפט 5w-30 סינטטי וחצי סינטטי.

בכל מקרה, בחנויות הצלחתי להשיג רק מוטורקראפט 5w-30 חצי סינטטי.

האם החצי סינטטי של מוטורקראפט הוא שמן מספיק טוב לרכב שלי?

אין לי מושג אם כרגע ברכב שלי יש שמן סינטטי או חצי סינטטי, ואין לי מושג של איזו חברה, במידה ואקנה חצי סינטטי של מוטורקראפט ואוסיף אותו, זה תקין?

תודה מראש לכולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...