Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הוולוו - מציע לך לרדת מזה, מדובר בדגם לא מוצלח של היצרן, שלא ייתן לך תחושה של וולוו אמיתית ומצד שני יהיה לך יקר לאחזקה. המאזדה עדיפה, אבל (ואני כותב את זה בזהירות, כי לא בדקתי את המחירון) - קשה לי להאמין, שתמצא רכב שמור מהשנתונים האלו במחיר הזה.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

יובל, מדוע דווקא רכבים אלה? מה אופי הנסיעה הצפוי? כמה נוסעים, ק"מג' יומי, מטען וכדומה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
יובל, מדוע דווקא רכבים אלה? מה אופי הנסיעה הצפוי? כמה נוסעים, ק"מג' יומי, מטען וכדומה.

הרכב יהיה שייך לאישה.. יש 2 ילדים קטנים ככה שאני צריך תא מטען די גדול.. והנסיעות הן עירוניות בלבד.. חשבתי גם על סיטרואן c5 אבל שמעתי תגובות לא טובות עליו...

פורסם

רכב כזה כרכב שני? נראה לי שמדובר ב-overkill. לדעתי ומנסיוני רכב משפחתי סטנדרטי יהיה די והותר גם כאשר יהיה ילד שלישי, אפילו כרכב עיקרי ובודאי כדי להוביל למטפלת וחזרה, אפילו עם עגלה. לנסיעות עירוניות קצרות יספיק גם סופרמיני בתצורת סדאן, וכך תוכל באותו מחיר להחזיק רכב יותר חדיש, חסכוני ונוח לחניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא ניכנס לדיון כן או לא C5, לי יש אחת ואני מאד מרוצה; מה שכן נראה לי שעבור הצרכים שלך יש אופציות טובות יותר ממה שהזכרת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שלום,

מניסיוני הארוך עם ה-626,באופן מוחלט ביותר,ממליץ.

המכונית שלי בוגרת חברת השכרה (חצי שנה) ואני יד 4,כלומר לא האקזמפלר שמחפשים בד"כ ועדיין אחרי 70K שנסענו איתה מתוך

145K סה"כ,דעתי עליה שהיא מכונית טובה מאוד ואמינה,תקלות מועטות ומיזעריות,יש לה הרבה מכל דבר,גודל,כוח ונוחות יחסית.

צריכת דלק שלה מאוד הגיונית ואנחנו לא חוסכים במזגן או תאוצה טובה כשצריך.

תא מטען (5 דלתות) ענק.

הייתה לי כוונה לשדרג למאזדה 6 לפני כשנה ואחרי יומיים עם מאזדה 6 החלטתי שאני נשאר עם ה-626.

במכוניות שלי מטפל אורן בן סימון (אורן שרותי רכב,חבר בפורום) פנה אליו לחוו"ד ותקבל המלצה מבעל מקצוע.

שיהיה...

פורסם

גם אני ממליץ על 626. שלי דווקא נמצאת ביד הראשונה והאוהבת עד היום ולא נמצאה לה עדיין מחליפה ראויה.

תקלות באמת לא היו הרבה עד לרדיאטור החימום ששבק והשבוע בפעם הראשונה נשרף הפיוז של המצית.

בקשר לצריכת הדלק אני קצת מסתייג, אם אתה נהג ממהר שאוהב ללחוץ ולהאיץ אז הצריכה לא מעודדת, בטח לא בימי הקיץ. אבל בשיוטים ארוכים ובלי הרבה תאוצות חדות הצריכה משתפרת משמעותית.

פורסם
שלום,

מניסיוני הארוך עם ה-626,באופן מוחלט ביותר,ממליץ.

המכונית שלי בוגרת חברת השכרה (חצי שנה) ואני יד 4,כלומר לא האקזמפלר שמחפשים בד"כ ועדיין אחרי 70K שנסענו איתה מתוך

145K סה"כ,דעתי עליה שהיא מכונית טובה מאוד ואמינה,תקלות מועטות ומיזעריות,יש לה הרבה מכל דבר,גודל,כוח ונוחות יחסית.

צריכת דלק שלה מאוד הגיונית ואנחנו לא חוסכים במזגן או תאוצה טובה כשצריך.

תא מטען (5 דלתות) ענק.

הייתה לי כוונה לשדרג למאזדה 6 לפני כשנה ואחרי יומיים עם מאזדה 6 החלטתי שאני נשאר עם ה-626.

במכוניות שלי מטפל אורן בן סימון (אורן שרותי רכב,חבר בפורום) פנה אליו לחוו"ד ותקבל המלצה מבעל מקצוע.

תודה רבה לך. ענית לעניין...

פורסם
גם אני ממליץ על 626. שלי דווקא נמצאת ביד הראשונה והאוהבת עד היום ולא נמצאה לה עדיין מחליפה ראויה.

תקלות באמת לא היו הרבה עד לרדיאטור החימום ששבק והשבוע בפעם הראשונה נשרף הפיוז של המצית.

בקשר לצריכת הדלק אני קצת מסתייג, אם אתה נהג ממהר שאוהב ללחוץ ולהאיץ אז הצריכה לא מעודדת, בטח לא בימי הקיץ. אבל בשיוטים ארוכים ובלי הרבה תאוצות חדות הצריכה משתפרת משמעותית.

תודה רבה...

• תוכן חדש...