Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. גם עברה אחת על חניה הופכת אותך עברין/פושע מאחר ועברת על החוק.

2. נכון. לא ניתן להשוותה לעברות "כבדות", אבל בכל זאת עברת על החוק.

*חנית בניגוד לחוק, בעקבות חנייתך הצטמצם שדה הראיה בדרך, שני משתמשי דרך(אחד ברכב, האחר ברגל) נפגשו מתכת בבשר ודם.

האם רק הנהג אשם?

האם רק הולך הרגל?

השניהם יחדיו?

האם אין אשמה תורמת לחונה בניגוד לחוק?

האם עכשו אתה עברין/פושע "כבד" יותר(אבל "רק" חנית בניגוד לחוק)?

אדיוט אחד כזה תרם הרבה לפרידתי מהפיאט מריאה שלי בטרם עת:evil::evil::evil:.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוי נו הנה עוד מתלהם אחד שחושב שהוא מושלם.

אני בן 22 ואם אתה מחשיב עבירות חניה להרשעות אז בוא אני אספר לך משהו.

כשרק הוצאתי את הרשיון,עדיין לא בדיוק ידעתי מהי המשמעות של סימון כחול לבן (דחוף עכשיו משהו על תיאוריה כמה צפוי).

בכל אופן הייתי מגיע לבית ספר וכל הזמן חונה בכחול לבן ובחיים לא הייתי מקבל דו"ח.

בכל אופן לאחר כמה חודשים התחלתי לקבל בבית דוחות על ימין ועל שמאל שאני אמור לשלם ולא ידעתי מאיפה זה בא אך ראיתי שהכתובת היא מהבית ספר שלי.

כנראה שהיו כל מיני צרי עין שהעלימו לי את הדו"ח בכל אופן זה הגיע להצטברות של משהו כמו 25 דוחות לבסוף שילמתי את כולם אמנם הורידו לי חצי מהסכום אבל הכמות נשארה אותה כמות .

היו לי גם 2 דוחות של חניה בנכה וכל זה בגיל 17-18 וגם אחד באדום לבן ועוד כל מיני שטויות ולהיום יש לי בסביבות ה35-37 הרשעות עם כל העניינים האלה ו30 מהם זה דוחות חניה.

זה עושה אותי לעבריין?

בחיים לא עברתי באור אדום, בחיים אני לא שותה ונוהג, בחיים אני לא עוקף בקו הפרדה רצוףו בחיים אני לא עושה משהו שייסכן חיי אדם.

פעם אחת נתפסתי נוהג מעל המותר וזה היה במקום 90 117 "עבריין שכמותי" ובקיצור אני לא אפרט.

מעניין אם אתה מאמין לשטויות שאתה אומר לעצמך.

הידעת ואני ממש רציני עכשיו, יש אנשים מסויימים שיש להם המון המון כסף.

האנשים האלה אם הם ממהרים לפגישה או כל דבר אחר לא יחכו להיכנס לחניון ופשוט יחנו איפהש ניתן לחנות וירוצו לפגישה ואני מביא לך מילה יש כאלה המון והם מודעים לקנס של 500-250-100 ש"ח שהם יקבלו אבל זה לא משחק אצלם תפקיד כי בפגישה הסכומים הם שונים לגמרי,תאמין לי שזה ממש לא עושה אותם לעבריינים, זה האינטרס של המדינה שיהיה כזה אי סדר כי ככה יזרום יותר כסף.

פורסם

זה ממש לא גיבוב של שטויות,

אני לא אנקוט בשמות של אנשים מסויימים שכולנו מכירים אבל לא פעם אחת אם יוצא לכם לשבת לפעמים באיזורי תל אביב אתם יכולים לראות מכוניות חדשות ששוות כמה מאות אלפים יפים עומדות לכם על מדרכות בנתצ"ים חונים באדום לבן ויש עליהם דו"ח חניה.

לא אומר שתראו את המכוניות האלה בכל חור ובמיוחד עם דו"ח על הוישר אבל ממש לא חסר.

פורסם
אוי נו הנה עוד מתלהם אחד שחושב שהוא מושלם.

אני בן 22 ואם אתה מחשיב עבירות חניה להרשעות אז בוא אני אספר לך משהו.

כשרק הוצאתי את הרשיון,עדיין לא בדיוק ידעתי מהי המשמעות של סימון כחול לבן (דחוף עכשיו משהו על תיאוריה כמה צפוי).

בכל אופן הייתי מגיע לבית ספר וכל הזמן חונה בכחול לבן ובחיים לא הייתי מקבל דו"ח.

בכל אופן לאחר כמה חודשים התחלתי לקבל בבית דוחות על ימין ועל שמאל שאני אמור לשלם ולא ידעתי מאיפה זה בא אך ראיתי שהכתובת היא מהבית ספר שלי.

כנראה שהיו כל מיני צרי עין שהעלימו לי את הדו"ח בכל אופן זה הגיע להצטברות של משהו כמו 25 דוחות לבסוף שילמתי את כולם אמנם הורידו לי חצי מהסכום אבל הכמות נשארה אותה כמות .

היו לי גם 2 דוחות של חניה בנכה וכל זה בגיל 17-18 וגם אחד באדום לבן ועוד כל מיני שטויות ולהיום יש לי בסביבות ה35-37 הרשעות עם כל העניינים האלה ו30 מהם זה דוחות חניה.

זה עושה אותי לעבריין?

כן, עבריין חנייה. הודית הרגע שהחנת פעמיים בחניית נכים ובאדום. קרוב לודאי שכל שאר הפעמים שהחנת בחניית נכים ובאדום, לא תפסו אותך.

פורסם

רק הוכחת את טענתי בזו תגובתך :twisted:

כל שזכרת מתגובתך האחרונה(הרים של מילים, גיבוב של שטויות) - את הסיפא שבה.

את הרישא והמשכה זרקת ככל הנראה למקומו הראוי(פח הזבל).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אז מה, זה הופך אותנו לפושעים?

החייל בכנופיית הפשע לא חושב שהוא פושע הוא כולה עובד כמו כל אחד שעובד.

החוק מבחין בין עבריין תנועה ( אין לו רישום פלילי ) לבין עבריין עבריין.

ברוב עבירת התנועה אנחנו נידונים לפי פקודת ותקנות התעבורה, ויש לנו רישום נפרד על היסטוריית "הפשעים" הללו.

במקרים חמורים אנחנו נשפטים לפי סעיפי חוק אחרים או נוספים ואז אלה יכנסו לרישום הפלילי.

לדעתי המשטרה חוטאת בפרסום ידיעה כזאת בתקשורת אליה נחשף גם השופט ברצונו או שלא ברצונו. דבר שאסור על פי החוק. רק לאחר ההרשעה מותר לשופט להחשף לעברו של העבריין , ואז כמובן שזה נדבך נוסף לשיקולי הענישה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כשחינתי בנכים לא ראיתי את הסימון פעמיים זה היה בלילה ופעמיים זה היה באיזור בילוי.

אם אתם מכירים יש שלט שלפעמים יש משהו שמסתיר את השלט או פשוט לא שמים אליו לב שכמה חניות מסויימות הם לנכים בלבד ואין סימן של כסא גלגלים על הכביש או שיש אבל הוא פשוט נמחק קצת על זה חניתי.

למה נראה לכם שאני רוצה לשלם 500 שקל לחינם?

לא עדיף להיכנס לחניון?

פורסם

זה עושה אותי לעבריין?

לא, זה עושה אותך סתם עוד ילד לא מחונך. אחד מיני רבים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טוב אני קורא את הדברים שאני רושם ואני אכן נשמע קצת דביל.

אני יודע אבל שאת הבסיס לדבריי כולכם מבינים וכולכם יודעים על מה אני מדבר.

אנשים פה מנסים להתלהם קצת יותר מדי, זה מה שאני חושב.

כולנו טועים והלוואי שהייתי יכול לשים אותכם בצד שלי באחת הפעמים שקיבלתי דו"ח על הדברים שציינתי אז אולי הייתם מדברים אחרת.

למרות שאני בטוח שגם לחלק גדול מהמגיבים פה היו ויש טעויות ולא אחת ולא 2.

בכל אופן את שלי אני אמרתי, מי שחושב שאני אומר מקבץ של שטויות שיבושם לו אבל בסופו של דבר אתם יודעים לאן ניסיתי לחתור ולהגיע ואת זה אתם בטוח מבינים.

פורסם

וייפר

יש דברים שמבינים אותם רק בגיל מסויים.

החוכמה היא לנסות להבין מדברי אחרים ולא ללמוד הכל על בשרך.

חז"ל אמרו אֵיזֶהוּ חָכָם? – הַלּוֹמֵד מִכָּל אָדָם.

קבל את הביקורת מהכיוון הזה. ביקורת בונה קוראים ל זה לפעמים בציניות.

וסתם בהומור עצוב. יהיה לך עכשיו 3 חודשים להפנים את הלקח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כן ישה לצערי הרב אתה צודק.

לפי דעתי בכל אופן בלי קשר למוטוריקה, בחיים בן אדם לא יכול להבין עד שהוא לא חווה את זה על בשרו.

עדיף אבל לחוות את זה בקטן מאשר בענק, דוגמא:

שלילה על אלכוהול בין שלילה על נק'

גנבו לך רכב יקר שלא עשית לו מקיף או לעומת זאת רכב זול

בכל אופן הבהרתי את הפואנטה.

לפי דעתי בן אדם ילמד על בשרו את אותו מושר ההשכל גם אם זה יהיה בקטן או בגדול במיוחד שבסופו של דבר 2 המצבים יזיקו לו באופן זהה רק במידה שונה.

פורסם

לא הבנתי את ההשוואה. אתה מקביל את כול ציבור הנוהגים לכנופיית פשע?

פורסם

אתה מכיר נהג שאינו עובר עבירות תנועה? אני לא, כולל עצמי. השאלה היא כמה ובאיזו חומרה. עבירת מהירות של 5-10 קמ"ש לא תספר בארץ ואפילו בשויצריה תחשב, לכל היותר, לעבירה שולית. מעבר רמזור אדום, אי עצירה בעצור או חצית קו הפרדה רצוף הן עבירות חמורות עם פוטנציאל קטלני והענישה עליהן מוצדקת. אפשר, אולי, לערער על החומרה המיוחסת לסוגי עבירות מסויימים (המתבטאת בענישה ובנקודות) אבל לא על העקרון המונח בבסיס השיטה - מי שעובר עבירות חמורות רבות כנראה מסוכן לסביבתו. אין לנו דרך יותר טובה לאתר נהגים מסוכנים. כמובן שיש נהגים שהעבירה המשמעותית הראשונה שלהם מתבטאת בתאונה קטלנית, אבל אין לנו דרך לאתר אותם מראש.

אולי צריך לחזור לשרשור על נהיגה בחו"ל ולבחור ש"נדפק" כדי להבין מדוע ישה הביא את הדוגמא הקיצונית שלו - אצלנו כולם משוכנעים שהם צדיקים ומסביב יש עבריינים, ושתפקיד השוטרים לדפוק אותם. עד שדרך חשיבה זו לא תתוקן מצבנו לא ישתפר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החוק מבחין בין עבריין תנועה ( אין לו רישום פלילי ) לבין עבריין עבריין.

ברוב עבירת התנועה אנחנו נידונים לפי פקודת ותקנות התעבורה, ויש לנו רישום נפרד על היסטוריית "הפשעים" הללו.

במקרים חמורים אנחנו נשפטים לפי סעיפי חוק אחרים או נוספים ואז אלה יכנסו לרישום הפלילי.

לדעתי המשטרה חוטאת בפרסום ידיעה כזאת בתקשורת אליה נחשף גם השופט ברצונו או שלא ברצונו. דבר שאסור על פי החוק. רק לאחר ההרשעה מותר לשופט להחשף לעברו של העבריין , ואז כמובן שזה נדבך נוסף לשיקולי הענישה.

לא הבנתי את ההשוואה. אתה מקביל את כול ציבור הנוהגים לכנופיית פשע?

הפוך מיקי הפוך

הכחלתי לך כדי שתראה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...