Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הלכתי היום לסנטרל קאר באיזור ראשון לציון

שם כביכול (כך הם אומרים) שהכל בשקיפות מלאה ,אמינות ואחריות וכו ...

מדובר ברכב מאזדה מודל 2008 יד 00 62450 ק"מ עלה לכביש ב 07/2008

ברשיון הנהיגה כתוב "בהחכר" הבעלים : דן רכב ותחבורה ד.ר בע"מ .

נאמר שהיד ה00 הוא בעצם ליסינג מימוני נהג יחיד .

טופס בדיקה בקומפיוטסט

ואלו הם הממצאים :

2 צמיגים קדמיים יש להחליף .

כל השאר תקין , שלדה נקיה .

נמצא עוד :

כנף ימין הוחלף , והיה ריתוך שהוא בעצם לא מקורי .

היסטורית טיפולים של דף שהראו לי מעלה סימן שאלה שאני מקווה שתעזרו לי .

החלפת פקק אגן שמן/מנוע - מה זה אומר ?

שינוע - מה זה ?

החלפת אגן שמן (מפירוק) .

עדיין הרכב באחריות החברה נשאר שנה , ואחריות נוספת סנטרל קאר נותנים .

קיבלנו הצעה כזו :

אחריות שנה חברה , אחריות שנה עליהם (מנוע וגיר)

החלפת צמיגים קדמיים לחדשים .

תיקוני שריטות קלות שקיימים . (כולל פוליש ווקס)

הוספת גאנטים מקוריים של מאזדה חדשים מהחברה .

חיישני רוורס .

האם יש צורך לדאגה , האם לבצע את העיסקה ?

בסה"כ הרכב נראה חדש .

פורסם

תפרט בבקשה אם אתה הוא שהזמנת את הבדיקה (או סנטרל קאר).

כך יהיה יותר קל להתייחס לממצאים.

לגבי ה"סימן שאלה" שלך - נראה שהרכב על על משהו (עצם) ,והקארטר (מכסה תחתון של אגן השמן) הוחלף (מפני שהתבקע / נסדק).

alfa 156 2.5.

פורסם

הבדיקה בקומפיוטסט נעשתה על פי רצוני שילמתי 450 שקל, והבוחן שם התייחס לכל ללא שום סנטימנטים לנציג סנטרל קאר .

השאלה שלי האם לבצע את העסקה ? למרות שהוחלפה כנף .

אם הוחלף אגן שמן משמע "תאונה" ? ואם כן האם שמאי אמור לבחון "תאונה" זו ואם כן יש ירידת ערך ?

בנוסף להחלפת צמיגים הם יבצעו כיוון פרונט . המחיר מגיע ל 75K .

תודה על העזרה בתשובה להתלבטות .

פורסם

הבדיקה סה"כ נראית בסדר.

אם לא מפריע לך הק"מ הקצת גבוה - זה לא מפריע גם לי :wink:.

לא מאמין שלהחלפת אגן שמן יש משמעות מסחרית (ירידת ערך) כלשהי.

שים לב (דרוש אפילו) שהצמיגים שיורכבו, לא יהיו מתוצרת סינית עלומה.

alfa 156 2.5.

פורסם
הבדיקה סה"כ נראית בסדר.

אם לא מפריע לך הק"מ הקצת גבוה - זה לא מפריע גם לי :wink:.

לא מאמין שלהחלפת אגן שמן יש משמעות מסחרית (ירידת ערך) כלשהי.

שים לב (דרוש אפילו) שהצמיגים שיורכבו, לא יהיו מתוצרת סינית עלומה.

הם אמרו שירכיבו צמיגים איכותיים וכמובן עם קבלות ככה שיוכלו להציג לי .

המחיר 75 K סביר לרכב עם כל התוספות שהם הציעו ? כמובן עניין זה שהוחלף כנף , ואגן שמן מפירוק אם אין להם

משמעות לגבי ירידת ערך אלא רק לידיעה כללית וזה לא משפיע על איכות מכנית שהיא מצוינת על פי הבדיקה .

תודה על התשובות .

פורסם

נתוני הרכב נראים טובים ע"פ הנתונים שמסרתה .

דן רכב , אם אני לא טועה , זה גם AVIS - חברה להשכרת רכב + ליסינג לחברות .

בדוק היטב , מול מי בוצע חוזה החכירה , חברה או פרטי , הם צריכים להראות חוזה חכירה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חוזה החכירה הוא מול אדם פרטי .

נתוני היסטורית טיפולים הם דף שורות שכולל בין היתר כמה שורות שחוזרים על עצמם .

שינוע

פקק אטם אגן שמן מנוע

רפידת בלם ימני

רפידת בלם שמאלי

ועוד כמה .

סוף היסטורית טיפולים מסתיימת ב :

תאונה : החלפת אגן שמן מפירוק

טיפול 60,000

בהיסטורית טיפולים אין אזכור להחלפת כנף ובקומפיוטסט הבוחן הסביר שהחליפו .

האם זה מעיד על טיפול טוב במוסך מורשה ?

סוף פסוק - האם לבצע את העסקה ?

תודה.

פורסם

שאלה מאוד חשובה :

אם ביצעתי עסקה ביום שישי שעה 12:00 עם רשימת ליקויים שיש לסדר והסניף נסגר ב14:00

כך שלמעשה הרכב לא נשלח עדיין לביצוע התיקונים וביום ראשון אנני מתייצב כדי לבטל עיסקה -

האם יש חוק זכאות ביטול ללא דמי ביטול תוך 24 שעות - כך שלמעשה יום ראשון זה היום שבו אני יכול לבצע.

האם נהוג לקנות רכב מ"ליסינג מימוני" במחיר מחירון לאחר שקלול ? במידה והרכב נמצא תקין לחלוטין ?

פורסם

אני מניח כי מדובר במזדה 3 דגם אקטיב

לפי מחירון משוקלל יד 2 המחיר 75K שזה המחיר המוצע לך

היסטוריית הטיפולים היא לא של מוסך מורשה אלא נייר פנימי של סנטרל קאר. האם הטיפולים בוצעו במוסך מורשה יבואן??

המדאיג שאין איזכור להחלפת הכנף יכול להצביע שאולי דברים נוספים הושמטו.

שינוע פירושו שאיש סנטרל קאר בא למשתמש הרכב ולקח ממנו את הרכב לטיפול.

הוכחה נוספת שהפירוט הוא פנימי של סנטראל קאר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נקודות למחשבה לפני שהעברת את הכסף:

1. איזה סיבה יש לחברת ליסינג\השכרה להעביר רכב בבעלותה לסוחר רכב, אלא אם היא מעדיפה לא ללכלך את השם שלה עם רכב מעפן? בד"כ החברות האלה מעבירות חבילות רכבים, 15 דפוקים בצורה כזו או אחרת (ק"מ היסטרי, תאונות) ו-5 סבירים.

הסוחר כבר יודע איך להפטר מכולם יפה יפה.

2. קנינו במשפחה לאחרונה פיאט גרנדה פונטו **חדשה** באוטודיל עם 0 ק"מ ב-79 אלף ש"ח. אתה באמת מוכן להתפשר על רכב בן שנתיים וחצי עם 62 אלף ק"מ, בשביל לחסוך 4000 ש"ח? נשמע לי קצת הזוי.

לשיקולך.

פורסם

זה שתיקון התאונה (כנף) לא מופיע בהסטוריה של הרכב לא אומר כלום, כנראה תיקון הפחחות בוצע במוסך חיצוני ואין לכך שום השפעה על איכות וטיב התיקון.

אותי יותר מטריד מה שלא רואים...כלומר כמה זמן הרכב נסע בלי שמן בגלל שפיצצו את אגן השמן. יכול להיות שהסדק התגלה בזמן אין נזק, אבל יכול להיות גם שלא.

נראה כאילו לסוחר המוכר אין שום אפשרות להוכיח שמדובר בליסינג מימוני ולא תפעולי (ירידת ערך גבוהה יותר). נסה לבדוק במוסך המורשה בו טופל הרכב על שם מי חשבוניות התיקון. הם ע"ש חברה או אדם פרטי?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
חוזה החכירה הוא מול אדם פרטי .

נתוני היסטורית טיפולים הם דף שורות שכולל בין היתר כמה שורות שחוזרים על עצמם .

שינוע

פקק

בהיסטורית טיפולים אין אזכור להחלפת כנף ובקומפיוטסט הבוחן הסביר שהחליפו .

.

אני מניח כי מדובר במזדה 3 דגם אקטיב

לפי מחירון משוקלל יד 2 המחיר 75K שזה המחיר המוצע לך

היסטוריית הטיפולים היא לא של מוסך מורשה אלא נייר פנימי של סנטרל קאר. האם הטיפולים בוצעו במוסך מורשה יבואן??

המדאיג שאין איזכור להחלפת הכנף יכול להצביע שאולי דברים נוספים הושמטו.

שינוע פירושו שאיש סנטרל קאר בא למשתמש הרכב ולקח ממנו את הרכב לטיפול.

הוכחה נוספת שהפירוט הוא פנימי של סנטראל קאר

זה שתיקון התאונה (כנף) לא מופיע בהסטוריה של הרכב לא אומר כלום, כנראה תיקון הפחחות בוצע במוסך חיצוני ואין לכך שום השפעה על איכות וטיב התיקון.

אותי יותר מטריד מה שלא רואים...כלומר כמה זמן הרכב נסע בלי שמן בגלל שפיצצו את אגן השמן. יכול להיות שהסדק התגלה בזמן אין נזק, אבל יכול להיות גם שלא.

נראה כאילו לסוחר המוכר אין שום אפשרות להוכיח שמדובר בליסינג מימוני ולא תפעולי (ירידת ערך גבוהה יותר). נסה לבדוק במוסך המורשה בו טופל הרכב על שם מי חשבוניות התיקון. הם ע"ש חברה או אדם פרטי?

כספר לפי הקונה ראה חוזה מול אדם פרטי

ההיסטוריה היא נייר של אויס או סנטרל קאר היה צריך להופיע שם כל ההסיטוריה כולל התיקון כנף.

לא מן הנמנע שזה לא הדבר היחיד שלא מופיע.

לפי הדו"ח כאילו מדובר בתאונה ונזק שקרה לקרטר אז יש להניח כי לא נסעו ברכב עם קרטר מפוצץ, אבל לך תדע

קונה בדוק יותר לעומק , חשוד כמו שאמר הד"ר למה הועבר לסוחר ולא הועף דרך אויס ישירות.

אולי הבדיקה לקחה בחשבון שנציג של סנטראל קאר עומד ליד הרכב ולא כמו שחושב הקונה "התמים"

איפוא או מה קרה לג'אנטים שצריך לקבל אחרים??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
נקודות למחשבה לפני שהעברת את הכסף:

1. איזה סיבה יש לחברת ליסינג\השכרה להעביר רכב בבעלותה לסוחר רכב, אלא אם היא מעדיפה לא ללכלך את השם שלה עם רכב מעפן? בד"כ החברות האלה מעבירות חבילות רכבים, 15 דפוקים בצורה כזו או אחרת (ק"מ היסטרי, תאונות) ו-5 סבירים.

הסוחר כבר יודע איך להפטר מכולם יפה יפה.

2. קנינו במשפחה לאחרונה פיאט גרנדה פונטו **חדשה** באוטודיל עם 0 ק"מ ב-79 אלף ש"ח. אתה באמת מוכן להתפשר על רכב בן שנתיים וחצי עם 62 אלף ק"מ, בשביל לחסוך 4000 ש"ח? נשמע לי קצת הזוי.

לשיקולך.

אני חושב שלא היית זקוק לכתוב את 2, אני מאמין שכל הפורום(ואולי גם כל הארץ?)כבר יודעים על הגרנדה פונטו שאביך קנה מאוטודיל עם 0ק''מ! במצב ח ד ש ! ב79 אלף ש''ח! כי כמעט אין ת'רד שאתה לא כותב בו את זה.

ולדעתי פותח הת'רד מעדיף רכבים אמיתיים ועמידים יותר, זו הסיבה שהוא בחר ב3 ולא בגרנדה.

• תוכן חדש...