Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה סותר את עצמך בלי לשים לב אפילו, מצד אחד אתה אומר את זה, ומצד שני את זה:

אז זה שהוא לא נשמע לך טוב, לא אומר עליו כלום.

מספיק כבר עם כל ה"עובדות המדעיות" האלה.

אם יש לי מערכת שפשוט גורמת לי להרגיש מאושר, ממש כאילו אני בגן עדן, אבל ה"עובדות המדעיות" אומרות שהיא זבל - למי איכפת?

אני נהנה מהמערכת, היא מספקת לי את ההנאה שאליה ציפיתי - וזה מה שחשוב.

הפכת את כל התחום הזה של אודיו ברכב למשהו שהוא יותר גדול ממחקרים ומדע על טילים

במקום הנאה, אתה רק מחפש איפה יש ביקורת יותר טובה, מי המדען שהוכיח ככה, איזה גרף מראה עקומה חיובית יותר ומי ה"אנשים בתחום" שחושבים ככה או ככה.

אז במקום להיות במרדף אחרי גרפים ומחקרי מעבדה טובים יותר, תנסה באמת להנות מהתחום.

ולמה לעזאזל אנשים צריכים להתאמץ כדי לשמוע עיוות? (ואני מצטט) "לשמוע עיוותים בסאונד זה לא דבר פשוט"

למה מישהו שרכש מערכת, ונהנה מכל שנייה שהוא מאזין לסאונד שהיא מפיקה - צריך "לחפש בכוח" עיוותים ובעיות בסאונד. למה?

אתה יכול להגיד שזה נובע מאגו, אתה יכול להגיד שהאוזניים שלהם לא מיומנות, ואתה יכול להגיד שהיבואן עשה עליהם קופה

אתה יודע מה הדבר היחיד שלא ישתנה כאן? העובדה שהבן אדם נהנה מהמערכת שלו (ממתי זה הפך להיות פרט שולי בתחום הזה?! הרי התחום הזה מבוסס כולו על הפרט השולי והקטן הזה - הנאה!)

צודק , לא צריך מדע לא צריך לדעת כלום רק צריך לסמוך על האוזניים שלנו ואם זה נשמע סבבה אז סבבה !

אז מה הטעם לבדוק מוצרים שאתה אוכל אם הם טעימים ?

מה הטעם להמציא דברים אם אתה חיי כמו מלך ?

מה הטעם ?

חלק מהתחביב הזה בשבילי הוא לדעת עוד ( כי זה גם מה שאני לומד ) ואם אתה מציב לעצמך גבול כזה ופשוט מקשיב למערכת שלך ואומר שהיא נשמעת טוב אז שיהיה לך לבריאות :).

אני לא מבין למה היית חייב להגיד לי את זה , זה דבר ראשון ... הבן אדם , ולא משנה כמה הוא נהנה או לא , פתח דיון ( דיון זה הרבה אנשים דנים בנושא ) על טיב המערכת שלו , אתה תרמת את חלקך ואני תורם את חלקי ואת מחשבותיי , אתה לא מסכים עם זה ? שיהיה לך בכיף.

אני לא מסכים עם אנשים שחושבים כמוך.

ותאמין לי שאני נהנה , מאוד.

אתה יודע איך הפורום הזה יראה אם אנשים יפתחו דיונים על " רכשתי סט של פיוניר סדרה צהובה , מה דעתכם " ואנשים כמוך יגידו לו " שמע אחי ( אני יודע שאחי זאת לא שפת פורום סליחה ) אם זה נשמע לך טוב אז סבבה תהנה מהחיים , הרווחת !!! "

מה יהיה אז ? למעשה אין צורך בלדון על שום דבר אם הבן אדם חושב שסאבים של קיקר שכל עוד נשמעים לו טוב הם מצויינים !

אין צורך בפורום !

אתה יודע מה אתה צודק בעצם מעכשיו אני אלך בדרך שלך , כל מוצר שאדם רכש שמבקש את דעתי פשוט אגיד לו שאם זה נשמע לו טוב אז כל השאר לא רלוונטי , ככה נקדם את התחום בארץ ! ככה אולי לא כל דיון שלישי בממוצא בפורום יהיה על רמקולים של פיוניר סאבים של קיקר ומגברים של בוס כי הם שמעו אותם והם נשמעו נהדר ! :)

כמובן גם שאני לא "סותר את עצמי" בשום מצב כי אם אני חושב שמוצר מסויים הוא לא טוב , אז אם הוא באמת לא נשמע טוב לאדם אחר זה לא אומר שהוא באמת לא טוב ( נניח שהוא לא ידע שאני חושב כמוהו ) , כי אני לא אמור להסתמך על האוזניים הלא רלוונטיות והמאוד לא אובייקטיביות שלי - זה היה המסר , כי באותה קלות אם אדם חושב שמוצר X הוא טוב ולי הוא דווקא לא נשמע טוב , זה לא הופך אותו ללא טוב רק כי לי הוא נשמע ככה.

אני גם אסכם במשפט שלי אם תרשה לי , " Ignorance is bliss ".

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך להבדיל הבדלה ברורה בין אלו שרודפים אחרי איכות השמע האולטימטיבית (ע"ע אודיופילים, שלדעתי זה אחת המחלות הנוראיות בהיסטוריה, ללא שום צחוק) לבין אלו שנהנים לשמוע סבבה, אחלה ולפעמים אפילו, שמע ישראל, לתת בראש עם כמה בומים בטראק רצחני של דאבסטפ.

נכון, רפרודוקציה היא שם המשחק, אבל נראה לי ( אני לא ממש מקור מוסמך) שכל אולפן מקליט טיפה שונה, ממקסס טיפה שונה, דבר שיצריך כיוונים נצחיים, לא? מה ששטוח פה, לא יהיה שטוח במקום אחר? או שאני טועה?

טל , אשריך שאתה יכול להפריד ברמות המטורפות של תדרים, במה, הענות וכיו"ב. אצלי ההבחנה מסתכמת בגרוע, סבבה אבל אפשר יותר, טוב ו"וואוו עף לי הראש" אני לא יודע יותר מזה, לא מעניין אותי יותר מזה, ואני חושב שהרבה אנשים פה גם. יתרה מזאת אני מניח שאם בן אדם מחפש מערכת עם רכיבים מסויימים ושואל "האם זה טוב" הוא לרוב לא ידע מה זה גרף הענות וכו'. כולם מתחילים מנקודת התחלה שונה בטיול הזה של עולם הסאונד, בהמשך חלק מגיעים לנחלה עם קומפ' והד יוניט בסיסיים וחלק ממשיכים ממנה הלאה, אל מחוזות ההגברה האקטיבית. משם אולי יטפסו הלאה אל מחוז "4WAY אקטיבי מקדימה (השגתעת?)" המרוחק.

אני יסכם את במשפט הכי נכון שנאמר בהיסטוריה לדעתי.

mmmmm.... DONUTS....

אה, רגע, זה לא זה. זה זה:

ignorance is bliss.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אתה צודק !!!

ולכן במקום כל פעם לנסות להסביר את עצמי מול שונאי ישראל כאלה ואחרים , פשוט אמרתי שלדעתי הסאב הנ"ל לא משהו.

מבלי להיכנס לוויכוחים ובלי גרפים ובלאגנים .

אבל אז נכנס הגאון שיגיד שאני סותר את עצמי ואז על הדרך יטיף לי מוסר על כל הדרכים השגויות שלי בחיים ( ואולי אפילי יצטט אותי מדברים שאמרתי ב 2002 בשביל לבסס את טענותיו ) וידרוש ממני הסבר יותר מעמיק ( שלהזכיר לך , לא ננתי בהתחלה ) ואז ישפוך עליי את כל השנאה המצתברת שלו כאילו אני מינימום שוכב עם הבת שלו.

כי אני לא פניתי אל אדון ... חלב בע"מ , אני אמרתי את דעתי , הוא חשב לנכון להגיד לי שאני טועה ביחד עם עוד דברים מאוד לא רלוונטיים לשרשור , אני לא אומר שאם זה נשמע לך סבבה אז זה פשע , אני אומר שנראה לי שזה טוב יותר שאם האדם הנ"ל מצפה ממני את דעתי אני לא אגיד לו פשוט " שמע גבר לדעתי אתה טועה !!! זאת אומרת כמובן שאתה טועה כי לי זה נשמע לא טוב ! אז כיצד יתכן שלך זה נשמע טוב "

ואז הלולאה האין סופית של להגדיר מה זה "נשמע טוב" שאנשים כמו חלב בע"מ לא חושבים עליה ,

כל שרשור בפורום יראה ככה ... " איך הרמקול " .. " לא יודע .. לא שמעתי אותו. " , או " שמעתי אותו , הוא נשמע לי חרא .. הוא לא טוב ! " וזהו ... איזה עולם פשוט נכון ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לכל טענה,, אם נכנס לעניין של דיונים, ראוי ורצוי שיהיה טיעון. לא נדבר על הלך רוח של דיון שלא פעם גולש לפסים אישיים, בסדר לא בסדר זה לא הנושא כרגע. אם אמרת שסאב X הוא ערמה של זבל, תסביר למה הוא זבל ולמה הוא מריח כמו שהוא מריח. רומק, כמדומני, אמר שהוא ישב עם הסאב 3 שנים ברכב והיה די מרוצה (מאוד?). זה טיעון לטובת הסאב, אבל זו דעה, וככזו קשה לתת טיעון כמו "הגרפים משקרים, ההענות שלו לא משהו וכיו"ב". קצת קשה לעכל אותם, כי הם מספרים ומספרים, גם אם לא משקרים (בד"כ) הם, ובכן, "רק" מספרים.מול בן אדם שישב ואמר נהניתי 3 שנים עם סאב X, זה טיעון לא מספק לרוב האנשים . לא מדובר פה בדיון על סאב SQ מטורף ב3K, אלא "כולה" על סאב X, וX הוא סאב ממוצע (מינוס ואף יותר לטענתך). לי, היה תקופה את הסאב החמוד (רוולייטור 9 אינצ' של סקאןספיק) שחזר לביתו של איתמר אחרי ששמרתי עליו קרוב לשנתיים (אם לא יותר, אני מחורבן בתאריכים). אם היה לי מקום בטנדר אין מצב שאיתמר היה מקבל אותו. הוא פשוט עשה את העבודה, ולא משנה מה יגידו לי, אלף גרפים ואלף עובדות לא משנות דעה שנחרטה בראש. לי הוא הספיק, אלא אם כן יבוא מר אדון וגיד לי שממול לרוולייטור יש סאב Z, שהוא יותר טוב, באותו איזור מחירים ויתן לי לשמוע אותו ברכב שלי. שוב אם הוא יראה גרפים אני אשקול לרכוש אותו,, אבל לא לפני השוואה ראש בראש.

הבעיה הכי גדולה לטעמי שאנשים עם מעט מדי ידע נדבקים למעט מדי מותגים, ומבלי להניד עפעף הם מכתירים מלכים. אישי אני מכור לmorel, אבל, אני מאוד רוצה לשמוע סטים של DLS ושל היבריד (ואולי עוד כמה דברים, אם יציעו) לפני שאני רץ לקנות למרות שממש מגרד לי באצבעות איזשהי הצעה מאוד מעניינת. אבל אם היית "לקוח חדש" היה די קל להטות את דעתי, בטח שלהרבה חברה אין עצבים וכח לבוא למפגש להתחיל לשמוע ולחפור ולנסות להבין, אבל זה, כבר בעיה שלהם.

עכשיו אני חוזר לבירה שלי, ותעזבו אותי בשקט.

נ.ב.

אני תמיד צודק.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

איזה שפיץ!

:roflmao:

שורה תחתונה, אני מסכים עם דעתך דיפורס, הבעיה היחידה שאני לא מסכים עם הגישה שלך,

נכון אין דבר כזה קיקר SQ אבל הדבר היחיד של קיקר שאפשר להגיד שעוד איכשהו נשמע טוב זה הC12

אתה רוצה שנגלוש לכיוון של הסולובריק או שנחדול?

בקיצור יש דרך להגיד כל דבר, והדרך היא לא "זבל זבל זבל, כל מיני מספרים הזויים של איזה מדען אמריקאי שמן, היענות, תחום תדרים, זבל זבל זבל."

יותר נעים ופשוט להיות נחמד, לא צריך ללקק עד שהלשון נהיית חומה, אבל תאקט.

אז גם אנשים לא יפלו עלייך סתם כמו חלב בע"מ, ואם אתה צוחק על השם שלו תן לי לתת וריאציה לשם שלך, דיק פורס. :wink:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

דיפורס - מצחיק איך שפתאום שינית גישה מקצה לקצה.

בתחילת הת'רד היית קיצוני לחלוטין - "C12 זה חרא! אל תקנה אותו ואל תשתמש בו!" (לא מילה במילה, אבל זו הייתה הכוונה שלך)

ופתאום עכשיו "זו דעתי על הסאב, מותר לי להגיד מה אני חושב על הסאב הזה"

כשאתה טוען דברים באופן כה נחרץ על הסאב עוד לפני ש (ותשים לב כמה זה אבסורד): עוד לפני שפותח הת'רד אפילו שמע את הסאב!

זה לא נקרא לחוות את דעתך, זה נקרא לקבוע עובדה.

הדרך שלי היא לא "כל מוצר שאדם רכש שמבקש את דעתי פשוט אגיד לו שאם זה נשמע לו טוב אז כל השאר לא רלוונטי"

אני סה"כ טוען שאם רכיב XYZ נשמע למישהו מעולה, אז איפה הגרף או המחקר שישנו את זה?

אין בעיה להגיד לפתוח הת'רד "לדעתי ומנסיוני הסאב הזה לא משהו בכלל, והוא נחשב בשוק ברמת הכניסה הנמוכה, עם זאת - תנסה לשמוע אותו, כי יש סיכוי שהוא יוכל לספק בדיוק את הצרכים שלך ובדיוק את הסאונד לו אתה שואף"

"( ואולי אפילי יצטט אותי מדברים שאמרתי ב 2002 בשביל לבסס את טענותיו )"

על מה אתה מדבר? איזה 2002?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=340192

אבל עזוב,

למה בכלל אני נכנס איתך לדיון הזה?

הרי מאז שנרשמת לפורום הזה, לא היה דיון אחד או טענה אחת שהסכמת איתה.

אתה הרי תמיד צודק, וכולם טועים וכולם צריכים לחשוב כמוך, ואם לא נחשוב כמוך - תביא לנו איזה אתר עם מאמר שינסה לשכנע אותנו לחשוב כמוך.

אני לא אוכל את השטויות האלה. לי לא מזיז גרפים ולי המחקרים האלה לא שווים יותר מנייר טואלט.

לי חשוב איך להנות ולשפר את המערכת שלי עוד ועוד, בחלקים שהאוזן של אומרת שצריך שיפור, לא בחלקים שמדען טילים אמר לי שאני צריך לשפר בגלל איזה גרף או מחקר שהוא עשה.

אבל זה מצחיק (או עצוב), כי אתה כנראה בחיים לא תגיע לזה - אתה תרכוש גם מערכת במאות אלפי שקלים, אבל בתוך תוכך אתה תרגיש לא טוב, כי פתאום צץ איזה מאמר שכותב על המערכת שלך ועד כמה שהיא גרועה.

לסיכומו של עניין - אין לי בעיה עם שום דיעה, יש לי בעיה עם זה שאתה לא באמת חווה דיעה על שם דבר, אתה תמיד מנסה לקבוע עובדות (בין אם זה הטון של ה"דיעה" שלך, או איך שאתה רושם אותה)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

Milk-Inc

הנושא של הודעות מ2002, לא נכתב אליך, אלא כעקיצה אליי.

כי באותו השרשור של "אין הבדל בין מגברים ואין לכם מושג על מה אתם מדברים" שDIFORCE החליט שאין הבדל בין מגברים כל עוד מדובר על אותם הספקים(ע"ע קאליפורניה בום מול טרו-טקנולוג'י).

אני העלתי הודעות של DIFORCE מלפני שנתיים וקצת שמראות בורות מוחלטת בנושא מגברים , וחוסר ידיעה איך בכלל מגבר עובד.

וממי שלא ידע איך לכוון גיין לפני שנתיים, קצת מוזר או הזוי לקבל תיאוריות נחרצות על העמדת טיבם או איכותם של מגברים כאלו ואחרים וכמה "אתם" לא מבינים כלום מהחיים שלכם.

אז אל תתרגש, כי גם אני לא:-P.

נ.ב,

הקיקר C12, הוא אחד הסאבים הטובים שיש בשוק ביחס למחירו.

ברור מראש שהוא לא מתקרב מה שבכלל קשור לאיכות צליל, אבל מול מתחריו הוא לפחות מתחיל להתנהג כמו סאב ולא כמו מפוח אוויר.

under construction..

פורסם

זה בדיוק העניין, שהוא מבסס את כל טענותיו על מאמרים ומדעני טילים.

מבחינתו האוזן כבר לא ממש רלוונטית ולא תוספת חלק נכבד בתחום הזה.

הוא כבר מזמן לא שופט רכיבים על פי טיבם ו/או איכותם, הוא שופט אותם על פי מה שה"חבר'ה הגדולים מחו"ל אומרים", ועל פי גרפים שקובעים לו אם הרכיב נשמע טוב או לא.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אם כבר דיון בנושא : אעלה את הסיפור שבוודאי חלק ממכם מכירים :

בשנת 85 המגזין סטריאופיל האמריקאי נענה לאתגר שהציב המהנדס בוב קארוור " תביאו לי כל מגבר שאתם רוצים ואני אצליח לשכפל לו את הצליל בקופסא שאבנה תוך 48 שעות ".

המגזין סיפק קופסא כלשהיא שבסוף התבררה כ קואנרד-גונסון פריימיר 5 , שעלה בזמנו 12k$ , ועד היום הוא אחד המוערכים ביותר בקרב עיתונאי אודיו , קארוור נדרש לבנות מגבר עם אותו צליל ללא פתיחת המגבר המקורי ! (וכמובן ללא המידע על היצרן המקורי )

הוא הצליח בעלות הרבה אבל הרבה יותר נמוכה (סדר גודל של 15% מהעלות המקורית, )נציגי המגזין לא הצליחו להבחין בין המגבר של קארוור לבין המגבר המקורי .

מאז ועד היום השם קארוור נכנס לפנתאון של הייאנד .

מה אנו לומדים מכך :

לא תמיד זול הוא בהכרח גרוע , אבל גם יקר הוא לא בהכרח יספק את הסחורה ביחס למחיר.

ותוכלו להתפלפל על הנושא מכאן ועד טיחואנה , אני דווקא מצדיק את דיפורס שטוען שאפשר להשיג סאונד יותר טוב, אם תקראו טוב הוא גם כותב שאין אפשרות להשיג סאבים טובים בארץ ... בחלל בעייתי של רכב לדעתי הוא ממש צודק .

ותזכרו :

כי דעות יש מעט ! חילוקי דעות יש הרבה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אתה מצדיק משהו שאף אחד לא התווכח עליו ולא שלל אותו.

מן הסתם אפשר להשיג סאונד יותר טוב, אבל איך תשיג את הסאונד הזה?

האם תעדיף לרכוש את מוצר XYZ על פי מאמר/מחקר/גרף המשבח את המוצר, אפילו מבלי לשמוע אותו,

או שתעדיף לרכוש את מוצר XYZ על פי שמיעה ונסיון מעשי שלך עם המוצר? (אין בעיה גם לקרוא עליו בנוסף מידע, מחקרים ומאמרים, אבל לא להפוך את זה לשיקול מכריע, או לתפוס מזה משהו שהוא חד משמעי)

יש דעות, יש חילוקי דעות ויש הגיון - איפה ההגיון בלהעדיף לרכוש מוצר מסויים אך ורק על פי גרף או מאמר, ולא על פי נסיון מעשי?!

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

יש היגיון , פשוט האגו שלך לדוגמא לא מאפשר לך להבין אותו.

ההיגיון הוא שרמקול הוא תוצר של המדע , ואפשר להבין אותו ע"י אותם גרפים ומדידות , אם הוא נמדד בצורה חיובית ביחס למחירו אז הוא טוב , אם הוא לא ישמע לי טוב לדוגמא , אז כנראה שאני עושה משהו לא נכון כי זה לא הגיוני ( ואם הוא נשמע יבש מלא שמן חד וכל החירטוטים האודיופיליים האלה אז יש סיבה לזה גם , כנראה אקוסטית ) יש הרבה פונקציות וזה לא פייר לתת ביקורת על ציוד אם שמעת אותו פה ושם , וגם בגלל שלרוב האנשים אין אוזניים של טכנאי סאונד בעלי 20 שנה ניסיון , כמה קשה להבין את זה ששמיעה מסויימת כזאת היא נלמדת , זה לא משהו שקיים אצל אנשים - לומדים את זה.

אז אתה באמת תעדיף לקחת ביקורת של אדם שפשוט אומר שזה נשמע טוב ? ואתה גם אמור להסכים איתו בגלל שזה נשמע טוב אז המוצר הוא טוב נקודה ? טוב שלא הגזמת והפכת אותי לנאצי גרפים.

כמו שאמרתי אין סיבה לדון בטיב כל רמקול כי אם הוא נשמע טוב "לצרכים שלך" ( מה זה בכלל לצרכים שלך ? האם למישהו יש צרכים של לשמוע חרא ? לא. לכל אחד יש אותו צורך לשמוע כמה שיותר קרוב למקור ביחס לתקציב , גם אם הוא לא מודע לזה ) אז זה חוק וישר תקנה אותו.

הסאב הזה הוא לא משהו , וכן בכל זאת הוא אחד הסאבים הטובים ביחד למחירו ... אבל זה לא אומר כלום , כי אם אני אגיד לך מה הרמקול הכי טוב ב 10 שקל הוא בכל זאת לא יהיה רמקול טוב . סאבים לא קונים בכזה תקציב כי הם פשוט יהרסו את כל השמע ברכב ( ובמיוחד ברכב ששם זה יותר קריטי כי כל התדרים הנמוכים מודגשים בפי 3 )

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

האם תעדיף לרכוש את מוצר XYZ על פי מאמר/מחקר/גרף המשבח את המוצר, אפילו מבלי לשמוע אותו,

!

ברור ! כל עוד הממליץ יודע על מה הוא כותב ויש לו ניסיון בתחום ולא איזה כתבתב שהידע הכללי שלו צר כעולם נמלה.

יש חנות סטריאו בירושלים, עם ניסיון עשיר, ותמיד מה שרוכשים משם זה טוב, הוא כבר דאג לבחור את הדגם שהוא לדעתו הכי טוב , והוא קולע ב 99% מהמקרים. לא זכור לי שנפלתי אי פעם בקניה אצלו ואני מכיר אותו יותר מ 21 שנה.

ושיש תמימות דעים אין מה לעשות כניראה שהמוצר באמת טוב - זכור לי שהתייעצתי עם הבחור מירושלים בנוגע למסך טלוויזיה, הדעה היתה חד משמעית פיונייר מסדרת ה קורו , שלא נכנס לי בתקציב , לעומת זאת כאשר ירדנו ברמת התקציב המליץ לי על הפנסוניק pv80 . והפלא ופלא אותה המלצה בדיוק נכתבה מספר חודשים אכ' במדור האלקטרוניקה המוערך של המגזין רייטינג ע"י רן לוי (שהוא גם בר-סמכא בתחום עם ניסיון ביקורת עשיר מאוד ) .

ברור שסתם לזרוק לאוויר שמות ולערבב חלקים ולעשות סלט אחד גדול לא יעזור כלום , במיוחד בחלל בעייתי של רכב שבו כל רכב יש לו אקוסטיקה שונה - וסטאפ שנשמע מעולה ברכב x , יכול להשמע נורא ברכב y .

{עריכה}

הייתי חייב , זוג רמקולים לבית שמעתי אצל אבי-יפה בירושלים, שלא זוכר את השם כרגע, אני חושב של quad המדגים אמר לי שכיום זה הרמקול הכי טוב שאפשר למצוא בטווח המחיר הזה

מה לעשות הוא צדק ! אחד הרמקולים הכי מפורטים ששמעתי אי פעם בחיים שלי (ושמעתי לא מעט ) עם איכויות סאונד נדירות .

נכון שזה פורום של אודיו לרכב והדוגמאות הן על אודיו ביתי אבל היי המוסיקה היא אותה המוסיקה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
Milk-Inc

הנושא של הודעות מ2002, לא נכתב אליך, אלא כעקיצה אליי.

כי באותו השרשור של "אין הבדל בין מגברים ואין לכם מושג על מה אתם מדברים" שDIFORCE החליט שאין הבדל בין מגברים כל עוד מדובר על אותם הספקים(ע"ע קאליפורניה בום מול טרו-טקנולוג'י).

אני העלתי הודעות של DIFORCE מלפני שנתיים וקצת שמראות בורות מוחלטת בנושא מגברים , וחוסר ידיעה איך בכלל מגבר עובד.

וממי שלא ידע איך לכוון גיין לפני שנתיים, קצת מוזר או הזוי לקבל תיאוריות נחרצות על העמדת טיבם או איכותם של מגברים כאלו ואחרים וכמה "אתם" לא מבינים כלום מהחיים שלכם.

אני לא מסכים איתך במשפט הזה

בשנתיים אפשר ללמוד המון בנוגע לכל נושא.

פורסם

דיפורס - צא כבר מהסרט של האגו.

אין בזה שום הגיון. יש הגיון במה שאני שומע - ואם זה טוב לי ואני מרוצה מהתוצאה הסופית - אתה יכול להמשיך לדבר על אגו עד מחר

אתה יכול להמשיך לתת לי מאמרים והרצאות עד מחר - שום דבר לא ישנה את זה.

"כמה קשה להבין את זה ששמיעה מסויימת כזאת היא נלמדת , זה לא משהו שקיים אצל אנשים - לומדים את זה."

אז אתה אומר שאני צריך להתנסות וללמוד שנים, על מנת שאני אוכל סוף סוף להתבאס ממוצר XYZ?

תמיד שאפתי לזה. אני אשתדל להיכנס כמה שיותר חזק לתחום, פשוט כרגע אני נהנה בטירוף מקיקר C12, אבל זה לא בסדר שאני נהנה איתו. עם הזמן אני אלמד וארכוש את הידע בתחום, על מנת שאני אוכל להתבאס ממנו כמה שיותר.

פשוט אבסורד....

"אז אתה באמת תעדיף לקחת ביקורת של אדם שפשוט אומר שזה נשמע טוב ? ואתה גם אמור להסכים איתו בגלל שזה נשמע טוב אז המוצר הוא טוב נקודה ?"

עכשיו התחלת להכניס לי גם מילים לפה?

מי אמר שזה נשמע טוב?

אני מעדיף לשמוע בעצמי. אין בעיה לשמוע ביקורות מאנשים, או המלצות - אבל שוב:

זה לא השיקול הסופי והמכריע! מה שיכריע בסוף זה האוזניים שלך!

(כמה פעמים אני אצטרך לחזור על זה?)

"מה זה בכלל לצרכים שלך ? האם למישהו יש צרכים של לשמוע חרא ?"

תגדיל קצת ראש.

לצרכים שלי זה אופי הסאונד.

ואתה בטח תענה שוב בתגובה מטומטמת כגון "חרטוטים אודיופילים"

החירטוטים האלו עוזרים לנו להגדיר צוויון סאונד מסויים. כי בניגוד למה שאתה חושב, כן יש הבדלים בין מוצר כזה או אחר.

"ואט זה ואט"... אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

"סאבים לא קונים בכזה תקציב כי הם פשוט יהרסו את כל השמע ברכב ( ובמיוחד ברכב ששם זה יותר קריטי כי כל התדרים הנמוכים מודגשים בפי 3 )"

Romek נהנה מהסאב הזה 3 שנים.

איך זה מתחבר לעובדה שאתה קובע כאן?

ofer_1973 - מה זה "יודע על מה הוא כותב"?!

איך נסיון כזה או אחר של כתב כזה או אחר יכול לקבוע לי מה נשמע לי טוב ומה לא?!

לאן יעלם כל "הנסיון" הזה שלו כשבאותו רגע אני אגיד לו שהרמקולים האלה לא מוצאים חן בעיניי??

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

עוד מקרה קלאסי לאי קשירות תרד ,

ילדים תפסיקו לריב

כולכם מוצלחים וכולכם מבינים

אומר את זה אחד עם מערכת OEM :)

לפותח השרשור , התחלה טובה מאד למערכת לרכב תהנה ממנה עד כמה שאפשר או עד הרגע שבו תרצה יותר חזק יותר טוב יותר יקר:]

• תוכן חדש...