Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. בעוד שבוע אמור להגיע לארץ רכב שהזמנתי מהסוכנות. יש לי רכב יחיד במשפחה שאותו אני מחליף.

כעקרון יש לי כסף זמין שמאפשר לי קודם לשלם על הרכב החדש, לקבל אותו, ורק אח"כ להתעסק עם מכירת רכב ישן.

או לחלופין, להתחיל עכשיו למכור את הרכב הישן, ואח"כ עם ראש שקט לשלם מכספו על הרכב החדש. החשש במצב הזה הוא להתקע בלי רכב בזמן ההמתנה לרכב החדש (לפי הסוכן - עד 15 ימי עסקים מקבלת התשלום). ובדרך סוכות, חופשה וכו'...

מה עדיף לדעתכם?

נ.ב. שאלה נוספת:

2. אני הבנתי שהיבואן משחרר את הרכב ממכס רק לאחר קבלת מלוא התשלום. האם נהוג לתת איזושהי ערבות לכספי הקונה בתקופה שבין תשלום הכסף לבין קבלת הרכב? (אני משווה זאת לאבטחת כספי הקונה בקניית דירה מקבלן - ע"ע חפציבה)

פורסם

אם יש לך אפשרות לשלם על הרכב החדש מבלי למכור קודם את הישן, אז בוודאי שזאת האופציה העדיפה. זה הרבה יותר נוח ומאפשר לך הרבה יותר גמישות. החיסרון הוא שאם הרכב שאתה מוכר לא סחיר במיוחד (נניח, סאאב טורבו מהשכרה עם פגיעה בשלדה) אז יכול להיות שתפסיד כמה שקלים בגין ירידת ערכו של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על תשובתך.

.. אז יכול להיות שתפסיד כמה שקלים בגין ירידת ערכו של הרכב.

אני מבין שאתה מתכוון לירידת ערך על פני תקופה נוספת שאחזיק את הרכב הישן עד לחפיפה?

מה לגבי השאלה השנייה לגבי בטחונות לכספי הקונה עד לקבלת רכב? או שאני סתם חשדן...

פורסם

"סאאב טורבו מהשכרה עם פגיעה בשילדה" לא חושב שקיים משהו יותר גרוע מזה בשוק. לענייננו. כמובן שלמכור אחרי קניה אם יש מזומן מכיוון שאין לחץ למכור את הישן ואין לחץ לקנות את החדש (שכבר הוזמן).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני מבין שאתה מתכוון לירידת ערך על פני תקופה נוספת שאחזיק את הרכב הישן עד לחפיפה?

בעיקר ירידת ערך, אבל גם הביטוח עולה כסף. מידי פעם צריך גם להניע את הרכב ולהזיז אותו קצת, ואז גם הדלק והזמן עולים כסף.

את השאלה השנייה אני אשאיר לאחרים :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה צריך את הרכב לשימוש יום יומי אז עדיף לחגות עם המכירה עד שיגיעה הרכב החדש .

אבל אם לא אז תמכור את הרכב ואז תקנה את החדש בראש שקט יותר.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

תפרסם עכשיו. יגיע הקונה תגיד לו את האמת ותוריד כמה גרושים על המתנה.

אם הוא רוצה את האוטו הוא יחכה עוד שבוע. בדוק.

פורסם

אם הכסף מצוי בידך ואתה זקוק לרכב - מכור אותו לאחר שתקבל את הרכב החדש. זה מה שאני עושה (היום קיבלתי רכב חדש ומחר אתחיל לפרסם את הישן).

יתרה מזאת - נצל את הרכב הישן עד תום סע בו, שחוק אותו ולא את החדש האמור לשמש אותך עוד שנים רבות. יש לכך יתרון נוסף - אם אתה שם מודעה בחלון יותר אנשים יראו אותה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש למישהו רעיון לגבי השאלה השניה:

1. 2. אני הבנתי שהיבואן משחרר את הרכב ממכס רק לאחר קבלת מלוא התשלום. האם נהוג לתת איזושהי ערבות לכספי הקונה בתקופה שבין תשלום הכסף לבין קבלת הרכב? (אני משווה זאת לאבטחת כספי הקונה בקניית דירה מקבלן - ע"ע חפציבה)
פורסם

את המכס אתה יכול לשלם בהמחאה לפקודת גובה המכס במקום לתת את כל הכסף לפקודת היבואן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הקפצה:

האם יש דרך להבטיח (לקבל בטחונות) כסף שנמסר ליבואן עד קבלת הרכב? מדובר בסכומים גבוהים וכל חברה בע"מ עלולה לפשוט רגל (גם סוכנות וגם יבואן)

פורסם

אין. תקנה מהמלאי הקיים. ברגע שתשלם את מלואו הסכום יקח בערך שבוע עד עשרה ימים לרישום רכב עליך. בשבוע הזה תקח כדורי שינה.

• תוכן חדש...