Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

chevrolet C10 1966

3dmi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים אני והשותף שלי דגנו מתוך אתר בנייה את האמבולנס שלנו, לאחר בירורים רבים וניצול קומבינות הגענו אל הבעלים, אם נדיב ומיוחד בן 83 מטבריה, שבוע מאוחר יותר העברנו בעלות והיום הוא לאחר טיפול מכני מקיף וחסר רק מיכל דלק.

מבחינה קוסמטית יש עוד הרבה עבודה, חלודה, מעיכות פח, צבע ועוד....

מצאנו את נהג האמבולנס המקורי שהשתרגש מאד למפגש המחודש עם האמבולנס ואף התנדב לעזור באביזרי מד"א מקוריים שברשותו.

C101966.jpg

CHEV_C10_2.jpg

פורסם

כל הכבוד שהצלחת- לי הוא לא היה מוכן להעביר בעלות, אחרת האוטו הזה כבר כמה שנים היה אצלי!:twisted: אני שמח שהאוטו הזה בסוף ייזכה לשיפוץ ויחזור לכביש, גם אם לא אצלי! אגב, זה לא היה קל להגיע לבעלים, נכון?:wink: ותגיד, אם כבר- איפה המגירוס- סולם שהיה אצלכם בשטח? יש לכם איזה אוסף של רכבי בטחון לשעבר?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האמת, שלהגיע אליו דרש הרבה מאד מאמצים וקשרים. את העברת הבעלות הוא עשה בקלות.

הוא יותר מנחמד ולא האמין שהרכב עדיין רשום על שמו.

את הרכב הזה השותף שלי ראה לפני 6 שנים באותו מקום, עוד לפני שבכלל התחילו לבנות באיזור, כשהוא חיפש אז את הבעלים הוא לא הצליח, 4 שנים מאוחר יותר כשהוא לקח אותי לראות אותו, ההתלהבות והנחישות שלי עוררו אצלו מחדש את ניסיונות החיפוש ואז בכוחות מחודשים מצאנו אותו.

הוא בן 85 היום, 83 אז, הגיע באוטובוס מטבריה לירושלים, אספנו אותו מתחנה מרכזית ונסענו למשרד הרישוי והעברנו בעלות, הוא אדם מיוחד, מיקירי העיר ירושלים, כולם משם מכירים אותו.

אנחנו צריכים עזרה במציאת מיכל דלק, המיכל של האמבולנס שונה מהפיק-אפ כי יש לו שקע עבור הגלגל הנוסף.

פורסם
האמת, שלהגיע אליו דרש הרבה מאד מאמצים וקשרים. את העברת הבעלות הוא עשה בקלות.

הוא יותר מנחמד ולא האמין שהרכב עדיין רשום על שמו.

את הרכב הזה השותף שלי ראה לפני 6 שנים באותו מקום, עוד לפני שבכלל התחילו לבנות באיזור, כשהוא חיפש אז את הבעלים הוא לא הצליח, 4 שנים מאוחר יותר כשהוא לקח אותי לראות אותו, ההתלהבות והנחישות שלי עוררו אצלו מחדש את ניסיונות החיפוש ואז בכוחות מחודשים מצאנו אותו.

הוא בן 85 היום, 83 אז, הגיע באוטובוס מטבריה לירושלים, אספנו אותו מתחנה מרכזית ונסענו למשרד הרישוי והעברנו בעלות, הוא אדם מיוחד, מיקירי העיר ירושלים, כולם משם מכירים אותו.

You are very lucky indeed, because I know the owner better than anyone here on this forum and the C would have been gone long time ago... Have fun with it in this case. Best, T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

הוא בהחלט נחמד- רק שאז (וזה גם היה לפני כ-5 שנים פלוס-מינוס) הוא לא רצה להתעסק בהעברת בעלות, המקסימום שהצלחתי להוציא ממנו שיחתום לי על הייפוי כח ושאסע ככה- ואת זה לא רציתי. בכל אופן- בהצלחה בשיפוץ, לא ענית על השאלה- המגירוס עדיין קיימת, ומה עשיתם איתה? אתם משרד פרסום, נכון?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אנחנו סטודיו לעיצוב, מתעסקים בעיצוב תערוכות, חנויות ומיתוג כללי לעסקים.

איזה מיגרוס? לא יודע על מה אתה מדבר....

לגבי השברולט, לאחר התלבטויות רבות הוחלט להחזיר אותה למצב אמבולנס.

השותף שלי רצה להפוך אותה למפלצת משופרת בשחור מט.. ובסוף החלטנו על שחזור היסטורי.

עדיין מחכה לעצה ממישהו לגבי המיכל דלק...

פורסם

אפשר להתאים יופי של מיכל דלק ממכונית חדשה יותר. חפש לך אחד בפירוקיות, פחות או יותר לפי המידות. ראיתי שעשו ככה באיזושהי נובה. בד"כ מחברים את המצוף לשעון "חיצוני", אבל אם מתעקשים על מקוריות קרוב לוודאי שתהיה אפשרות לחבר אותו גם לשעון המקורי.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

מגניב :lol:

זה האמבולנס שחנה איפה שהיה בית המכס ברח' אגרון?

באמת תהייתי לאן הוא נעלם.

אני הייתי הולך על Hot-Rod ומנגד, אני בטוח שלרכב יש ערך היסטורי וסיפורים רבים מעברו. האם אותו נהג אמבולנס מבוגר סיפר מעט ממעלליו עם האמבולנס. אשמח אם תפרטו...

שיהיה בהצלחה.

לגבי מיכל הדלק - מה העלו השיטוטים ב- E-Bay?

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

זה אכן אותו אמבולנס.

פגישת המחזור עם נהג האמבולנס תתקיים מחר ונשמח לשתף בסיפורי נוסטלגיה.

פורסם
אנחנו סטודיו לעיצוב, מתעסקים בעיצוב תערוכות, חנויות ומיתוג כללי לעסקים.

איזה מיגרוס? לא יודע על מה אתה מדבר....

לגבי השברולט, לאחר התלבטויות רבות הוחלט להחזיר אותה למצב אמבולנס.

השותף שלי רצה להפוך אותה למפלצת משופרת בשחור מט.. ובסוף החלטנו על שחזור היסטורי.

עדיין מחכה לעצה ממישהו לגבי המיכל דלק...

אני באותו הראש עם השותף שלך:twisted:- אם כי במיקרה של האוטו הספציפי נראה לי שגם לא הייתי הורס! בשטח שלכם בת"א עמדה מלא זמן כבאית ירושלמית לשעבר עם סולם- היא לא הייתה שלכם?

• תוכן חדש...