Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויו VS טויו לקסרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאילו פתחתי פה לשטן (או שלא) בהמשך לשירישור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=338712

יש פנצ'ר בצמיג הקדמי אז צריך להחליף את הקדמיים, הגודל הוא 195/55/15.

התקשרתי לצמיגייה וקיבלתי מחיר של 435 על טויו TPT ו 440 על הT1R

אני מאוד חושק בT1R אבל חושש מהשחיקה היותר מוגברת שלהם.הצמיגאי (ממקום מומלץ פה בפורום) אמר שמספיק לי הTPT

סגנון הנהיגה של רגוע (כשאני עם אשתי) וקצת יותר אגרסיבי (כשאני לבד), בנוסף אני מחיפה כך שלצמיגים יש עבודה עם כל הפניות והעיקולים ששבעיר.

על מה אתם ממליצים מבין ה2 (או אולי משהו אחר)?

תודה לעוזרים

פורסם

לפני שבועיים רכשתי רביעייה של T1R לוולקן (195/50/15)

ומה שיש לי להגיד לך זה שאני מתאהב בהם כל פנייה מחדש, מידיי פעם יוצא לי לבדוק אותם על פנייה כזאת או אחרת (למזלי אני חיי בלילה אז אין יותר מידיי תנועה) ואני מופתע כל פעם מחדש מהאחיזה הפנומנלית שלהם, אני לוקח פניות במהירויות שלא חשבתי שאפשריות בכלל.

אמנם אצלי מותקנת רביעיית בולמיי קוני שמשפרת את המצב עוד יותר אבל אני יכול להגיד בלב שלם שלפני זה היו מותקנים Kumho ecsta est ובאמת שפשוט אין מה להשוות, אני לא יודע עד כמה טובים הTPT (אתה מתכוון לפרוקסס 4?) ועד כמה הקסארה שלך באמת תוכל לנצל את הT1R. אבל אצלי, הם זכו, ובפער מוחץ.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אף אחד לא דיבר על לדגדג, אין ספק שהיא תוכל לדגדג אותם.

השאלה היא אם היא עצמה תוכל להוציא מהם את המקסימום שהם יודעים לתת.

הקסארה, על אחיזתה המדהימה והתהנגות הכביש המצויין שלה (להורים שלי הייתה קסארה שנהגתי עלייה 5 שנים, היא הסיבה שקניתי וולקן) עם כיול המתלים (הרך) שלה, פחות בנויה לתקוף פניות, היא בנויה לתת כיף, לגרום לזה להראות חסר מאמץ ותוך כדי גם שיהיה לך נוח. אין ספק שהיא אחת המשפחתיות עם הכי הרבה ערך מוסף (ובמחירים שבהם היא נסחרת, חד משמעית בעלה הכי הרבה ערך מוסף).

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא אם אתה מוציא מהרכב יותר ממה שהפרוקסס 4 ייתן אבל בתוך מסגרת היכולות של הT1R וכמה אתה באמת מוציא מהרכב.

אני רוצה להגיד שבשבועיים שאני נוהג עם הT1R כמו שאמרתי כל כמה ימים אני "בודק" אותם על פנייה או שתיים, ועדיין לא הגעתי למצב אפילו של ציוץ מהצמיגים, שלא לדבר על איבוד אחיזה, ואני חושב שבכביש ציבורי אני אשתפן הרבה לפני שהם יוותרו.

ד"א גם אני מחיפה ואם אתה רוצה אני אשמח להפגש איתך ולעשות לך נסיעת התרשמות על הT1R, אם תרצה ויהיה זמן, אפילו אפשר להחליף ג'אנטים כדיי שתוכל להרגיש את הצמיגים בשילוב עם הרכב שלך. (קצת עבודה אבל אני חושב שזה שווה את זה)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...