Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוקי תנועה - פנייה שמאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי ביצע פנייה שמאלה מכביש דו סיטרי עם נתיב אחד לכל כיוון לכביש דו סיטרי עם שני נתיבים לכל כיוון כאשר יש הפרדה של גינון בין שני הכיוונים.

הוא ביצע את הפנייה לנתיב השמאלי.

בנתיב הימני בכביש שאליו פנה נסע במקרה שוטר בתוך רכב אזרחי (הוא נסע ישר).

השוטר עצר את חבר שלי והוביל אותו לבסיס משטרה הצבאית הקרוב בשביל לתת לו דוח (הרכב היה רכב צבאי).

השוטר טען כי הדוח הוא עקב זה שלא נתן לו זכות קדימה.

חבר שלי טען שהכביש היה דו נתיבי והשוטר היה בצד ימין אז אין כאן הפרעה לתנועה ואין עניין של אי מתן זכות קדימה.

השוטר טען שזה לא משנה שהיו שני נתיבים, הוא לא נתן זכות קדימה ועל זה יקבל דוח.

מי צודק?

מצורף ציור כאשר בכחול סימנתי את השוטר

untitled.JPG

תודה

פורסם

אם הכביש היה חד סטרי [כלומר, חד נתיבי], השוטר היה צודק.

במקרה הזה הכביש הוא דו סטרי [כלומר, דו נתיבי], לחברך יש נתיב משלו שהוא נכנס אליו ולא מתפרץ לנתיב של השוטר שיכול להמשיך בנסיעתו.

אבל כנראה לשוטר בסיפור יש אגו יותר מדי גדול, מפצה על משהו קטן :wink:.

פורסם

אם השוטר רשם את הדברים בדוח כפי שסיפרת אותם, חברך יכול לגשת למשפט בשקט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יכל להיות שהחבר סטה מהנתיב שלו לנתיב הימני, בו נסע השוטר ברכב הפרטי שלו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם הכביש היה חד סטרי [כלומר, חד נתיבי], השוטר היה צודק.

במקרה הזה הכביש הוא דו סטרי [כלומר, דו נתיבי], לחברך יש נתיב משלו שהוא נכנס אליו ולא מתפרץ לנתיב של השוטר שיכול להמשיך בנסיעתו.

אבל כנראה לשוטר בסיפור יש אגו יותר מדי גדול, מפצה על משהו קטן :wink:.

רק לתקן אותך כי חד-סיטרי אין משמעו בהכרח חד-נתיבי, ודו-סיטרי אינו בהכרח דו-נתיבי.

:puzzled:
פורסם
יכל להיות שהחבר סטה מהנתיב שלו לנתיב הימני, בו נסע השוטר ברכב הפרטי שלו?

ל'

יכול להיות שחבר שלי שיקר לי או התבלבל אבל הוא טען שבוודאות נסע בנתיב השמאלי וקיבל דוח על אי מתן זכות קדימה בלבד.

בכל מקרה אני בטוח שהבנתי ב-100% את מה שהוא סיפר לי וחוץ מזה הוא אדם אמין מאוד אז נניח שהמקרה היה בדיוק כמו שתיארתי אותו.

פורסם
רק לתקן אותך כי חד-סיטרי אין משמעו בהכרח חד-נתיבי, ודו-סיטרי אינו בהכרח דו-נתיבי.

בדיוק בגלל זה אני פירטתי והייתי זהיר בניסוח שלי, כדי שלא יהיו טעויות כאלה

פורסם

אותי לימדו שגם אם יש רכב בנתיב הימני אין לבצע את הפניה כי יכול להיות שפתאום הרכב בנתיב הימני יחליט לעבור לשמאלי.

פורסם
אותי לימדו שגם אם יש רכב בנתיב הימני אין לבצע את הפניה כי יכול להיות שפתאום הרכב בנתיב הימני יחליט לעבור לשמאלי.

גם אני פועל בשיטה הזו.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

זה מחובת הזהירות, אך מה פתאום דו"ח

ל' ועמית, צטטו לנו את החוק

• תוכן חדש...