Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הציעו לי את המגבר של קדנס דגם XA125.4

ב850 שקל להוסיף ולהחזיר את הV15 המעפן שיש לי באוטו

מישהו מכיר את המגבר של קדנס ? עבד איתו?

תודה לכול העוזרים.

פורסם

כול מגבר נורמלי עדיף על ה V15 שלך

השאלה היא רק אם המגבר הנ"ל שווה את המחיר

מדובר בסידרה חדשה שיצאה לפני שנה בערך לא ממש נפוצה עדיין

ואני בספק אם למישהוא יש ניסיון עם המגבר הנ"ל.

מהניסיון שלי קאדנס מייצרים מגברים לא רעים בכלל

לדעתי שווה לקחת את ההימור עליו וזה בהנחה שאין לך שום אופציה אחרת

מצד שני אתה יכול להוסיף עוד 200 שח ולקחת אחלה של מגבר כמו JBL1004 בלי שום

קומבינה או עיסקת חבילה.

פורסם

העסקה הזו שווה רק בגלל שאני מעיף את הV15

יכול להיות אני אלך על זה.

אבל אין לי שום בעיה להביא מגבר יד 2 יש הצעות?

הכוונה להגביר עם המגבר קומפננט דוטק ויש לי רמקולים אחוריים פיוניר.

וסאב גראונד זירו

פורסם

אני לא הייתי קונה את הקאדנס, בכסף הזה אתה יכול להביא משהו יותר טוב.

ד"א, יש מישהו עם מאליבו שהגיע לכמה מפגשי דרום והיה לו קאדנס מסדרת דייטון שהיא יותר גבוהה ממה שהציעו לך והסאונד שם היה מזעזע פשוט, המגבר לא הגביר את הדוטק כמו שצריך, הן מבחינת איכות צליל והן מבחינת עוצמה מתקבלת, והוא שילם עליו 2000 ש"ח !

יש הרבה טובים ממנו ב- 1000 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יצא לי לעשות החלפה דומה באוטו שלי. האמת לא שמעתי הבדל מטורף וגם לא כזה ששוה לשלם עליו סכום כזה.

ד"א יש למגבר מאוורר מאוד מרעיש.

אם אין לך בידוד ברכב אני חושב שעדיף לך לבודד דלתות קדמיות זה ייתן לך שיפור גדול במיוחד עם סט דוטק.

פורסם

לא הייתי נוגע, בעד עוד 50-200 שקל (תלוי איפה תקנה) אתה מביא JBL1004 שזה מגבר שכבר הוכיח את עצמו, ומפרגן לאחד החברים בV15.

מנסיוני קאדנס זה ח*א במעטה של איכות, קניתי 6X9 שלהם שניראים כאילו הם הולכים להרים לך את כל גוש דן והסביבה ומה שהם מנגנים זה גוש אכזבה, אני יותר לא נוגע במוצרים שלהם גם לא בחצי מחיר.

פורסם

יש פורום מכירת אודיו,ויש אתר יד 2,אני מאמין שתמצא שם מגברים טובים ותוכל להוריד עוד.

תביא רשימה של שמות ואנשים יוכלו לעזור לך.

יש ביד 2 מגבר JBL 1004 כמו שהציע לך הבחור 899 אם זה יד 2 תוכל להוריד אותו

4x100 rms at 4 ohm 4x150rms at 2 ohm שימו לב אחריות ניופאן לא פראללי ולא חרטות ניופאן יבואן רישמי !!!!

יש בחור בשם bios מוכר את המגבר פניקס גולד אוקטן R8:0:4

אחלה מגבר לדעתי למתחילים הוא מוכר אותו ב700 רשום שיש עליו קצת שריטות אבל מצב מכני מעולה דבר איתו!

• תוכן חדש...