Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רואה הרבה פירסומים של "דורון מוטורס"-קרית שמונה בלוח פוקוס, גם עכשיו שאני גר בקריית שמונה יצא לי לראות כמה רכבים שמסתובבים עם השם שלו על הלוחות זיהוי, הרכבים נראו ממש טוב מבחוץ.

מישהו מכיר את זה או שיצא לו לקנות משם?

בלוח פוקוס הוא תמיד מפרסם בלוח המודעות של סוכניות רכב (שנראה קצת יותר אמין מסוחרים שמפרסמים כאילו שהם מוכרים פרטיים) והרכבים שלו נראים טוב ושמורים, באבחנה ראשונה זה נראה כמקום שיש לו פוטנציאל טוב, אבל אני לא רוצה סתם להתלהב וללכת לחפש שם רכב, אז אם יש למישהו ניסיון איתו אשמח מאוד לשמוע על זה.

תודה רבה :)

פורסם

איני מכיר את הסוחר הספציפי, אך הרוח הכללית בפורום הזה מתנגדת לרכישה מסוחרים שכאלה (שאינם טרייד אין רשמי או חברת ליסינג מוכרת).

הטענה העיקרית שעולה בעניין זה היא שאדם אשר מחזיק ברכב עם נתונים טובים מוכר אותו בעצמו ואינו נזקק לסוחר (אשר צריך לגזור קופון ולכן רוכש מתחת למחיר השוק).

אני באופן אישי לא מתנגד לרכישה מסוחרים, בכפוף לבדיקה קפדנית של הרכב וקבלת היסטוריית טיפולים מלאה. היתרון של רכישת רכב מסוחר הוא שהסוחר כפוף לחוק גילוי נאות במכירת רכב משומש.

אגב, לגבי החזות השמורה של הרכבים - זה לא אומר דבר לגבי מה שמסתתר מתחת.

• תוכן חדש...