Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעצות רבות שקיבלתי (ובעיקר בפורום) אני מתכוון לקנות פיאסטה בתקציב של עד 20K ש"ח.

אתמול ראיתי אחת, שנת 01 ידנית, עם 220K ק"מ.

סיכמתי כבר עם המוכר על 10K ש"ח, ואם אחרי בדיקה יש תקלות משמעותיות מתחלקים חצי-חצי.

רציתי לקבל קצת חוות דעת כי יש כמה דברים שמפריעים לי:

1. הק"מ הגבוהה - האם הוא גבוה מדי?

2. כשהמוכר בא הוא הראה לי שהדק האחורי של הרכב (מאחורי המושבים האחוריים) נגנב ביחד עם שתי הרמקולים שהיו שם.

3. התאורה הפנימית של הרכב נהרסה, ולכן אין אור בתוך הרכב.

תודה לעוזרים.

פורסם

מה השאלה?

220,000 ק"מ זה די הרבה, עדיף רכב עם פחות.

הרכב מטופל בצורה סדירה? שמור? יש הסטוריית טיפולים מסודרת?

המחיר נשמע סביר, במידה והרכב שמור ומטופל.

מדף אחורי זה לא בעיה.

למה לא תיקן את התאורה הפנימית? תוודא כי לא מדובר ברכב מוזנח מאוד, כי זה יהיה בור ללא תחתית.

בעיקרון, תיקון התאורה לא אמור להיות עסק יקר.

לתשומת ליבך כי כל מה שתשקיע ברכב זה יהיה עלות שקועה, גם אם תרצה מחר למכור, לא תצליח למכור ביותר באלפים בודדים

פורסם
מה השאלה?

220,000 ק"מ זה די הרבה, עדיף רכב עם פחות.

הרכב מטופל בצורה סדירה? שמור? יש הסטוריית טיפולים מסודרת?

המחיר נשמע סביר, במידה והרכב שמור ומטופל.

מדף אחורי זה לא בעיה.

למה לא תיקן את התאורה הפנימית? תוודא כי לא מדובר ברכב מוזנח מאוד, כי זה יהיה בור ללא תחתית.

בעיקרון, תיקון התאורה לא אמור להיות עסק יקר.

לתשומת ליבך כי כל מה שתשקיע ברכב זה יהיה עלות שקועה, גם אם תרצה מחר למכור, לא תצליח למכור ביותר באלפים בודדים

דבר ראשון תודה.

הרכב נראה שטופל הצורה סבירה.

נפגשתי איתו בלילה ככה שלא ראיתי הרבה (בגלל התאורה).

כנראה שאפגש איתו שוב לבדוק עוד פרטים.

מה היה חשוב לבדוק?, היו קבלות אבל לא ראיתי משהו חריג.

לגבי ההשקעה אני מאמין שאתה צודק, אבל אני רוצה להינות מהרכב.

פורסם

עברו מספר ימים ולא הגיבו.

אני אנסח את זה ככה:

הרכב היה בהשכרה, ואני רוצה לדעת האם "קרעו" אותו.

השאלה מה עדיף לשלם 500 שקל על בדיקה, או לקחת אותו קודם למוסך לבדיקה שלהם?

פורסם

רוב הפיסאסטות במודלים האלו היו במקור בחברות השכרה. אם זה מפריע לך - חפש רכב מדגם אחר.

מעט המידע שמסרת לא מאפשר לייעץ לך בצורה רצינית. עושה רושם שאתה לא ממש יודע מה ואיך לבדוק. עצתי - גש למוסך שמתמחה ברכבים כאלו ומוכן להקדיש זמן לבדיקה יסודית של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רוב הפיסאסטות במודלים האלו היו במקור בחברות השכרה. אם זה מפריע לך - חפש רכב מדגם אחר.

מעט המידע שמסרת לא מאפשר לייעץ לך בצורה רצינית. עושה רושם שאתה לא ממש יודע מה ואיך לבדוק. עצתי - גש למוסך שמתמחה ברכבים כאלו ומוכן להקדיש זמן לבדיקה יסודית של הרכב.

האמת שאתה צודק, בגלל זה אני מנסה להתייעץ פה.

אשמח לדעת מה עליי לבדוק ברכב ובקבלות.

תודה.

פורסם

יש באתר מדריך מפורט לרכישת רכב משומש, חפש אותו בכפתור המדריכים בחלק העליון של המסך. זאת התחלה טובה למי שרוצה לבדוק אבל לא ממש יודע מה בודקים ואיך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש רכבים שהשוק לא רוכש אותם בתור חדשים - גם כיום רוב מוחלט של הגטסים הוא השכרה או ליסינג לשעבר, רוב מוחלט של פורד פוקוס הוא השכרה לשעבר וכמעט כל הפונטו ספייס הידניות היו בעברן רכבי השכרה.

כפי שנאמר - אם זה מפריע לך, חפש דגמים אחרים.

לגבי הרכב - תחזור לראות אותו שוב ביום.

כמה הבחור מפחית לך מהמחירון עבור הק"מ הגבוה? ייתכן ותמצא את עצמך משקיע 5 אלף ש"ח כסיפתח על הרכב, כדי לסדר המון תקלות שהבחור הקודם הזניח. זה בסדר והגיוני רק צריך לשלם על הרכב בהתאם.

בכל מקרה הייתי בודק את הרכב ב-7 עיניים ומוודא כי שיפוץ מנוע הוא לא דבר קרוב, הק"מ גבוה למדי.

פורסם

הוא הוריד לי 4-5 בערך מהמחירון.

כנראה שכבר מחר אני אלך איתו לבדיקה במכון רישוי ובמוסך.

איך מתחלקים בתיקונים (אם יש).

גיסי אמר לי חצי-חצי, כמה מקובל?

פורסם

באמת חברה, אני לא בטוח שיש למישהו עצה טובה, השאלה לא כזו גדולה:

איך נהוג להתחלק אחרי בדיקה.

(אני מושך את הבן אדם יותר מדי זמן)

• תוכן חדש...