Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב שטח

adh
שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

משפחתי (4 ילדים) ואני קיבלנו החלטה לרכוש רכב שטח לטיולים "רכים".מבדיקות שערכתי גיליתי כי טרופרים בנזין 94' נמכרים בכ-18K ש"ח,כך גם דיסקואים מאותו שנתון.איפה הקאצ'?הרפתקה מסוכנת או אחלה קרש קפיצה ל"עולם השטח"

תודה לעונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משפחתי (4 ילדים) ואני קיבלנו החלטה לרכוש רכב שטח לטיולים "רכים".מבדיקות שערכתי גיליתי כי טרופרים בנזין 94' נמכרים בכ-18K ש"ח,כך גם דיסקואים מאותו השנתון.איפה הקאצ'?הרפתקה מסוכנת,או אחלה קרש קפיצה ל"עולם השטח"?

תודה לכל העונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר הזול הוא תוצאה של עלויות התחזוקה גבוהות מאד (בעיקר בלנדרובר) מומלץ להכנס להרפתקה רק אם יש לך כיסים עמוקים רכב שטח בן 16 הוא מקור לא אכזב לתקלות יקרות לתיקון

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור לי שתחזוקת רכב שטח גבוהה משמעותית מרכב פרטי,אבל זה נכון גם לרכבים חדשים יותר,לא?18K הם בהחלט סכום הגיוני,לכן אני מפחד שאני מפספס משהו...הגיוני,בשוק הרכב הישראלי???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

לי יש את הרכב יונדאי גאלופר ארוך 7מקומות ג'יפ 4X4,מכונית מצויינת לשטח וגם המחיר דיי רצפתי,המחיר נע בין 25~~35 אלף שקל למכונית במצב טוב ומעלה

המכונית עצמה לא מצריכה הרבה טיפולים ואין לה שום בעיה מכאנית,האוטו מבפנים דיי מפואר הוא מצוייד במד גובה,מד "זווית" ועוד כמה דברים חמודים שיהפכו לך את חווית השטח למשהו כייפי יותר אני הייתי ממליץ לך ללת על המכונית הזאת

אם יש שאלה פנה אליי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא , אתה לא מפספס , יש פה קא'ץ

דיסקברי למרות מחירו הנמוך הוא רכב לעשירים, מספר תיקונים כחלק מישור קו יכול ברגע להגיע לסכום הקניה של הרכב

וזה בדיוק הקאץ', מנוע הבנזין גומעים בין 5 ל4 ק"מ לליטר.

הסיפור אם האיסזוו די דומה למרות שפה המצב פחות בעייתי, אלה רכבים שלעולם לא יתנו לך שקט נפשי באמת

בסכומים האלה רק , רק , רק סמוראי והוא אינו מתאים למשפחה

יוצא מזה שהתקציב אליו אתה צריך לשאוף הוא בין50 ל70 (לפי דעתי)

נ.ב אותם רכבים שציינת אינם רכבים רכים אלה רכבים עם שלדות מתאימות ,הילוך כוח וצמיגים גדולים יותר מרכבי פנאי כמו טריוס וג'יפונים לסוגיהם

בהצלחה, ממליץ בחום על פורום ג'יפולוג , יש שם יותר חברה שיעזרו לך ושאלו את השאלות שאתה שואל עכשיו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל רכב בשנתון כזה צריך לקחת בחשבון שיהיה צורך לתחזק אותו מעבר לישור קו ראשוני לאחר הקניה.

מילת המפתח היא כיצד תוחזק הרכב ועד כמה הבעלים הקודמים טרחו לבצע טיפולים בזמן ועל פי דרישות היצרן.

ברשותי טרופר בנזין 94 אוטומטי יותר מ-3 שנים עם כ-250K ק"מ.

מניסיון ומעדויות של אחרים נקודת התורפה של הטרופרים הללו היא תיבת ההילוכים. קח בחשבון שיהיה צורך בשיפוץ גיר במידה ולא בוצע עד כה (עלות של כ-10K ש"ח).

מעבר לבעיות פה ושם של מפסקים שחדלים לעבוד וכיוצ"ב אין בעיות מיוחדות.

חשוב מאד במידה ולא בוצע להתקין מצנן נוזל ת"ה בניפרד מהרדיאטור מנוע. ימנע פריצת מי קרור לנוזל ת"ה ונזק חמור לתיבת ההילוכים (רצוי עם מאוורר חשמלי - טוב בקיץ הישראלי. הטרופרים הגיעו עם מפרט אירופאי ולא מפרט טרופי).

בשורה התחתונה, רכב מרווח, נח, די חזק ומה שחשוב לשנתון שלו, יכולות שטח טובות עם אפשרויות שיפורים מגוונות ופחות בעיות מיוחדות בהשוואה לאחרים.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...