Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקשר להחלפת רכבים...

itzik901
שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה יש לי בחניה רנו 5 מודל 86 מנוע 1300 ששירתה אותי בתור חייל סדיר,חשבתי להוריש אותו לאחי הקטן שמועד גיוסו קרב אך לאחרונה קיבלתי הזדמנות להתחלף בבמוו 316 קופה ידנית מודל 84.

הרנו שירתה אותי נאמנה ללא בעיות מכניות גדולות והיא סוחבת להפליא (הילוך 5 120 קמ"ש 2.5 סל"ד) ויש לה טסט עד סוף יולי, האם כדאי לי להחליף בבמוו 316 קופה במצב נסיעה שהסתיים לה הטסט עכשיו והאגרה שלה משולמת נשאר רק להעביר,מה אתם אומרים להחליף אני מפחד "לסבך" את אחי הקטן (לא לערב ביטוחים כי מקסימום זה צד ג').

תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך כסף לצד ג ואתה רוצה להחליף רכב? :? .

אם הרנו 5 שלך לא עושה לך צרות תשאיר אותה אצלך, התחזוקה שלה בטוח תעלה פחות מהבימר (חלפים וכו'). אם יהיה כסף רוץ לעשות מקיף. כאמור אני לא הייתי נוסע מטר ברכב בלי צד ג. אבל זה כבר סיפור אחר.

לא הבנתי את הקשר של לדפוק את אחיך.

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיא אני בחפשש אני משתמש בסיוויק שיש לי ולאחי הגדול בשותף ,שיש לה ביטוח ,הרנו בחניה למקרי חירום (כגון ריב רציני על הסיוויק).

"לדפוק" את אחי-הרנו כנראה תעבור אליו ואם אני יחליף אז הבמוו תעבור אליו,אני יקח את חלקי בסיוויק וכנראה ארכוש רכב חדש לאחר השיחרור הסופי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב.מ.וו

יתרונות: נוחה, בטוחה, חזקה, יציבה, ואמינה.

חסרונות: צריכת דלק גבוהה, טיפולים יקרים, ביטוח יקר, נגנבת יותר (הערבים מתים עליהם)

רנו:

יתרונות: הוצאות זולות

חסרונות: חלשה, לא בטוחה

אלה הנתונים שעלו לי לראש

תעשה חשבון ותראה מה עדיף...

לפי דעתי תשאיר את הרנו בגלל שאם אתה מוריש אותה לאחיך בתור חייל הוא יצטרך רכב

זול ולא רכב יקר לאחזקה למרות שחוץ ממהבט הכספי הב.מ.וו עולה עליה בכל תחום אחר.

מקווה שעזרתי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש BMW 316 שנת 87.

ככל הידוע לי המנוע שלי זהה לזה של שנתון 84.

אוכלת דלק - לא ממש. צריכה ממוצעת של 1:10 בנסיעה נורמלית, 90% בתוך העיר!!! (אם רוב הנסיעות שלו יהיו מחוץ לעיר הוא יכול בהחלט לצפות לצריכה כזו ומעלה) הגעתי כבר לצריכות יותר טובות, וצריכות פחות טובות - הכל תלוי באופן הנהיגה. סביר להניח שהרנו אוכלת פחות.

ביטוח יקר - חובה זה אותו מחיר, ג' זה אותו מחיר. מקיף אכן יקר (שלי שת 87 ביקשו כ 8500 לשנה רק מקיף) אבל לשנתון יותר נמוך לא בטוח בכלל שיסכימו לעשות, מה גם שזה לא משתלם. שורה תחתונה - הביטוח יהיה די זהה למה שיהיה על הרנו (אולי הפרש קל בגלל נפח...)

טיפולים יקרים - צריך לדעת איפה לעשות, נכון זה יכול להיות גם יקר אבל זה יכול להיות גם סביר. סביר להניח שהמחירים ברנו זולים יותר.

נגנבת יותר - היום אני כבר לא כל כך בטוח. זה רכב ישן, היום ההעדפה היא לאחרות כמו סיוויק (שבגלל זה הביטוח של הסיוויק גם מאוד גבוה - המקיף).

נוחה - מאוד,

בטוחה - מאוד יחסית לשנתון ויחסית לרנו,

חזקה - מנוע ה 1600 הוא קצת חלש על האוטו הזה, על מרכב כזה כבד צריך לפחות 2000, אבל היא סוחבת בלי עין... יש לה בסביבות ה 85 כ"ס אם אני לא טועה,סביר להניח שזה יותר מאשר לרנו.

יציבה - באופן מדהים. רק צריך להתרגל להנעה אחורית (התחת קצת רגיש...)

אמינה - BMW/גרמני... יש אמינות שאינה מוטלת בספק.

חוץ מזה - במנוע יש שרשרת טיימינג ולא רצועה - השרשרת לא יכולה להקרע אלא רק לקבל חופש לכן אין חשש לדפוק ראש/מנוע בשל קריעת רצועה.

אלו הנתונים ממי שמחזיק אחת כזו במשך שנה וחצי.

*** נתונים יבשים, ללא כל המלצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...