Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף להמלצה דרך כביש 70. את ההתלבטות הם לנסוע מכביש 6 או כביש החוף- לשיקולך.

העבודות בכביש הן בקטע בין צומת ישי לצומת המוביל, שם יש רק נתיב אחד לכל כיוון, וזו התקופה שהב"י (המוני בית ישראל) בחופש וכולם נוסעים לצפון.

למען הדיוק צריך לציין שצומת ישי וצומת המוביל לא נמצאות/נמצאים (אף פעם לא הצלחתי להבין אם צומת זה זכר או נקבה) על כביש 70.

הכיש שמחבר בין הצמתים האלו הוא כביש 77.

פורסם

אכן נכון. למרות זאת אני אוטומטית אני קורא לדרך הזו "כביש 70"...

צומת זה זכר, ד"א (גם עט וגרב, אם התעניינתם)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• אחראי פורום
פורסם

מרמת ישי עד המוביל, זה איזור מועד לפורענות בלי קשר ליום/שעה.

העבודות שם מפריעות לתנועה וגורמות ל-2-3 תאונות בשבוע שחוסמות לחלוטין את הנתיבים.

בכל מקרה, כאחד שעשה כמה שנים את ת"א-טבריה, הכי נכון זה כמו שכבר אמרו:

כביש 70 - ימינה ל-75 - שמאלה ל-77 עד הסוף (דרך המוביל וגולני). כזה פשוט.

תהנה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בכל מקרה, כאחד שעשה כמה שנים את ת"א-טבריה, הכי נכון זה כמו שכבר אמרו:

כביש 70 - ימינה ל-75 - שמאלה ל-77 עד הסוף (דרך המוביל וגולני). כזה פשוט.

תהנה.

אם זה מה שעשית הארכת לעצמך את הדרך סתם.

כביש 70 -> ימינה ל 722 -> ימינה ל 75, שמאלה ל 77 וישר עד טבריה (או צומת פורייה, דרך יותר יפה וכיפית).

הדרך המועדפת עלי היא דווקא מכביש 65 ועד צומת גולני וימינה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני מעדיף את 65, אבל בצומת הסרגל אני פונה ימינה וממשיך מזרחה לבית שאן עד ההתחברות לכביש 90, ומשם עד לצומת צמח.

זוהי לדעתי אחת הדרכים היפות והמרתקות בישראל - גם מבחינת הנוף וגם מבחינת ההיסטוריה (מפעל החשמל בנהרים, אי השלום, הקרב במלחמת העצמאות נגד צבאות ירדן ועיראק ועוד).

מבחינתי, אין דרך טובה יותר להגיע לטבריה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא רואה כל סיבה שמצריכה מנוחה לרכב.

אם בעיר הוא נוסע טוב ולא מתחמם, בבינעירוני לא צריכה להיות בעיה.

לבדוק טמפרטורה מידי פעם וזהו.

לפני עליה לקחת קצת תנופה, לעלות בהילוך נמוך (לא להגזים). אפילו אם תראה שהטמפרטורה עברה בטיפונת את ה90 מעלות זה לא נורא (הכוונה לכמה מעלות לא להגיע ל110+), להשאר בהילוך נמוך ובטורים גבוהים. והטמפרטורה תרד.

אם אתה רואה שיש תקלה וזה עולה מאוד אז יש צורך לדאוג

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני מעדיף לנסוע מתל אביב על כביש 5 לכיוון אריאל, משם לכביש 505 עד בקעת הירדן, שמאלה לכביש 90 והנה אני כבר בצמח...

עצירות? פק"ל קפה ונרגילה הולך?...

נסיעה טובה.

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם
שלום!

בסופ"ש הבא אני וחברים מתכננים נסיעה לכנרת.

אנחנו נסע בשני רכבים - מאזדה 2010 ופונטו 97.

אני חושש מפני זה שהפונטו תתחמם כי בעבר היו לה בעיות ברדיאטור (אם כי לפי אמא שלי זה סודר) - בשנה וחצי האחרונות לא נעשתה בפונטו נסיעה בת יותר מחצי שעה.

זוהי הפעם הראשונה שאני נוסע לכנרת עם רכב -

*האם תוכלו להמליץ לי על מסלול שבו יש כמה תחנות עצירה על מנת שנוכל לתת למנוע לנוח קצת?

*האם יש לכם המלצות נוספות בעניין זה?

תודה מראש ושבת שלום,

אבי.

כנרת זה מקום גדול

הדרך לצמח דרום הכינרת היא לא בהכרח הדרך לכפר נחום צפון הכינרת.

כדי להקל על הפונטו וגם בשביל הגיוון בטיול הייתי בוחר בדרך אחת להלוך ובדרך אחרת לחזור.

כביש 65 לעפולה ממשיך לכפר תבור משם ימינה לכיוון יבנאל וירידה מרמת פוריה לכיוון צמח.

הדרך שאלעד הציע רק הפוך צמח בית שאן צומת נבות שמאלה עד להתחברות לכביש הסרגל וחזרה לתל אביב.

זו הדרך בה העליות הן המתונות ביותר .

אם לכיוון צפון הכינרת

כביש 65 עובר את צומת גולני וממשיך עד לפניה ימינה לכיוון המושבה כנרת /טבריה

או כביש 70 עד לצומת גולני ושם שמאלה וההמשך כמו בשורה למעלה.

המסלול דרך הבקעה הוא מעניין ויש בו שתי בעיות . חם , בבקעה יהיה לפונטו והשני אתה עולה ויורד ושב עולה , אין לך רחמים על הפונטו??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא הייתי עולה עם רכב לא תקין (או בספק) על כביש 6, אין שוליים ואין איפה לעצור, לעמוד שם בצד זו סכנת מוות.

ולעניין, סע דרך כביש החוף למחלף זכרון, משם עד יקנעם, צומת המוביל, צומת גולני ישר לטבריה ואז ימינה או שמאלה בהתאם לאן אתה רוצה להגיע. אני עושה את הדרך הזו אחת לשבועיים (משפחה) וכבר המון זמן לא עליתי על כביש החוף, רק דרך 6 (אבל כאמור, לא במקרה שלך).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לאני עושה את הדרך הזו אחת לשבועיים (משפחה) וכבר המון זמן לא עליתי על כביש החוף, רק דרך 6 (אבל כאמור, לא במקרה שלך).

איפה אתה יורד מכביש 6? מחלף עירון או עין תות?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מהבחינה הזאת, כביש 6 דווקא עדיף למכוניות עם חשש לבעייה במערכת הקירור.

מהירות הנסיעה הגבוהה מאפשרת זרימה של הרבה אוויר קר אל הרדיאטור, כך שגם אם הוא קצת סתום, הוא יצליח לקרר את המנוע. הסל"ד הגבוה (יחסית) מאפשר למשאבת המים לסחרר כמות גדולה יחסית של נוזל, מה שגם מקל על קירור המנוע. אם תשים לב, רוב התקיעות שנגרמות מהתחממות יתר מתרחשות בכבישים פקוקים (מעט תנועה, הרבה מזגן) או בעליות קשות ואיטיות (כביש 1 בואך ירושלים).

עכשיו שאני חושב על זה, מסכן הילד. בסך הכל רצה לקחת את הפונטו של אמא שלו לכמה ימים של קמפינג על חוף הכינרת וקיבל הרצאה מלאה על מערכות קירור, כבישים בבנייה והיסטוריה של ארץ-ישראל. אני מתנצל, ומיד חוזר למאורה שלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• אחראי פורום
פורסם
אם זה מה שעשית הארכת לעצמך את הדרך סתם.

כביש 70 -> ימינה ל 722 -> ימינה ל 75, שמאלה ל 77 וישר עד טבריה (או צומת פורייה, דרך יותר יפה וכיפית).

הדרך המועדפת עלי היא דווקא מכביש 65 ועד צומת גולני וימינה.

איתמר.

אתה צודק, פיספסתי בהכוונה את 722. כמובן שנסעתי דרכו. תאמין לי שבכלל לא ידעתי את מספרו עד היום.

לגבי כביש 65, בעיקר החלק שעובר בואדי עארה, הוא לא כביש נעים ובטוח לנהיגה.

למי שלא מכיר ושמצב הרכב שלו הוא בסימן שאלה (בחלקו אין בכלל שוליים, נהגים פרועים), הייתי ממליץ בחום להתרחק.

• אחראי פורום
פורסם

אני מדבר בעיקר על ואדי עארה. למעט כביש הסרגל, גם ההמשך הוא לא תענוג.

אני לא יודע כמה פעמים נהגת עליו, מניסיוני הלא מועט (עבדתי באיזור וזו גם אחת הדרכים הביתה)

נתקלתי הרבה בנהגים שהחוק הוא בקושי בדיחה לא מצחיקה עבורם (תחביב: רולטת רמזורים אדומים),

בתוואי כביש שתואם לחלוטין את תוואי ההרים, כלומר בעל המון סיבובים עיוורים עם שינויי גובה

כשפתאום באחד מהם מחכה לך טנדר עמוס ואיטי בנתיב השמאלי, בחלקו אין שוליים בכלל וגדרות ההפרדה פשוט עלובים.

ממש תמהיל מנצח עבור נהג שמימיו לא נסע שם.

מאז פתיחת עין תות אני בכלל לא "מבקר" שם.

תספרו עד 5 ואז תעלה תגובת נגד של באגירה :lol:

פורסם
לא יודע מה איתכם אבל אני מעדיף לנסוע מתל אביב על כביש 5 לכיוון אריאל, משם לכביש 505 עד בקעת הירדן, שמאלה לכביש 90 והנה אני כבר בצמח...

עצירות? פק"ל קפה ונרגילה הולך?...

נסיעה טובה.

זו גם דרך מעולה ונטולה מפקקים בשעות הלא עמוסות, אבל קח בחשבון שהוא מפחד מלהתקע בדרך, מה שמאוד לא מומלץ באיזורים כמו צומת תפוח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...