Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה מתל אביב אל הכנרת + תחנות עצירה.

avi9899
שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום!

בסופ"ש הבא אני וחברים מתכננים נסיעה לכנרת.

אנחנו נסע בשני רכבים - מאזדה 2010 ופונטו 97.

אני חושש מפני זה שהפונטו תתחמם כי בעבר היו לה בעיות ברדיאטור (אם כי לפי אמא שלי זה סודר) - בשנה וחצי האחרונות לא נעשתה בפונטו נסיעה בת יותר מחצי שעה.

זוהי הפעם הראשונה שאני נוסע לכנרת עם רכב -

*האם תוכלו להמליץ לי על מסלול שבו יש כמה תחנות עצירה על מנת שנוכל לתת למנוע לנוח קצת?

*האם יש לכם המלצות נוספות בעניין זה?

תודה מראש ושבת שלום,

אבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסע דרך כביש החוף, רד במחלף קיסריה, תעבור את עפולה ותנסע לכיוון צומת גולני ( אתה יכול לנסוע גם דרך כפר תבור, ואז דרך יבניאל אבל בדרך יש הרבה ירידות ועליות) ואז תפנה ימינה לכיוון טבריה בצומת גולני ( קצת יותר ארוך צומת גולני, אבל לפחות מישור ) תכנס לטבריה, ואז תמשיך לכיוון החופים.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואתה לא נוסע דרך כביש 6 כי..............?

סיבה מיוחדת?

בלי רמזורים, בלי עיכובים, רצית לעצור ולעשות מנוחה? פשוט רד במחלף הכי קרוב ותעצור בצד.

עלה שוב על כביש 6 במחלף שממנו ירדת, והמשך בנסיעה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתם שולחים אותו לכביש 65 כשדרך המלך לכינרת כבר מזמן עוברת דרך כביש 70?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרדת בקיסריה מכביש החוף וישר על 65? למה? (דרך משעממת ומעייפת)

סע על כביש החוף (תחנת עצירה טובה-M הדרך במחלף ינאי) , רד במחלף זכרון יעקב, כביש 70 (אפשרות עצירה-תחנת דלק בת שלמה) , סע להנאתך עד לפניה לכביש 75 (בכביש 75-אזור מסחרי עם בתי-קפה,תחנת דלק וחנויות לעצירה), בכביש 75 פנה שמאלה לכביש 77 (צומת ישי) ומשם ישר דרך צומת המוביל/צומת גולני עד טבריה.

זאת הדרך היפה והנוחה ביותר לנסיעה.

תהנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין עבודות בכביש 70, אולי הוא התכוון לעבודות בצומת המוביל, שבאמת גורמות לפקקים ארוכים.

עצה לפותח השירשור - על תנסה לשמור על קשר עין עם הנהג במאזדה, במיוחד אם גם הוא לא מכיר את הדרך.

וגם הוא לא שומר על קשר עיין איתך, כל אחד נוסע בנפרד.

אם מנסים כל הדרך לנסוע תוך שמירה על קשר עין עם הרכב השני - חלק גדול מהריכוז שלך מתבזבז על זה.

אם אתה מוביל - אתה כל הזמן מחפש את הרכב השני במראה, אם אתה מאסף והרכב המוביל ברח לך - אתה נלחץ ומנסה להשיג אותו.

וכך כל הדרך עסוקים בלחפש אחד את השני, אם בכל זאת הרכבים מתרחקים - מתחילים טלפונים "איפה אתם?"

זה סתם מיותר, נוסעים בנפרד ונפגשים בנקודת מפגש שנקבעה מראש.

ברכב, בו נוהג נהג מנוסה פחות - מומלץ שלא ישבו 3 אנשים מאחורה, על מנת לאפשר לו שדה ראיה טוב יותר דרך המראה הפנימית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו, שאני נוסע שם המון ולא היה זכור לי שיש שם עבודות בכביש (כביש 70).

בצומת המוביל היו עבודות בכביש אך אם זכרוני אינו מטעה אותי, בפעם האחרונה שנסעתי שם (חודש בערך) מעגל התנועה כבר היה בנוי ושאר העבודות הרחבה במוביל כבר לא ממש מפריעות לתנועה.

הערת אגב- בדרך אחרי צומת המוביל ישנן ניידות רבות עם ממל"ז, חלקן מתחבאות במפרצים שלא נראים מרחוק (גם בכניסה ליקנעם לפני אזור התעשייה)

כדאי להיזהר!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אומנם לא מהאיזור, אבל לפני כשבועיים עמדתי 40 דקות בפקק בצומת המוביל, זה היה אחרי הצהריים ביום חמישי. אולי בשאר הימים זה יותר פנוי.

מעגל התנועה אכן כבר בנוי, אבל העבודות עדיין בעיצומן.

בגלגל"צ אני שומע מדי יום דיווחים על עומסי תנועה כבדים בצומת המוביל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה דרך כביש 70. את ההתלבטות הם לנסוע מכביש 6 או כביש החוף- לשיקולך.

העבודות בכביש הן בקטע בין צומת ישי לצומת המוביל, שם יש רק נתיב אחד לכל כיוון, וזו התקופה שהב"י (המוני בית ישראל) בחופש וכולם נוסעים לצפון.

אם הפונטו שלך מסתדרת בנסיעה עירונית מבלי להתחמם, קח אותה לכינרת ללא חשש. בדוק נוזלים בטרם הנסיעה ושים לב לחום הרכב תוך כדי. לדעתי הנסיעה הזו תעשה לה רק טוב.

בעל ג'ימיני- צידי כביש מהיר לא נועדו לעצירות התרעננות. רוצה לעצור? עשה זאת כמו בן אדם נורמלי, במקום המיועד לכך.

גם בית לוינשטיין והמכון באבו כביר הם לא מקומות מרעננים כל כך

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...