Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך להחליף רביעיה לפסאט

מידות הצמיג 215/55/16 97W

הרכב במקור הגיע עם בריגסטון,בהחלפה הראשונה שוב החלפתי לאותו צמיג שלמתי בזמנו באזור 800 ש"ח לצמיג.

בפעם השלישית(מה שהרכב נועל עכשי זה מרנגוני) הצמיג יחסית סביר,בטוח ביחס למחיר,שלמתי 410 שקל לצמיג.

באותו מקום עכשיו אין מרנגוני,במקומות אחרים רוצים באזור 580-600 ש"ח לצמיג,מה שחשבתי שכבר לא ממש משתלם ועדיף להוסיף את ההפרש עבור ברגי'סטון,ופה מתחילה הבעיה,לא מצאתי אפילו פנצ'ריה אחת שיש לה את הצמיג במידות האלה של בריגס'טון.

אחד אמר שאולי הוא יול להזמין במחיר ל 1500 לצמיג :brickwall:

מה שהציעו לי בפנצריות זה פאדרל,סטאר מאקס, גודייר,

אין לי מושג האם הם בכלל 97W

אין לי מושג איך הצמיגים האלו,אילו צמיגים הם תחליף ראוי לבריגס'טון,ממש לא מתחשק לי להתחיל להרגיש לא בטוח עם הרכב בשביל 1000 ש"ח.

מי שיכול לעזור

בהכוונה לצמיג + פנצריה יעזור לי מאד.

תודה מראש

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

ההיצע במידה הזאת הוא רחב מאוד.

צמיגי פדארל, סטאר ושאר החברים במשפחה הזאת לא מומלצים.

דוגמא לצמיגים מתאימים:

• טויו T1R-אני אישית ממליץ מנסיון, זה מה שהרכב שלי (TS) נועל עכשיו. צמיג עם תמורה מצויינת לשקל.
  • גודייר אקסלנס-אין לי ניסיון אישי, שמעתי ביקורות טובות.
  • מישלין פראמסי-יושבים אצלי במידה 205/55/16 על מאזדה 6, אחיזה טובה, נסיעה שקטה בגלל דופן רכה מאוד של הצמיג אך זה מגיע עם אורך חיים קצר והתייבשות מהירה של הצמיג.

זה על קצה המזלג (עם כולם תרגיש בטוח), בדרך אתה יכול לבדוק גם את הפאלקן 912 שיהיה זול מאלו הרשומים למעלה (ומנסיון עם ה-326 מדובר באחלה צמיג במחיר טוב), ה-050 של ברידג'סטון (יקר,אפשר לקרוא ביקורות חיוביות עליו בפורום) או צמיגי יוקוהומה לסוגיהם שיהיו לרוב יקרים יותר מאלו שצויינו.

פנצ'ריה טובה- המלצה על צמיג ישיר בפ"ת.

בהצלחה.

פורסם

מאזור ירושלים,

אתה עם פסאט?

אני יודע שחייב להיות במשקל 97W יש לך מושג עם הצמיגים הנ"ל מתאימים.

איפה באזורי יש פנצ'ריה שמחזיקה במלאי משהו מאלה?

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

תבדוק מה יש במלאי ב"צמיגי רונדו":

http://rondo.dpages.co.il/

אני חושב שכל הצמיגים במידה שלך יהיו בעלי קוד עומס לפחות 97.

קוד מהירות יכול להיות שונה, אבל לא מומלץ לרדת מהקוד המקורי.

לכן V לא כדאי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...