Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בבגאז' בגלל הסאב

maor87
שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי סאב של 12" של JL שמוגבר על לייטינג אודיו 6.400.6

הבעיה היא שאני שומע שיר עם הרבה באסים יש לי רעידות בבגאז' (בדלת ה5 האחורית).

שעושות רעשים מעצבנים.

מה הפתרון לבעיה ?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיפה הרעשים נובעים? תנסה לחפש מה רועד ומרעיש,בד"כ אלו הלוחיות רישוי,מה שאני עשיתי זה לשים חתיכת קרטון מאחורי הלוחית וזה פתר לי את הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לבדוק איזה חלקים מרעישים לך כדי שנוכל להציע לך פתרון.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שאולי יש דברים מתחת למגן שמכסה את הגלגל ספייר, או שהפלסטיקים על הדלת עצמה או בצדדים לא מחוזקים או כמו שאמרו לוחית רישוי, ההצעה הכי טובה, להפעיל שיר עם באסים , לראות שיש רעש של רעידות ואז עם היד ללחוץ על כל מיני חלקים ולראות אם מצאת מה מרעיש

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חתיכת קרטון? ומה קורה שאתה שוטף את הרכב? בקשר לרעידות אז איטום לוחית רישוי אמור לפתור את הבעיה.

אז הוא נרטב ומרקיב מין הסתם,דורש החלפה כל שלושה חודשים בערך.

אפשר גם להוריד את הלוחית כאשר שוטפים את הרכב ואז חסכת את זה לעצמך;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בורד למה אתה כ"כ בטוח שאחרי שהוא יאטום את המספר הרעשים יעלמו?

הבאז' עשוי בהרבה מקומות שיכולים להרעיש מהסאב..הכי טוב שהבחור יחפש את המקומות הכי קריטים וישים שם חתיכות איטם..

אצלי אחרי שאטמתי את המספר מלא עדיין היו רעשים ושברתי את הראש עד שמצאתי את כל הרעשים וגם עכשיו זה לא שקט(מגיע לי רעש כרגע מהברזל האחורי איפה הרמקולים האחורייים ממוקמים,גם המנורת ברקס,כל זה צריך עד "טיפול")

כמובן שכל זה תלוי בסוג רכב.

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדי לאטום רעש של תא המטען תיהיה חייב לאטום את דלת תא המטען עם הרעש הוא יותר כלפי פנים תבדוק מאיפה מגיע הרעש כי גם בתא המטען לא חסר חלקי פלסטיק ואת הגלגל הרזבי שיגרמו לרעידות ורעשים ופשוט תדאג לשים ספוג או איטום במקום

A3

K04 Inside

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=326&oid=msoipd3qv2wm3fqgyzvybr45 קיט איטום ללוחית רישוי, 85 שקל ופתרת את הרעשים בבג'ז.

כזאת חרטה לא ראיתי בחיים.

עוד מעט ימציאו גם איטום למראה הראשית ולמראות הצד.

לעזאזל עם החברות האלו רק לקחת כסף ועוד כסף מאנשים.

מה היריעה הזאת אוטמת שם ?! סה"כ יוצרת שכבה רכה מאשר לוחית הרישוי ואז שהיא רועדת כמעט ולא שומעים כלום.

איטום? מצטער מאוד אבל זה לא אוטם כלום.

*תשימו 2 חתיכות גומי שיהיה רווח בין הלוחית וזהו.

עלות: אולי 2 שקל.

*צמר גפן בין הלוחית לרכב.

עלות: כמה אגורות.

*2 חתיכות ספוג + דבק דו צדדי/דבק מגע והדבקה שלהן ב2 צידי הלוחית בחלקה האחורי.

עלות: נהיה משוגע ונאמר 5 שקלים כולל דבק מגע או דו צדדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב שלי היו לי רעשים (ועדיין יש אבל פחות ) בגלל "וואוו" שמחזיק את גלגל הספייר וגם מהציוד להחלפת גלגל .. תנסה לעשות סדר שם אולי ייעלמו הרעשים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כזאת חרטה לא ראיתי בחיים.

עוד מעט ימציאו גם איטום למראה הראשית ולמראות הצד.

לעזאזל עם החברות האלו רק לקחת כסף ועוד כסף מאנשים.

מה היריעה הזאת אוטמת שם ?! סה"כ יוצרת שכבה רכה מאשר לוחית הרישוי ואז שהיא רועדת כמעט ולא שומעים כלום.

איטום? מצטער מאוד אבל זה לא אוטם כלום.

רק לקחת כסף וכסף מאנשים? ממי יקחו? וברור שזה אוטם ומונע רעשים מנסיון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעשים בבגאז' נובעים ממגוון סיבות:

- פח דק

- ניגיעות חלקים בחלקים אחרים

- אביזרים רועדים ורוטטים

הפתרון חייב להיות משולב:

- חומר בידוד אקוסטי

- ספוג/צמר/פוליאוריטן מוקצף

- טיפול נקודתי באזורים בעייתיים

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל נתחיל מהלוחית רישוי, הכל חרטה, לא צריך קרטון ולא צריך כלום,

מברגה, 6 ברגים קודחים וידיים יציבות.

קודם כל נתחיל מזה שהרעש מהלוחית בד"כ בא בגלל שהיא מוכנסת לתוך חתיכת פלסטיק מעפנה כזאת שחוברת לרכב עם שני ברגים מעפנים במרכז שלה, תאכלס זה נועד להחזיק אותה ותו לא! אם תעיף את החתיכת פלסטיק המעפנה הזאת ותבריג את הלוחית עם ה6 ברגים שהזכרנו קודם, להלן: בורג אחד בכל פינה ועוד שניים ביניהם יחסלו את בעיית הראטל מהלוחית כליל!

אצלי זה עובד מצוין!

העלות: 0-2 ש"ח בד"כ אם תלך לחנות כלי עבודה ותבקש שישה ברגים קודחים קטנים, הוא יצחק עלייך קצת ואז יתן לך אותם במתנה, אם לא יגבה ממך סכום סמלי ביותר.

מברגה אמורה להיות בכל בית תקני בארץ, אם לא, גש לחבר אני בטוח שתמצא.

ידיים יציבות, אלא אם אתה לוקה בפרקינסון אתה יכול לעשות את זה בקלות.

בקשר לשאר הבגאז', יש קיטים איטום במיוחד לזה, כל מיני קיטים של 36 חלקים ואללה ודיניה, לא בעיה למצוא.

עדיין לא עוזר? תעשה כמוני, תפרק את כל הפלסטיקה המיותרת במיוחד על הדלת עצמה ותמלא את המקום באיטום בצורה מטומטמת,

חסל סדר לרעשים ולקרקושים!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי אז בדקתי מאיפה הרעש, דבר ראשון הבגאז' שלי ריק מלבד סאב ומגבר, והרעשים גם לא מהלוחית רישוי.

הרעש הוא מהפלסטיק שעל הדלת. מתחתית השימשה האחורית ומטה.

מלבד איטום איזה פתרון יש, ואם איטום אז ניתן לעשות לבד (אין לי נסיון קודם ומושג בזה), ומחיר +-

פתרון נוסף שחשבתי הוא להוציא את הפלסטיק הזה הוא לא נראה נחוץ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...