Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסנון יותר חזק במקום הנוכחי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם אפשר להתקין קסנון 8000K במכוניות שמגיעה עם קסנון מהחברה?

האם יעשו לי עם זה בעיות?

ועוד שאלה,

האם אפשר דרך איביי להזמין קסנון מבלי שיעשו לי בעיות?

תודה על התשובות.

פורסם

אין רכב בארץ שמגיע מהיצרן עם קסנון 8000K, שוטרים יודעים זאת, ובקלות אפשר להבדיל בין קסנון רגיל לזה.

איאפשר לייבא קסנון מאיביי, בדוק, בסניף דואר ישלחו אותך למשרד התחבורה לקבל אישור, ואותו אתה ממש לא תקבל, בדוק.

פורסם

שים לב שנורות בטמפרטורה של 8000 קלווין אינן יותר חזקות ממה שיש לך עכשיו, להפך. עוצמת ההארה של הנורות האלו תהיה נמוכה יותר מזו שמתקבלת מנורות של כ-4000K-5000K.

אם אתה מחפש אור חזק ובהיר, מומלץ שתשאר עם שלך. טמפרטורה של 8000K תתאים לך אם אתה מחפש יותר את האור הכחול, ואם האיבוד בעוצמת ההארה לא יפריע לך. מספרים בנוסף על עייפות בעיניים לאחר נסיעות ארוכות עם נורות בטמפרטורה כזו, אין לי ניסיון עם זה.

הבעיות לא תהיינה בהזמנה מאיביי, אלא בטסטים ובמפגשים עם שוטרים.

פורסם

תודה,

כל אחד אומר משהו אחר לגביי ההזמנה מאיביי, לא יודע מה לעשות כבר הקיטים האיכותיים בארץ יקרים מדיי...:|

פורסם

באי ביי רוב הקיטים זולים ולא איכותיים. לא תמצא שם פיליפס או בוש מקורי. הכל חיקוים זולים

נורות 8K הן נורות סיניות , לא איכותיות

חבל על הכסף

ברוך

פורסם

זה שהונדה מבצעת עבירה על החוק (התקנת קסנון לרכב ללא עדשה או שפריצר מים) לא נותן להם לשים נורות בעוצמה גדולה יותר ולכן כדאי לך להישאר כמו שקיבלת כי כך לא אתה תסתבך אלא היבואן.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

משנת 2006 החוק מחייב שפריצרים.

כמו כן היצרן מחויב למערכת אופטיקה בהתאם. שזה יכול להיות רפלקטור שנבדק ומתאים לקסנון או עדשה.

ברוך

פורסם
לפי מה שראיתי יש להם שפריצרים בדגמים שמגיעים עם קסנון!

וד"א הם לא חייבים לשים עדשות, יש נורות D2R שמיועדות לפנסים עם רפלקטור.

ישנם דגמים שאכן מגיעים עם שפריצרים ועדשות (רפלקטור) אך רוב הסיוויקיםאם לא כולם מגיעים ללא עדשה ושפריצרים לפנסים מה שמראה על עברה בחוק.

דדי,

פורסם

:roll:

התקנת קסנון (כמו שרובנו הגדול יודע) לא חייבת להעשות לפני העליה לכביש אלא גם אחריי כך ש...

דדי,

פורסם

אפשר לדעת אז איזה סוג קסנון מגיע הR8 לדוגמה ראיתי אחת וזה נראה לי 8000K בשקט .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
ישנם דגמים שאכן מגיעים עם שפריצרים ועדשות (רפלקטור) אך רוב הסיוויקיםאם לא כולם מגיעים ללא עדשה ושפריצרים לפנסים מה שמראה על עברה בחוק.

טעות,פרוג'קטור זה העדשה ורפלקטור זה הרגיל כאשר הנורה יושבת בתוך הפנס עצמו.

ישנן נורות קסנון שמגיעות ללא פרוג'קטורים (עדשות) הישר מהיצרן ואם תבצע חיפוש תראה שהיה דיון על זה והביאו לדוגמא ג'יפ ששכחתי את שמו,אם אני לא טועה זה הג'יפ של מיצובישי (אל תתפוס אותי במילה).

פורסם
:roll:

התקנת קסנון (כמו שרובנו הגדול יודע) לא חייבת להעשות לפני העליה לכביש אלא גם אחריי כך ש...

אני יודע שאפשר להתקין עצמאית קסנון, אבל אני לא חושב שמרכזי ההתקנה של הונדה יעשו דבר כזה, זה רק מוריד משמם הטוב, ופוגע במוניטין שלהם, או ש- אני חי בסרט שחושב שכולם תלית שכולה תכלת :-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...